tiistai 22. toukokuuta 2012

Kiitollisuusharjoituksia


Posliinihyasintti (Puschkinia scilloides) omassa rauhassaan.
 Tänään olen kiitollinen seuraavista asioista elämässäni:
  1. Lapsemme, ihanat, terveet, suloiset lapsemme, jotka kirmailivat vapaina ja iloisina kuin viiden pennin hevoset auringonpaisteessa tänään Luukin ulkoilualueella.
  2. Etäpäivän ihanuus: aamulla saa nukkua vähän pidempään, ei tarvitse meikata, eikä miettiä vaatteita tai hiuksia; hyppää vaan housuihinsa ja lähtee viemään lapsia päiväkotiin, jonka jälkeen kävelee auringonpaisteessa takaisin kotiin ja ryhtyy hommiin.
  3. Sain vihdoin tehtyä pyöreiden synttäriemme kutsut valmiiksi - tietokoneella tosin.
  4. Onpa hienoa, että on tietokone, jolla tarvittaessa tehdä kutsut suht nopeasti valmiiksi. Ja huikaisevan hienoa suorastaan, että kutsut voi saman tien printata väreissä hyvälaatuiselle paperille!
  5. Pihalla kukkii viittä eri tulppaania, jotka ovat kaikki ilo silmälle!
Tulppaani Angelique (Tulipa gesneriana) vielä nupullaan.
Mökkiviikonloppumme aikana ehtivät aueta kokonaan, mutta kuvat ovat vielä puhelimessa.
Kirjopikarililja (Fritillaria meleagris), jonka piti olla keltareunapikarililja.
Rakastuin kylläkin tähän rauhalliseen, ehkä hiukan surumieliseen kukkijaan.
Tähtitulppaani Persian Pearl (Tulipa humilis), kai. Näitä tuli vain tämä ainokainen, eikä vastaa täysin kuvaansa, mutta olipa ihanaa nähdä tämän yhdenkin kukkivan.
Etupihan kukkapenkki. Varjoyrtti (Pachysandra terminalis) kukkii etualalla vaatimattomin, valkein kukin, taustalla tulossa vaaleankeltaisia ripsureunaisia sekä kirkkaanpunaisia tulppaaneja. Vasemmalla sivussa krookusten rippeet.

Ei kommentteja: