tiistai 12. maaliskuuta 2013

Kätsyä messuilua

Meillä oli valtavan loistava päivä rakkaiden Kätsyjen kanssa lauantaina. Aamutuimaan tapasimme Haltiakummin, Annan ja Rva Kepposen kanssa Espoon Ikeassa aamiaisen tiimoilta. Ehdimme vaihtaa akuuteimmat kuulumiset ja nautimme varsin kelpoisen aamupalan - kelpoisen etenkin hinnan puolesta. Sitten matkamme jatkui Masalaan Leimailutaivas ja Helmiplaneetta -tapahtumaan.

Messutila oli juuri passelin kokoinen; oli tilaa kulkea, mutta ständejäkin oli mukavan paljon, että oli taatusti kierrettävää koko päiväksi. Mukava kuhina kävi koko päivän, ja onnistuimme itsekin "kuhisemaan" myyntipisteissä sen verran, että kaikilla oli esiteltävää toisillemme myöhemmin illalla.

En ole ollut kovin aktiivinen korttien teossa, ja korujen kanssa vielä vähemmän. Silti kummasti sitä löytyy kaikenlaista, jota haluaa ostaa, jotta on tarpeita "sitten, kun on hyvä hetki askarrella/tehdä koruja".
Rich red -kohopulveri huusi nimeäni. Kunnon musta minulta puuttui. Olisin halunnut kunnon hienopiirtoisen valkoisen, jota ei kuitenkaan löytynyt. Siispä valitsin valkoisen enamelware-värin, jossa kuulemma on valkoisten kiteiden joukossa kirkkaita ja efektinä varsin hieno. Saa nähdä.

Tekstileimoja löysin niinikään muutaman käyttökelpoisen. Priority-leima on erityisen hauska - eipähän tarvitse enää keräillä niitä tarroja kirjeisiin. :) Pari taustaleimaa sekä alennuksesta setti, jossa ihanan vanha auto ja kirjoituskone sekä kirjainleimoja, tarttui jotenkin melkein huomaamatta mukaan.

Korutarvikepuolella olin sitä mieltä, etten tarvitse mitään, sillä kaikkea on yllin kyllin ja tarvitaan vain inspiraatiota, että tarttuisin koruntekoon.
Kuten ylläolevasta kuvasta näkyy, tarvitsin näköjään enemmän korutarpeita kuin uskoinkaan. Laatikot ostin osin koru-, osin askartelutarvikkeille. Vihreistä lasihelmistä tulee Isosiskolle koru (jonain päivänä), pinkeistä lasihelmistä Pikkusiskolle (jonain toisena päivänä), punaisista koralli- ja lasihelmistä tullee itselleni jotain (joskus myöhemmin), kuten myös kristallihelmistä, joita Haltiakummikin osti kattokruunuunsa. Pikkuruisista Hello Kitty -riipuksista toinen päätyy ehdottomasti Pikkusiskolle. Lopuille tarvikkeille ei ole vielä mitään suunnitelmaa, eikä ajatusta...

Hieno messupäivämme huipentui yhteiseen päivälliseen, jonne myös Mirka saapui. Maisteltuamme aikamme italialaisia herkkuja, suuntasimme jälkiruoalle Mirkan residenssiin, jossa Sofiann (kenties) oli leiponut kerrassaan herkullisen persikkarahkatortun (nam). Kävimme myös läpi kaikkien ostokset levittäen ne vuorotellen pöydälle. Iltaa vietimme Kätsyjen ja Mirkan perheen kanssa vielä pitkään.

Mahtava päivä, mahtavat tarjoilut ja vielä mahtavampaa seuraa! Kiitos rakkaat Kätevät Emännät tästäkin tapaamisesta! Seuraavalla kerralla sitten askarrellaankin!

6 kommenttia:

Haltiakummi kirjoitti...

Toden totta, Sofiann lienee käynyt aamutuimaan sen piirakan väkertään - ainakin se oli kosolti herkullista! :) Ja oli kyllä valtavan hyvä päivä, vieläkin tulee hymy suupieleen kun muistelee :))

Toivottavasti se askarteleva ensikerta on mahd. pian!

anna kirjoitti...

oon vähän kade tuosta sun ärhäkän punaisesta kohopulverista. nimittäin joka toisella myyntipöydällä oli myynnissä niitä tosi kirkkaan värisiä embossausjauheita (satuitko huomaamaan?) enkä mä ostanut niistä yhtään!!! toivottavasti meillä olisi mahdollisimman pian se askartelukerta. tai no edes höpöttelykerta, voihan sinne näön vuoksi ottaa vaikka pari korttipohjaa matkaan ;)

Leonida kirjoitti...

Sanos muuta, hymyilyttää tosiaan vieläkin. Nähdään pian!

Leonida kirjoitti...

Juu, niitä varsinaisia neonvärikohopulvereita oli tosiaan tarjolla. Ja miten sulla jäi väliin???

No, seuraavalla askartelukerralla otan sen punaisen mukaan, niin saat lainata. ;) Todennäköisesti en ole itse siihen mennessä ehtinyt sitä yhtään vielä käyttää...

Helmi Nainen kirjoitti...

Hei Oppiäitini! Tulin vain yunnustamaan, että olen puhunut susta blogissani ja linkittänyt kans <3

Leonida kirjoitti...

Hih, luin tämän viestin jo aiemmin, mutta jäi vastaamatta juhannusviikon vauhdissa.

Huomasin juttusi blogissasi, ja olen kyllä tosi iloinen, että olet myös löytänyt korujen tekemisen ilon!