perjantai 20. syyskuuta 2013

Kesän kortit

Kesällä korttitehtaalla oli erityisen hiljaista, koska kesällä oli paljon muuta mukavaa puuhaa ja menoa. Meillä oli loistokesä, heinäkuun lopulle asti. Tarve tälle ensimmäiselle kortille syntyi rakkaan mummelini rutiinileikkauksen ja sitä seuranneen "korjausleikkauksen" myötä. Toivoimme ja toivotimme silloin mummelille pikaista paranemista, ja uskoimmekin vielä parantumiseen. Pikaisesti kyhäsin kortin ja tyttöset piirsivät sisäpuolelle kukkia ja perhosia piristykseksi.
Toisen kortin tarve olikin jo pitkään tiedossa, vaikka toteutus tapahtuikin tuttuun tyyliin viime hetkellä. Serkkuni, joka on samalla vanhin kummipoikani, meni naimisiin elokuussa. Häiden teemavärinä oli ihana korallinpunainen, joten korttiin halusin myös lämpimän värimaailman.
Kortista tuli yksinkertainen, vaikka siinä oli paljon tekemistä. Ihana valokuva oli tulostettu piirtoheitinkalvolle, joten "naulasin" sen kiinni valkoiseen taustapahviin haaraniiteillä. Ihanaa punaista kohopulveriakin pääsin taas käyttämään - se on ihan lemppari nykyään kohopulvereista.

Mikä parasta, häät olivat todella hauskat ja hääparin näköiset. Onnea vielä kerran, J & R!

6 kommenttia:

Jen kirjoitti...

Voi siellä se meidän kortti on. :) siitä kyllä huomasi, että oli ajatuksella juuri meille ja meidän juhlaan tehty. Toki emme olisi sinulta muuta odottaneetkaan. ;) Kerrassaan upea kortti!

Leonida kirjoitti...

Jopas ehditkin nopeasti lukemaan tämän jutun! :)

Onpa kiva, että tykkäsitte. Mekin tykättiin kovasti häistä! <3

Rva Kepponen kirjoitti...

Kivat kortit, etenkin tuo hääkortti.
Minä en edes muista milloin olen viimeksi tehnyt kortteja. Pitäisikö meidän polkaista hyvän sään aikana tänäkin vuonna joulukorttituotanto käyntiin? Mites olisi?

Leonida kirjoitti...

Kiitos muru!

Olisi kyllä tosi hyvä aloittaa joulukortit ajoissa. Edes aihiot. Vaikka mulle tuli kiire viime vuonnakin niiden viimeistelyssä. :)

Ritva kirjoitti...

Kauniita kortteja! Värimaailmat erittäin kauniit ja kortit yksinkertaisuudessaan upeat... voi kun itse hallitsisi tuon taidon...

Leonida kirjoitti...

Kiitos Ritva!

Minä taas toivoisin inspistä välillä runsaampiin kortteihin, mutta useimmiten ovat kuitenkin jotain välimallia tai hyvinkin nopeita tehdä.