tiistai 1. kesäkuuta 2010

Korttien uusi tuleminen

Olen tehnyt jo vuosikausia onnittelukortteja. Se on ollut ihanaa näpertelyä, mutta kärsi tietenkin aikapulasta Isosiskon synnyttyä. Viime vuosina kortteja on tullut tehtyä aika harvakseltaan, ja aivan viime aikoina lähinnä lasten kanssa askarreltuna.

Kiinnostuneena olen seuraillut kuitenkin muiden tekemiä kortteja. Mirka upeiden korttiensa kanssa sai minut lopulta innostumaan leimailusta. Halusin laventaa korttirepertuaariani hiukan, sillä lailla sopivasti vain. Jokunen leima on jo hankittuna, sekä muita tarvikkeita. Olenkin tehnyt jo kaksi korttia! Hiukan hakusessa kaikki on vielä, mutta näistä on hyvä aloittaa.

Ensimmäisenä syntyi onnittelukortti perhepiirin 60-vuotiaalle. Kortin viesti on naisen valokuvan alareunassa, eli "Shh.. Do You Want to Know a Secret?". Sisälle jatkoin viestiä "Age Is Just a Number." ja niin edelleen siitä sitten henkilökohtaisemmat onnittelut. Kelloleiman sain Crafty Individualsin kiitospussissa, jossa oli kaikkiaan viisi (!) leimaa kaupan päälle. Olin suht tyytyväinen tähän harjoitukseen.

Shh.. Do You Want to Know a Secret?

Listalla olisi seuraavana hääonnittelu ja siihen liittyvä lahjakortti, sitten pari syntymäpäiväkorttia ja niin edelleen. Koruja en ole hetkeen tehnyt, vaikka pari tilauskoruakin on listalla. Olen ollut jotenkin niin väsynyt iltaisin, että on ollut helpompi ottaa korttimateriaalit ja katsella, että mitä syntyy, kuin suunnitella ja toteuttaa koruja.

4 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Oi miten hurmaava kortti!!

Mirka kirjoitti...

Aikamoisella teoksella aloitit!!! Tosi hieno! Ja ihan omanlainen tyylikin näkyy heti ;)

Minä tykkään kokeilla kaikenlaista erilaista vielä melkein joka kortissa kun en niitä määrällisesti ole kuitenkaan niin paljon tehnyt. Tilasin muuten itsekin juuri lastin sieltä Craftyltä, jolla olikin tosi halpa toimitus ja lisäksi vielä nopea. Ja parhaat kaupanpäälliset! Itse taisin saada jopa kymmenkunta pikkuleimaa ja yhden ison, kun tilaus taas vähän riistäytyi käsistä (punastuu...)

anna kirjoitti...

vautsi miten komea kortti <3

Leonida kirjoitti...

Kiitos arvon naiset!

Luonnoksissa on jo melkein valmis blogiteksti toisesta kortista ja korusta, joka sen mukana lähti... Kyllä nämä kortit taas vievät myös mukanaan. Ihan kuin olisi liikaa vapaa-aikaa!