keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Korttien teko on IHANAA

Otsikon mukaisesti nautiskelen täällä korttien tekemisen tuottamasta mielihyvästä. Kuorrutuksena kakussa on se, että voi samalla ilostuttaa jonkun ihmisen päivää. Mitäpä sitä kortteja itselleen tekemään ylipäänsä; kivointa on antaa ne eteenpäin!

Tällä kertaa syntyi pikaista paranemista toivotteleva kortti Hymytytölle. Kortti on jo hänelle lähetetty ihan livenä. Saman kortin lähetin eilen Koukussa kortteihin -sivuston Vintage-haasteeseen, jonka vaatimus oli käyttää pitsiä. Se onkin ensimmäinen osallistumiseni ylipäänsä mihinkään korttihaasteeseen missään. Hauskaa!

Sinisävyinen kortti Hymytytölle, sillä tiedän hänen pitävän sinisestä.


Toki allekirjoitin kortin myös, etten ihan salaisesti sitä lähettänyt. : )

5 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Terveiset lapsiperheen lomareissulta läntisestä Suomesta! Hermo MELKEIN meni, mutta enimmäkseen oli tosi kivaa, tehtiin mukavia juttuja ja syötiin jäätelöä joka päivä.

Olet ollut ahkerana korttirintamalla. Eikös olekin vaan kivaa se homma! Ihan samalla tavoin uuden luomista ja itsensä toteuttamista kuin muukin käsillä tekeminen. Tuo Hymytytön kortti on todella ihastuttava, hyvät värisävyt olet löytänyt. Asiasta kolmanteen. Hankin vielä kuivapastellikynätkin itselleni (kun oli yksi lahjakortti), että sellaisiakin pitäisi vielä alkaa harjoitella. Miten tässä kaikkea ehtii?

Leonida kirjoitti...

Kiitos! Kiva, että oli pääasiassa kiva reissu! Jätskiä joka päivä etenkin kuulostaa NIIIIN kesältä! : )

Juu, tässä on tosiaan tullut puuhattua korttien parissa, kun on ollut saajiakin. Kuvattuna on jo ne hää- ja lahjakortitkin, jotka jo näitkin, mutta laitan tänne vasta häiden jälkeen.

Mitkäs ne kuivapastellikynät on? Miten ne siis toimivat? Jaa-a, mitäs jättäisi pois, että ehtisi, vessanpesun vai pölyjen pyyhinnän. ; )

Helmi Nainen kirjoitti...

Olipa mua kaunis ja kiva ja hieno ja ihana kortti odottamassa eilen, kun tulin kotiin! Suurin oli kuitenkin se Lämpö, joka sen saaminen aiheutti!! Kiitos Leonida, kiitos!!! Onnistuit loistavasti hyvän mielen lähettämisessä <3

Anonyymi kirjoitti...

Osaat tehdä aivan ihania kortteja!! <3

Leonida kirjoitti...

Mitä vain, Hymytyttö, että saadaan Sinut taas kuntoon... : )

Kiitos, Satu-Marja, kiitos paljon!!