perjantai 27. syyskuuta 2013

Ystävä hyvä

En ehtinyt enkä jaksanut vaihtelevan elokuuni ja käsivaivaisen syyskuuni kuluessa kirjoittaa ystäväni hemmottelevasta eleestä, kun pitkästä aikaa taas tapasimme. Kyllä nyt on jo aika.

Ystäväni asuu toisessa maassa, joten tapaamme harvakseltaan, ja sovimme tapaamiset ajoissa kalenteriin kahden muun ystäväni kanssa, jotta ne varmasti järjestyvät kaikilta. Tähän tapaamiseen meistä oli tulossa kolme.

Ihmeempiä suunnitelmia meillä ei ollut kuin tavata ystäväni hotellihuoneessa, käydä illastamassa, drinkeillä ja yöpyä yhdessä tuossa tilavassa huoneessa. Ihana elokuun alun aurinkoinen ilma viritti jo mukavasti iltaan, kun aloittelimme iltaamme kolmin hotellissa. Koska meillä oli nälkä ja illalliseen aikaa, ystäväni oli poikennut kaupan kautta tuoden mukanaan sushia ja samppanjaa. Minä ostin torikojusta tuoreita marjoja herkutteluhetkeemme.

Radisson Blu Plaza -hotellin huone oli niin tilava, että sinne mahtui kahden erillisen sängyn lisäksi varavuode, vaikka toinen ystäväni ei lopulta ollutkaan jäämässä yöksi seuraavan päivän kiireiden vuoksi. Luulin, että huone oli jokin erityisen iso ja kallis, mutta kyseessä taisi olla aivan standard-tason huone. Vau!

Kirsikkana kakun päällä ystäväni oli muistanut meitä ihanilla pinkeillä pusseilla, jotka oli asetettu kutsuvasti vuoteille. Voi mitä ihanuuksia sieltä löytyi...
Hemmottelupakkaus Victoria's Secretiltä
Olimme toisen ystäväni kanssa erittäin otettuja tästä ihanasta lahjasta, suihkugeeliä ja vartalovoidetta kauniissa pakkauksessa. Tuoksuna valkoinen puuvilla ja vaaleanpunainen lilja (white cotton & pink lily). Niin ystäväni tyyliä!

Ilta sujui syöden ja juoden hyvin, hiukan baarissakin käväisten. Aamulla nautimme oikein hyvän aamiaisen cappuccinoineen ja päätimme lähteä hiukan kauppoihin ennen kuin ystäväni piti lähteä lentokentälle. Siinä välissä sain surukseni tiedon mummoni menehtymisestä, mikä loi syvän varjon aamuumme. Silti olin kiitollinen, että olin tämän ystäväni seurassa juuri silloin. Sain mahdollisuuden keskustella asiasta ja halutessani muuta ajateltavaa lauantaisen aamupäivän auringonpaisteessa. Kävimme hiukan ostoksilla. Ystäväni makutuomaroidessa löysimme minulle hautajaisiin sopivan mekonkin. Sitten nautimme hiukan kevyttä lounasta ja piccolo-cavat eräällä Esplanadin terassilla ennen kuin palasimme hotelliin hakemaan tavaramme.

Kiitos J tuosta vajaasta vuorokaudesta, seurasta, olkapäästä ja hemmottelusta. Se tuli hyvään saumaan.

2 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Kuulostaa ihanalle viikonlopulle, lukkunottamatta suru-uutista jonka kuulit. :(

Leonida kirjoitti...

Ihana se olikin lauantaiaamupäivään asti, ja senkin jälkeen oli hyvä ottaa aikaa ystävän kanssa asian sulatteluun.