keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Korttitehdas toiminnassa

Viime aikoina on syntynyt poikkeuksellisen paljon kortteja. Osa tarpeeseen, osa varalle. Kyllä se käsillä näpertely on erityisen hyvä keino ottaa taukoja vaikkapa suremiseen.

Iloista äitienpäivää leikkisälle äidilleni! 

Äidille päätyi muuten lahjaksi Lempeä kevät, johon hän ihastui. Olin aikonut pitää korun itse, mutta äidilleni se sopii itse asiassa paljon paremmin kuin minulle.

Onnellista äitienpäivää, kultamummelilleni!

Hyvää 61-vuotissyntymäpäivää HH!

HH:n lahjapaketti kortteineen.

 
Home sweet home. Onnea uuteen kotiin Hymytytölle!

Home sweet home 2.

With love.
With thanks.

Loput korteista on varalla, että voin lähettää, kun tulee kiireinen tarve... Yleensä kyllä teen kortit saajalle suoraan, mutta olen todennut, että jonkinlainen korttivarasto on silti tarpeen tilanteisiin, joissa ei ole aikaa tehdä korttia varta vasten.

Sunnuntaina pääsen askartelemaan ihanien Kätevien Emäntien kanssa Haltiakummin kotiin. Siellä todennäköisesti syntyy uusien korttien lisäksi hedelmällisiä keskusteluja sekä jonkin verran myös tyytyväistä maiskutusta... Maltan tuskin odottaa!

8 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Järisyttävää, miten olet jaksanut tehdä nuo kaikki!!! Kuten sanottu, välillä on hyvä tehdä muutakin kuin surra.

Itselläni on ollut täydellinen lama ja lukko. Toivottavasti se saadaan auki sunnuntaina.

Leonida kirjoitti...

Olen ihmetellyt sitä itsekin, että miten niitä noin monta tulikin! Ei ollenkaan tapaistani! Korttini mummolle (liittyen pappaani) ei edes ole mukana (se on niin henkilökohtainen, etten halunnut jakaa täällä), ja tuossa on muutama tagikorttikin valmistunut...

Mutta, en ole tehnyt korteista erityisen monimutkaisia tai teknisesti vaativia, mutta toisaalta, olen kyllä aina ollut yksinkertaisen kannattaja.

Ja nuo pari viimeistä korttia on kopioitu eräästä lehdestä, josta sain tuollaisia pahvikuvia, että mitään kovin originaalia ei ole syntynyt. Mutta olen kyllä iloinen, että on tullut askarreltua.

Lamat ja lukot aukeaa, kun päästään porukalla niitä avaamaan! Ja katsos, aloitetaan pienistä ja yksinkertaisista jutuista. Aina ei voi tehdä sitä uusinta "elämänsä upeinta korttia", joskus voi tehdä vain kortin.

Nähdään pian, muru!

Rva Kepponen kirjoitti...

Onpas paljon ihania kortteja. Mä en ole tehnyt kohta kuukauteen yhtään korttia. Sunnuntaina sitten...

Ritva_47 kirjoitti...

Voi kuinka kauniita kortteja! Täytyy sanoa, että yhdessä tekeminen on ihan loistavaa terapiaa ihan mihin tahansa; itse olin viime viikolla taas Heinikassa askartelemassa, vaikka minun ei olisi pitänyt sinne ehtiä ylioppilasjuhlien laittamiselta.
Sain taas niin paljon energiaa tuolta että juhlien laitto on saanut uutta virtaa ja onpa siinä sivussa on valmistunut kortteja ja vähän muutakin...KK:ssa niitä on taas esillä.
Toivon sinulle ja muille Käteville Emännille oikein mukavia askarteluja... ja voimia arkeesi!

Mags kirjoitti...

Ihana asia, että pystyt tekemään, kaikesta huolimatta! Ja aivan upeita kortteja, erityisesti tykkään noiden kahden alimman vanhahtavasta tunnelmasta :-)

Eloise kirjoitti...

Voi että mitä ihanuuksia... sinulla on aivan omanlaisesti tyyli noissa korteissa ja täytyy sanoa, että tykkään! Käsillä tekeminen vie mitä parhaimmalla tavalla ajatukset muualle, on vain materiaalit, omat kädet ja toisinaan ihana flow... ja sen arjen "pakoreissun" seurauksena syntyy vieläpä kaunista katseltavaa!

Mirka kirjoitti...

Unohdin sanoa, että mun suosikkeja oli kortit 3 ja 4. Enkä osaa perustella. :D

Leonida kirjoitti...

Kiitokset kaikille, Rva Kepponen, Ritva_47, Mags, Eloise ja Mirka!

Meille tulee varmasti loistavat askartelukekkerit sunnuntaina! Siis oikeata korttiterapiaa flowta odotellessa...

Omat suosikkini ovat muuten samat kuin Mirkalla. Home Sweet Home 2:n kuva muuten on huono, koska kortti on pussissa - löysin sopivan kirjekuoren ja pussitin koko setin, että pysyy hyvänä. Tai siis molemmat setit pysyvät, koska tein samanlaisia kortteja kaksi.