perjantai 25. maaliskuuta 2011

Lauantain hurma

Viime lauantaita odotin kuin kuuta nousevaa. Pelkäsin, että flunssani takia se menee mönkään. Olin aivan varma, että viime metreillä tapahtuu jotakin, joka estää minua tai Rva Kepposta osallistumasta Koukussa Kortteihin -tapaamiseen. Mitään dramaattista ei tapahtunut!!!

Osallistuimme siis Rva Kepposen kanssa tapahtumaan hän flunssan jälkiaalloissa, minä alkavan flunssan kourissa, mutta hauskaa oli silti. Koko päivä askartelua. Mielestämme kello 17 tuli kuitenkin hiukan liian aikaisin, sillä molemmilla oli huisi vire päällä vielä päättymisaikaan.

Alkuun pääsemiseen meni hiukan aikaa. Tapaamisen alussa oli esittelykierros ja ehdottomasti pakollinen kauppakierros paikalle tulleiden askartelukauppiaiden aarteiden parissa. Sitten hiukan kahviteltiin, sitten jatkoin vielä vähän ostoksia, kunnes lopulta pääsimme levittämään askartelutarvikkeet pöydillemme. Minulla alkuun pääseminen oli jotenkin hankalaa. Pää oli niin tukossa flunssan takia ja särkylääkkeiden voimalla jaksoin olla pystyssä, joten tuntui, että luovuus oli täysin kadoksissa.

Mutta siitä se sitten kuitenkin lähti rullaamaan. Löysin kuvan, jota halusin käyttää isoäitini 80-vuotissynttärikortissa, ja värimaailman löysin paikan päältä ostamastani paperivihkosesta. En tavoitellut taivaita; en halunnut edes leimailla; tein vain sen, mihin silloin kykenin. Ja tykkään lopputuloksesta!

Kultamummelini täyttää huhtikuussa 80 vuotta.

Tein myös toisen kortin, mutta koska sen saaja tiirailee tätä blogia säännöllisesti, laitan kuvan vasta annettuani kortin hänelle... Otin kuvia myös Rva Kepposen korteista, mutta ne ovat vieläkin puhelimessani, josta en ole saanut ladattua niitä koneelle. Onneksi Kepposka laittoikin ne jo näytille omaan blogiinsa, josta voitte käydä hakemassa hyvää mieltä!

Laitan tähän mukaan vielä aiemmin kiireessä kyhäämäni kortin ystäväni pikkutytölle. Aina näitä jää laittamatta näytille välillä. Tämäkin viikko on mennyt flunssassa, vaikka parina päivänä töissä olinkin. Tänään on ollut ihan oikea lomapäivä, mutta sairastaessa - köhiessä ja levätessä - sekin on jo kulunut. Pian lähden hakemaan tyttösiäni päiväkodista, ihanaa!


Kaunista ja mukavaa viikonloppua kaikille!

17 kommenttia:

Eloise kirjoitti...

voi, miten kauniita... jälleen. Kuulosti kyllä aivan hurmaavan antoisalta tuo teidän korttipäivä. Mukavaa viikonloppua ihanaisille tyttösillesi ja koko perheelle :).

Salviaseppele kirjoitti...

Mukava kuulla, että voit jo paremmin :) Tapahtuma kuulostaa satumaiselta katkokselta arjen keskelle. Minulla on yleensä aina käynnistymisvaikeuksia tuon kaltaisissa tilanteissa. Olen jotenkin niin häkellyksissä kaikesta uudesta.

Ja kauniita kortteja olet loihtinut... jälleen :)
Rutistuksia sinne!

P kirjoitti...

Molemmat on ihania, mutta ihanan mummelin kortti kosketti.

Rva Kepponen kirjoitti...

Kylläpäs oli kiva lauantai flunssasta huolimatta :)
Hyvää viikonloppua teille, toivottavasti kunto on jo parempi.

Ritva_47 kirjoitti...

Ihana että olet päässyt rentoutumaan tapaamalla muita kortintekijöitä!
Itse pääsin maaliskuun ensimmäisenä lauantaina Heinikkaan vastaavaan tilaisuuteen.Meitä ei tosin ollut kuin muutama nainen paikalla, mutta meillä oli sitäkin mukavampaa.
Tuntuu, että vieläkin ammennan iloa ja energiaa tuosta päivästä. Uusi tapaaminenkin on jo sovittu huhtikuulle. Sitä tässä nyt sitten odottelen...
Toivottavasti flunssa helpottaa ja pääset pian käymään supervaarisi luona. Mukavaa viikonloppua sinulle!

Leonida kirjoitti...

Kaunis kiitos ihanat naiset blogissani! Erityisen mukavaa saada viestejänne, kun olen täällä flunssaisena kärsinyt koko päivän.

Nämä kortintekotapaamiset ovat tosi antoisia; mahtavaa, että Ritvakin on löytänyt hengenheimolaisia.

Hurjasti haleja teille!

Ritva_47 kirjoitti...

Hengenheimolaisia löytyi...ja se on osittain sinun ansiotasi. Jotenkin rohkaistuin innostamanasi ja itse kyselin mahdollisen tapaamisen perään ...ja niin lyötiin päivä lukkoon. Vaikka kaikki eivät päässeet paikalle, niin päivä oli mahtava.Tein seuraavana yönäkin kortteja - unissani!!
Opin tuona päivänä paljon uutta, sain uusia vinkkejä, ideoita, tarvikkeita (!!!)
KK-sivuilta löytyy tapaamisessa saaduilla opeilla ja tarvikkeilla tehtyjä korttejani.

Leonida kirjoitti...

Ai miten kivaa, että innostuit itse tapaamista kyselemään!! Siinäpäs sen näkee, että kaikki on mahdollista, kun vain ehdottaa!

Kurkistin korttejasi KK-sivuilla. Oletpas ollutkin tuottelias! Kauniita kortteja paljon eri tekniikoita - hienoa!

Ritva_47 kirjoitti...

Kiitos! Niin kuin näkyy inspiraatio on löytynyt!!

Mirka kirjoitti...

Itse olisin kiinnostunut joskus osallistumaan vastaavaan tapahtumaan, mutta epäilen olevani ryhmässä hitaasti lämpiävä eli tuskin saisin paljoa aikaan. Mun tarttee aina päästä rauhassa hipelöimään kaikkea mahdollsita materiaalia ja sovittaa staa eri paperia, jotta oikea löytyy. Liikkeelle pitäisi siis lähteä oman asuntovaunun voimin, jotta matskut mahtuis mukaan.

Tässäpä muuten oiva idea! Askarteluasuntovaunu omaan pihaan ja kaikki kamat sinne. Siellä olisi omaa rauhaa ja kamat aina siirtokunnossa valmiina. Tästä ideasta täytyy tehdä ihan oma postaus blogiini, jahka kerkiän.

Toivottavasti alkaa elämä voittaa! meillä on sairastettu myös urakalla niin, että koko maaliskuu on hurahtanut ohi huomaamatta.

Leonida kirjoitti...

Kyllä sinun täytyy se vaunu hankkia!! Tosin noissa tapaamisissa on niin paljon kivaa katseltavaa ja seurusteltavaa, että todellakaan ei luovuus kuki kovin helposti, ainakaan minulla.

Seuraavalla kerralla mietin jo etukäteen tarkemmin, mitä kortteja haluan tehdä, ja teen etukäteisvalmisteluja, kuten leimaan ja väritän haluamiani kuvia, mietin taustapapereita ym. Se rajaisi osan tarvikkeista pois (ei tarvitsisi kantaa kaikkea mukana, kun sitä asuntovaunua ei ole meille tulossa), eikä olisi niin paljon valinnanvapautta eikä luovuuden tuskaa...

Siitä sairastelusta: lapset olivat vuorotellen ja limittäin sairaana toissa viikon, minä sitten jo puolitoista viikkoa sairaana. Tällä viikolla kuitenkin harvinaisella kurssilla, jolta ei kannata olla pois, mutta antibioottien voimin - lääkäri totesi kurkunpääntulehduksen. Tässä pari vuorokautta syöty antibiootteja, mutta kurkku edelleen kipeä, ääni aika basso ja yskittää edelleen aika paljon. : (

Että täälläkin maaliskuu meni ohi loman jälkeen lähinnä sairastaessa. No, huhtikuu on sitten varmasti tosi hyvä kuukausi molemmille perheille!

Mirka kirjoitti...

Kurkunpäätulehdus eli laryngiitti on kyllä virustauti, joka ei antibiooteilla lähde, vaan köhimällä. Eri asia on sitten, jos nielussa muualla kasvaa joku bakteeripöpö.

Leonida kirjoitti...

No näin minäkin olen ajatellut, ettei antibiootit auta kurkunpääntulehdukseen. Vasta eilen alkoi tuntua paremmalta, kun yleensä antibiootit auttavat paljon nopeammin. Lääkäri puhui kurkunpään ja henkitorven alueen tulehduksesta, joka ei lähtisi itsestään.

Tosi tylsä juttu, jos tässä popsin turhan kuurin. Eikä lääkäri siis ottanut mitään nieluviljelyä tms.

- Janzqu - kirjoitti...

Onpas kivoja kortteja. Itsekin harrastan jonkin verran korttien tekoa ja skräppäystä, ja näistä voin kyllä sanoa että hienoja on!:)

Leonida kirjoitti...

Kiitos kovasti, Janzqu!!

Kävin katselemassa taas kauniita korujasi äsken. Olet kyllä hirmuisen lahjakas ja ehtinyt värkkäillä kädentaitorintamalla hurjan paljon nuoreen ikääsi nähden! Lahjoja siis löytyy...

Haltiakummi kirjoitti...

Hei armas, pitänyt jo aijemminkin kommentoida, mutta sairasteluhöyryissäni olen näköjään unohtanut. Pöllö minä :p

Mutta kylläpäs on taas kivoja kortteja! Onko tuossa mummun kortissa kuvan taustalla peilaavaa pahvia, kun se noin hienosti kiiltää? Hauska yksityiskohta kummiskin :)

Koskas kerettäis taas askartelemaan yhdessä? Huhtikuu näyttää tosi tosi huonolta, mutta voisiko toukokuulta löytyä yhteistä hetkeä taikka sopivaa menoa?

Leonida kirjoitti...

Kiitos kiitos, murunen! Mummun kortin kuvalla on ihan omasta takaa "metallikehys"!

Kyllä varmaan minun puolestani jotain kivaa ehtisi toukokuussa tehdä; ei siellä nyt niiiin täyttä vielä ole. ; ) Suunniteltaisiinko mailitse?