tiistai 27. maaliskuuta 2012

Kätevää energiaa

Parasta antia pitkään aikaan arkielämässäni oli lauantainen tapaaminen rakkaiden Kätsy-ystävieni kanssa askartelun, jutustelun ja herkullisen syötävän sekä juotavan parissa. Rva Kepponen mahtavan Hra Kepposen myötävaikutuksella sai tyhjennettyä residenttinsä koko päiväksi myöhäiseen iltaan asti Kätevien Emäntien tapaamiselle. Kiitos kaunis molemmille siis!

Tällä kertaa mukaan ehtivät kaikki Emännät, mikä on varsinainen saavutus erilaisista syistä kiireisten tai varattujen askartelijoiden aikatauluissa. Kaikillahan on siis Elämä, joka vie välillä eri suuntiin.

Oleellisesti tapaamisiimme kuuluu sydäntä lähellä olevien asioiden yhdistäminen. Näitä on muun muassa askartelu ja syöminen, ja juominen, ja syöminen.

Haltiakummin herkulliset suklaafudget eivät koskaan päätyneet nättiin tarjoiluastiaan. Sen sijaan niitä syötiin koko päivä suoraan tästä muovirasiasta, eikä haitannut yhtään. Makuina pistaasi, appelsiini, salmiakki ja Omar.
Anna oli väsännyt kaikille ihanannäköiset pupupussit - herkkuja täynnä! Mukana myös lasi cavaa, joka kuuluu jo vakiotarjoiluihin tapaamisissamme.
Haltiakummi ylitti itsensä herkkurisoton kanssa. Näin ison lautasellisen kiskoin, vaikka masu oli täynnä fudgeja. :) Lautasella sulassa sovussa myös dippivihanneksia ja -hedelmiä dippeineen. Tablettina askartelualusta, sillä ruokapöytä oli koko ajan tiiviissä käytössä.

Luovaa kaaosta...
Uskokaa tai älkää, meillä oli vielä jälkiruokaakin! Rva Kepponen taikoi vaniljapäärynäjäätelöä ja keksejä tuoreiden mansikoiden kera. Nam!
Lehtokotilo työsti höyhenkranssia. Se sai nimen karvapiirakka.
Höyhenkranssiin Lehtokotilo askarteli mm. pitsimunia koristeeksi.
Haltiakummi väritteli vitsikästä leimakuvaa. Taiteilija työssään.
Annan aherruksen tuloksena syntyi hurjan monta eri kokoista tekstimunaa. Tekstit olivat pääsiäiseen sopivaan tyyliin raamatullisia. Decoupage-lakkaa styroksimunan päälle ja näin kivannäköistä syntyi!
Rva Kepponen muisti Mirkaa ystävänkevään kortilla. Sillä on nimikin: Gessopää.
Mahtava idea Haltiakummilla - hän teki itselleen seinäkellon!
Mirkan näppärät kädet jäivät kuvissa epätarkoiksi, joten tässä katsaus hänen tuotoksiinsa.
Rva Kepposen kaunis puukortti tuloillaan.
Lintu Vihreä Rva Kepposen käsialaa.
Itselläni on ollut korttijumi tai täydellinen inspiraation puute, jonka vuoksi en ole jaksanut edes ottaa korttitarvikkeita esille. Päivä askartelua mitä parhaassa ja innoittavimmassa seurassa saa ihmeitä aikaan. Päivän korttisaldoni oli jopa kuusi korttia!


Pari pääsiäiskorttia. Ovaalilla aukolla varustetut korttipohjat olivat noin 15 vuotta vanhoja. Hyvä, kun tuli käytettyä...
Loput omat korttini laitan erillisenä juttuna, kunhan pari onnittelukorttia on päätyneet saajilleen. 

Suurkiitos kätevät ystäväni lauantaista! Sen voimalla ja fiiliksissä on ollut hyvä aloittaa viikko...

8 kommenttia:

Helmi Nainen kirjoitti...

Taisin jo joskus aiemminkin sanoa, että olen ihan(melkein ainakin)kateellinen tästä teidän Kätsyporukasta! Kuulostaa Niin Kivalta!! Tosin, onhan mulla omakin "naisjengi", mutta silti...

Kiva, kun piipahdit arvonnassani <3 Pus!

anna kirjoitti...

ihan mahtava kertaus mahtavasta päivästä :) nyt maistuis parit fudget ;D

Salviaseppele kirjoitti...

Voi niin oli. Täällä hymyillään :)

Haltiakummi kirjoitti...

Täälläkin hymyillään - ihana oli lukea ja muistaa :) Kiitos darling hienosta muistosta!

Leonida kirjoitti...

No, on tämä porukka kyllä harvinaisen hyvä ja kiva. Tunnen kyllä kiitollisuutta, että näin "kypsällä iällä" ja vielä alun perin virtuaalisesti tapaa niin samanhenkisiä ihmisiä. Ällistyttävää!

Vähän jälkijunassa tullaan blogien luvun kanssa; on ollut vähän muuta mietittävää ja puuhaa viime aikoina. Onneksi ehdin kumminkin! :)

Leonida kirjoitti...

Sanos muuta; erehdyin katsomaan taas tuota fudge-kuvaa ja heti tekee mieli kaivaa kaikki herkkujemmat ja alkaa mässyttää. Mutta mikään ei päihitä fudgeja...

Leonida kirjoitti...

Murunen... <3

Leonida kirjoitti...

Kiitos itsellesi taivaallisista herkuista ja ennen kaikkea mahtavasta seurasta!