tiistai 13. huhtikuuta 2010

Sukkula Saturnukseen

Olin pyöritellyt yllätyspussissa saamiani sinisiä lasihelmiä jo syksystä lähtien tietämättä, mitä niillä tehdä. Sininen ei ole minun värini muissa kuin farkuissa, joten oli vaikea nähdä sieluni silmin valmista korua sinänsä kauniista sinisistä helmistä.

Päätin lähteä mukavuusrajani ulkopuolelle kokeilemaan, josko saisin kaunista korua aikaan sinisessä värissä. Halusin tehdä lyhyen vaijerikorun tähän väliin, koska olen näprännyt metallilankojen kanssa useamman korun, joten lopputuloksia on joutunut odottamaan pidempään. Tämä kaulakoru ja korvikset syntyivät eilisen vapaapäiväni aikana, ja tuottivat paljon iloa valmistuttuaan.

Hymytyttö jo kerran mainitsi, että sininen on hänen lempivärinsä ja odottelee mielenkiinnolla, mitä siitä saan aikaan. No, tässä alla on tulos; mitäpä olette mieltä?

Kaulakoru 45 cm ja korvakorut Sininen Saturnus.
Lasihelmiä (Beads Direct), hopeoidut "Saturnuksen renkaat" ja välihelmet (Helmien talo), korumetalliset linssihelmet (Sinelli), korunosat hopeoidut (Gemshow-Online).
Korvakoruissa lasihelmien lisäksi Balin hopeaa sekä sterling-hopeaa (Gemshow-Online).

8 kommenttia:

 1. Tuohan on tosi kaunis!

  Mullakin on vaikea sininen työnalla. Kaunis väri, mutta kamalan vaikea koruissa. En tiedä miksi.

  VastaaPoista
 2. Tosi upeita nuo siniset helmet ja lopputuloskin hivelee silmää! Minäkin kyllä tykkään sinisestä ja turkoosista, mutta punainen on minulle koruissa vaikea väri (vaikka aina pukeudunkin punaiseen paitaan). Mielenkiintoisia nämä värimieltymykset.

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanat naiset netissä!!!

  VastaaPoista
 4. Wau, hieno on! Ostin itse Tukholman reissulta "sähkönsinisiä" erimuotoisia lasihelmiä sekä tummansinisiä helmiäishelmiä ja valkoisia posliinihelmiä sinisin koristein. Kun vaan saan inspiksen, koitan saada aikaan niistä jotakin :)

  VastaaPoista
 5. Kiitti Laura! Koita vaan saada tehtyä sininen koru ja laita blogiisi (tai kaulaasi, kun nähdään) pikimmiten! : )

  VastaaPoista
 6. Voi, tämä on ihan Hurmaavan Kaunis! Sininen on ehdottomasti koruissa Todella Kaunis, tosin pakko myöntää, että ihailen lähes kaikkia tekemiäsi koruja... Miten joku osaakin tehdä ja sommitella helmistä jotain tällaista... Kävin ystäväni kanssa lähiaikoina Tampereella helmikoruliikkeessä (HelmiMeri tai jotain sinnepäin...) ja ihailin siellä mahtavaa valikoimaa Upeita helmiä. Silloin jo ihmettelin, miten joku saa valittua ja sommiteltua juuri ne sopivimmat yhteen...Upea taito!!
  Uskomattoman kaunis sinisen sävy muuten...
  *onkohan mulla silmässä roska tai jotain, kun niin vetistää...*

  VastaaPoista
 7. Kiitos Hymytyttö! Ja kuten sanoin, Sininen Saturnus -setti on sinun, sinua ajatellen tehty! Jos laitat yhteystietosi sähköpostilla vaikkapa tuohon leonida0402@gmail.com -osoitteeseen, niin laitan päivän piristyksen tulemaan sinne päin. : D

  VastaaPoista

Odotan innolla kommenttejasi!