keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Onnittelut viisivuotiaalle!

Tänään Isosisko kävi viisi vuotta täyttävän Eino-kaverinsa syntymäpäivillä. Viime hetkellä taas tuli mieleen, että ei ole korttia. Sellainen piti siis tehdä. Ja nopeasti.

Eilen illalla löysin kätköistäni jo aiemmin Copiceilla värittämäni Doodle Factoryn leiman, jonka olin leimannut joltakin rakkaista Kätsyistä. Lisäsin Glossy Accentsia pintaan ja etsin värimaailmaan sopivan paperin ja siinä se oli. En siihen hätään löytänyt nappeja tai muuta tilpehööriä korttia koristamaan, mutta ei se mitään. Tämä oli riittävän hyvä, mihin on hyvä pyrkiä muillakin elämänalueilla (toipuvan perfektionistin kommentti).

Turkoosi hirviö!

8 kommenttia:

Ritva_47 kirjoitti...

Oi tämä on ihan täydellinen kortti 5v-pojalle...

Tuo "riittävän hyvä" -juttu on opettelussa täälläkin. Tosin minulla aiheen opettelu menee jota kuinkin näin: " Milloin olen riittävän hyvä ihminen...millaisena minä olen tarpeeksi hyvä äitinä, vaimona, tyttärenä, miniänä, ystävänä..." Olen kauan kokenut kaikenlaista riittämättömyyttä ja sitä että en ole kelvannut/riittänyt sellaisena kuin olen...On tuntunut että vaikka mitä tekisin, mikään ei riitä.

Kai se vain on niin, että ei tarvitse yrittää ollakaan muuta kuin on. Pitää nähdä tämä hetki; ja mikä tähän on meidät tuonut.

Ilman niitä kokemuksia, joita olen elämän varrella saanut -hyviä ja huonoja- en olisi tänään ja tässä se ihminen, joka nyt olen.

Mia kirjoitti...

Riittävän hyvä on vaikea asia.Mulla se mietityttää varsinkin jos pitää tehdä jotain jollekin läheiselle ihmiselle.Silloin ei tunnu tulevan sitä "riittävän hyvää" millään,vaikka normaalioloissa se sitä olisikin.
Tuo "hiivilö" on varmasti täyskymppi pikkupojalle :D

Leonida kirjoitti...

Kiitos teille!

Tuntuu, että "riittävän hyvä" on mietinnässä yllättävän monella. Itse toivon, että koko ajan iän ja kokemuksen karttuessa osaisin hellittää aina vain paremmin ja paremmin. Välillä se sujuu hyvin, välillä ei. : )

Hyvin usein ihminen on itse itsensä pahin kriitikko. Minun kohdallani uskon perfektionismin takana olevan epäonnistumisen pelkoa, mutten osaa sanoa, mistä se johtuu.

Salla kirjoitti...

Siis aivan ihana!! Sulla on kyllä mielettömän hyvä silmä ja super paljon taitoa tehdä noita ihanuuksia! :) Jos joskus alat tehdä kortteja myyntiin, niin mä olen ensimmäinen asiakas! :)

Leonida kirjoitti...

No voi kiitos, Salla-murunen, olipas mojovat kehut! *punastuu*

Mutta siis, jos vähänkään seikkailet muidenkin kortintekijöiden blogeissa, huomaat, että niissä löytyy ihan mielettömän hienoja ja teknisesti vaativia tuotoksia!

Nämä mun on yleensä aikarajoitteisena kyhätty, mikä kyllä näkyykin. Monesti ajattelen tekeväni jotain paljon enemmän, mutta klo 21 jälkeen aloittaessani huomaankin, että olen jo ihan väsynyt, eli aika loppuu, kun on pakko mennä nukkumaan, että jaksaa taas aamulla heräillä...

Mutta, jos joskus maailmassa ryhdyn tehtailemaan kortteja, vinkkaan kyllä sulle. ; )

Laura kirjoitti...

Sä oot kyllä ihan PRO näissä korteissa :-)))

Salla kirjoitti...

Niin just, kuulit mitä Laurakin sanoi! :D Ja monesti se oma "ihan kiva" on toisten mielestä sairaan magee! Jokainen meistä on itsensä pahin kriitikko...

Leonida kirjoitti...

Kiitos ihana Laura! Ja Salla! Niin, ehkä sitä jää välillä mieleen, mitä kortista tai korusta PITI tulla, joka hiukan sitten häiritsee siitä lopputuloksesta nauttimista. Mutta muut eivät tietenkään tiedä, kuinka hieno siitä piti tulla... ; )