sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Korttiraportti

Olin aivan unohtanut kuvahakemistoihini nämä kortit...

Viime joulukuussa vanhimmalle kummipojalleni (26 v.) lähti luuranko-onnittelut.
Taustapaperi tapettinäytteestä, luuranko leimattu Mirkan leimalla kauan aikaa sitten, liimattu kohotarroilla korttiin. Yksinkertaista ja nopeaa, kun onnittelun pitäisi olla jo perillä!
Seuraava kortti taisi tulla mieheni langolle syksyllä. Harrastan melko nopeita kortteja nykyään, paitsi, tällä viikolla (siitä lisää myöhemmin).
Kuva leimattu niinikään Mirkalta varmaan muutama vuosi sitten. Puinen marokkolainen ikkuna on Marokosta tuodun kynttilän koriste. Taustapaperia väritetty Distresseillä.
Koska selkävaivani oli erittäin akuutti juuri Pikkusiskon syntymäpäiväviikolla, enkä pystynyt hänelle mitään askartelemaan silloin, lupasin, että teen kortin hänelle heti, kun pystyn istumaan sen verran pitkään, että kortti syntyy. Muutama viikko myöhemmin syntyi (nopeasti, välillä nousten seisomaan) tällainen kortti.
Onnea omalle 6-vuotiaalle Pikkusiskolle! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Mukana Littlest Petshop -pikkufiguuri.
 PS. Harkitsen anonyymien kommenttien lähettämisen estämistä, tai sen robottitunnistuksen käyttöön ottamista jatkuvan roskapostitulvan vuoksi. Älkää siis ihmetelkö, jos jonain päivänä joudutte tuon tylsän tunnistuksen kommentoidessanne tänne tekemään. Olen sitä viimeiseen asti vältellyt, mutta ehkä se pitää ottaa käyttöön ainakin hetkeksi, jotta roskapostitulva pysähtyisi.

3 kommenttia:

Helmi Nainen kirjoitti...

Kivoja ovat!!
Mulla auttoi ainakin (koputtaa puuta), kun viikon verran pidin tunnistusta päällä. Nyt kun poistin sen, ei ole tullut roskaa (koputtaa uudelleen puuta)

Leonida kirjoitti...

Kiitos!
Jos vielä ensi viikolla niitä tulee, kokeilen minä myös!

Rva Kepponen kirjoitti...

Kivat kortit :)