torstai 21. huhtikuuta 2011

Iloista pääsiäistä kaikille!

Olemme juuri lähdössä perheen kanssa pääsiäistä viettämään mökille, hiukan kuin kesäkauden avajaisiin. En ole ehtinyt viime aikoina kirjoitella juttuja, mutta yritän mökkireissun jälkeen kertoa teille eilisestä Kätevien Emäntien ex tempore -tapaamisesta.

Pihassa kukkivat ihanasti krookukset, mutta kuvat niistä ovat miehen puhelimessa, joka ei ole juuri nyt tässä, joten toivotan teille kaikille pääsiäistä pikkunoitieni avulla.

Virvon, varvon tuoreeks terveeks...

Kananpojankeltaista, munarikasta, hauskaa, rentouttavaa, herkuttelevaa, rauhallista ja
juuri sellaista pääsiäistä kuin haluat!

4 kommenttia:

Salviaseppele kirjoitti...

Levollista ja iloista kesää avaavaa pääsiäisviikonloppua koko perheellesi. Halaus sinulle!

Helmi Nainen kirjoitti...

Ihanat pikkunoidat!! Vaikka Hymytytön mielestä se suurin noita on ihanin!!! Viettäkää onnellinen pääsiäinen!

Eloise kirjoitti...

Ihanaista, iloisenkeltaista Pääsiäistä koko perheelle, nautiskelkaa mökkielämästä, minä harrastan sitä ensi viikolla parin päivän ajan, kun olen lomalla :).

Leonida kirjoitti...

Kiitokset kaikille, näin pääsiäisen lopussa! Toivottavasti teillä oli ihanaa pitkinä pyhinä.

Minulle tällä kertaa tärkeintä antia oli ajan viettäminen pappani luona sairaalassa sekä mummon kanssa heidän kotonaan. Lähdin nimittäin mökiltä käymään heidän luonaan, kun kuulin, että alkaa loppu häämöttää. Melkein se tulikin istuessani siinä vieressä, mutta vielä selvittiin säikähdyksellä. En kyllä ikinä sitä unohda.

Mökillä oli mukavaa, joskin kesäaikaan kaikki on tietenkin helpompaa ja lämpimämpää. Surullinen mieliala tosin otti minut mukaansa aina, kun minulla oli hetki ilman tekemistä tai seuraa.

Tällaista tänä vuonna. Ensi vuonna sitten jotain muuta.