sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Vapaapäivän onnea

Lapset ovat pikkuflunssassa; olimme koko päivän sisällä. Aamupäivällä istutin heidät katsomaan lastenohjelmia, kun en muuten saanut aamupalaa syötyä, saati tehtyä ruokaa, sen verran paljon kinastelua ja toraa oli tarjolla. Mies oli pitkällä lenkillä hoidettuaan tyttöjen aamupuuhat.

Pyykkiä pesin tänään pari koneellista, mankeloin hieman, tein ruoan, leivoin luumupiirakan. Mies korjasi vaatekaapin laatikon, keitti luumuomenahilloa; kuivat pyykit odottavat vielä viikkausta. Tein ison satsin mannapuuroa iltapalaksi. Kaikenlaista puuhaa on ollut. Olen lukenut lapsille, auttanut palapelin teossa, pelannut heidän kanssaan dominoa, näyttänyt tytöille zumbavideota, joka innoitti meidät kaikenlaiseen jumppaan yhdessä. Ihan tavallista. Aivan ihanaa.

Onnittelukukat perheeltä läpimenneen kokeen johdosta.

Viikko meni hurjan vauhdikkaasti, sillä perusviikkomenojen lisäksi oli epätavallisen monena iltana, eli joka arki-ilta, jotain toimintaa. Tänään on ollut erityisen onnellinen päivä. Koko perhe oli yhdessä kotona, eikä tarvinnut lähteä mihinkään. Mahtavaa!5 kommenttia:

Petriina kirjoitti...

Ihan tavallista eikä tarvitse lähteä mihinkään, ihanaa ! Meillä on vietetty samanlaista viikonloppua, tekemättä oikeastaan yhtään mitään. Oma pääni hajoaisi varmasti, jos kalenteri aina pullistelisi menoja. Olemmekin karsineet kaiken ylimääräisen minimiin ja harrastusten määrä ja laatukin on tarkkaan mietitty, jotta aikaa " ei millekään erityiselle" löytyisi.

Rva Kepponen kirjoitti...

Mulla on myös pikkuflunssa ja eilen "säästyin" uimakoulureissulta. Olimme kuopuksen kanssa kahdestaan ja puuhailimme kaikenlaista pientä. Kuopus oli tietenkin ihan onnessaan, kun sai olla kahden, hymyili ja kurjerteli. Niin oli leppoisaa menoa, että sain jopa ommeltua :)

Mä tykkään kotipäivistä hirmuisesti. Meillä nuo kaksi isompaa on niin täynnä virtaa ja elämisenriemua, että he eivät kovin usein jaksa vaan olla ja leikkiä sisäleikkejä.

Leonida kirjoitti...

Kaikki kunnia kotiviikonlopuille, jolloin ei tehdä mitään! : D

Tänään periaatteessa sama meno jatkuu, mutta minäpä olen lähdössä lenkille... Varsinainen tapaus minulle!

Laura kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta :)
Ja tosi kauniita kuvia oot ottanut kukista!

Leonida kirjoitti...

Niin olikin ihanaa... Välillä digipokkari yllättää, usein taas ei! : D