perjantai 2. huhtikuuta 2021

Uusi, kiinnostava kosmetiikkauutuus Trinny London

Ensi kosketukseni Trinny Woodalliin oli jo vuosia sitten Trinnyn ja Susannah Constantinen yhteinen tv-ohjelma "What not to wear", joka keskittyi tyylinsä hukanneiden naisten uudistamiseen. Sarja oli erittäin viihdyttävä ja nämä leidit varsin hyviä bongaamaan vartaloiden mittasuhteita ja sitä, miten jokaisesta naisesta saa esiin parhaat puolet.

Jo jonkin aikaa sitten löysin Trinnyn uudelleen, tällä kertaa Instagramista. Hän on perustanut oman kosmetiikkamerkin Trinny Londonin, jota taitavasti markkinoi ja buustaa mm. luomiensa Trinny Tribe -yhteisöjen sekä somemainonnan kautta. Trinny Londonilla on omat mainoksensa, mutta paras mainostaja ja keulakuva merkille on todellakin Trinny itse.

Trinny on kerrassaan riemastuttava persoona, fiksu, erittäin hyvässä kunnossa oleva 57-vuotias, joka meikkaa, pukee, riisuu, heiluu kännykameransa edessä varsin luontevasti, oli päällä sitten upeita muotiluomuksia tai pelkät ihonväriset alusvaatteet. Varsin "no-nonsense" -tyyppinen tapaus, joka on virkistävän suorapuheinen ja laittaa itsensä likoon ihailtavan hyvin. Hän on todellinen naisten buustaaja, nostaa naisten mikroyrityksiä oman alustansa kautta esiin, haastattelee kiinnostavia vaikuttajanaisia sekä stailaa todella koukuttavasti itseään loppumattoman laajan vaate-, kenkä- ja asustevalikoimansa avulla.

Trinnyn vaatevinkkisarjasta Closet Confessions olenkin löytänyt kaikenlaisia vinkkejä, vaikka Trinnyn vartalon mittasuhteet poikkeavat paljon omistani. Katsellessani Trinnyä tunnen itsekin olevani tuollainen pitkänhuiskea, hoikka ja tyylitaitoinen pakkaus, joka voi pukea päälleen mitä vaan. Trinnyllä on kyllä pettämätön silmä erilaisten kuosien, värien, sävyjen, tekstuurien yhdistämiseen, jota ei voi kuin ihailla. Jotenkin kaikkein hulluimmatkin yhdistelmät sopivat hänelle - vaikken itse niitä voisikaan pitää.

Vaatteiden esittelyn ja vaihdon lomassa Trinny päivittää myös meikkiänsä, enimmäkseen luomivärin, poski- ja huulipunan avulla vaatekokonaisuuden mukaan. Hän on luonut voidemaisia luomivärejä, huulipunia, joita voi käyttää myös poskipunina sekä peite- ja meikkivoiteita. Enimmäkseen Trinny levittää meikit nimettömällään.

Aikani seurattuani tuota meikkitouhua päätin kokeilla oikeastaan melkein ensimmäistä kertaa voidemaisia luomivärejä. Päätin tilata myös ryppyjentasoittajaa sekä kokeilla Trinnyn peitevoidetta ikuisesti tummille silmänalusilleni. Tuotteet ovat verrattain kalliita ja purkit pieniä, mutta itse käytän harvoin meikkituotteita aivan "tappiin" asti, vaan kyllästyn jo aiemmin, joten uskon pienempien purkkien riittävän itselleni pitkään.

Pyrin olemaan nopeampi aamuisin etätoimistoon siirtyessä, joten yhden värin luomet nimettömällä levitettynä kuulostivat lupaavilta. Päätin tilata Eye2Eye -luomivärejä ensimmäisenä. Väreiksi valitsin aiempien videoiden sekä Trinny Londonin nettisivuilta löytyvien esimerkkikuvien perusteella kolme väriä: Wisdom, Mystery ja Fortune.

Olin kuitenkin kiinnostunut myös Trinnyn ryppyjä peittävästä Miracle Blur -tuotteesta sekä peitevoiteesta silmänalusille. Kumpikin vaikutti Trinnyn omien videoiden perusteella hyvinkin kiinnostavilta tuotteilta.
Sain tuotteet vihdoin pari päivää sitten, postituskulut taisivat olla jotain 8 euron luokkaa. Tuotteet oli pakattu tyylikkääseen uudelleen suljettavaan pehmustettuun pussiin.
Vasemmalta oikealle:
Miracle Blur, BFF Eye sävyssä Maisie, Eye2Eye-luomivärit Mystery, Wisdom ja edessä Fortune 

Avattuani luomivärit ällistyin kuinka samanväriset Mystery ja Wisdom purkissa keskenään olivat. Pelästyin jo, että tuliko tehtyä virhe. Pyyhkäisin niitä heti kädenselkään nähdäkseni, onko niissä eroa. Hyvin samanvärisiä kaikki kolme kyllä ovat. Kuparin punertava Fortune on helmiäissävy, samoin Mystery. Wisdomin Trinny itse sanoo olevan perusluomiväri, jos haluaa hiukan korostaa silmiä ilman, että näyttää meikatulta. Toki ihonväri vaikuttaa tähän, sävyt näyttävät hyvinkin erilaisilta erivärisellä iholla.
Purkkikuvan takarivin vasen on Mystery, kädessä keskimmäisenä. Takarivin oikea on Wisdom, kädessä oikeanpuolimmaisena, ja purkkikuvan eturivin Fortune kädessä vasemmanpuoleisimpana.

Luomivärejä voi kerrostaa, jolloin saa vahvemman meikin. Käteeni pyyhkäisin vain yhden kerroksen värejä, jolloin sävy säilyi melko hentoisena.
Luomella on pääasiassa Fortunea, pieni pyyhkäisy kulman alle highlighteria
Parina päivänä olen nyt luomivärejä kokeillut ja tuntuu ihan hyvältä. Ja etenkin helpolta. Pitänee tilata myös joku vaaleampi luomiväri pohjalle.

Miracle Blur ja tuo BFF Eye olivat kiinnostavia tuotteita. Olin toivonut, että Miracle Bluria voisin kokeilla harakanvarpaitani poistamaan silmien alta, mutta se on liian paksua hierottavaksi, tai työstettäväksi ohuelle ja ryppyiselle silmänalusiholle. Trinny itse käyttää sitä huulten ympärille sekä leukaan täyttämään aknen aiheuttamia kuoppia. Siihen tarkoitukseen varmasti todella passeli.

Kokeilin sitä pystyjuonteeseen nenänpielestä alaspäin ja tuntui toimivan ihan hyvin. Muuten kasvojeni iholla ei suurempia epätasaisuuksia ole, kun silmänalusiin ei tuota voi käyttää, joten mietin tuon käyttöä vielä.
Silmänaluseni ovat ohuesta ihostani johtuen aina tummat ja iän myötä hienonhienoa ryppyä täynnä, joten niiden peittämiseen toivoin BFF Eyestä apua. Valitsin sävyksi Maisie, joka on toisiksi vaalein väriskaalassa. Se oli hyvä levittää metallisen, viileän suuttimen avulla, ja taputella ihoon nimettömällä. Hyvin seerumimaista ja hyvin levittyvää. Mutta peittävyys ei riitä minulle, etenkään tilanteessa, jossa silmänaluseni olivat vieläpä turvonneet. 
BFF Eye silmän alla sävyssä Maisie
Ikävä kyllä valokuva oikein korostaa tummaa rinkulaa silmän alla ja diagonaalirypyt sisänurkasta ulospäin näkyvät aika hyvin. Tällä kertaa en tosin laittanut mitään meikkivoidetta pohjalle, kuten useimmiten teen. Sen vuoksi yksi kerros "peittoa" puuttui poikkeuksellisesti.

Kuvasta huomaa, ettei se ollut kovin hyvä idea - pelkkä BFF Eye ei riitä. Jatkan testailua meikkivoiteen kanssa.
Yhtä kaikki, luomiväreistä olen innostunut ja voipi olla, että jokunen vaaleampi väri sieltä vielä tarttuu mukaan, ja ehkä joku huulipunistakin. Pyöreät purkit ovat kaikki samankokoisia ja pinottavia, joten niiden kuljettaminen mukana helpottuu. Ei sillä, että tässä niitä tulisi yhtään mihinkään kuljetettua, kun korona estää vielä toistaiseksi kaikki mukavat pikkureissut, ja etenkin ne isommat.

Huomaan, että pitkän koronavuoden jälkeen olen kovastikin passivoitunut ja tällaiset meikkileikit ja esimerkiksi Trinnyn juttujen seuraaminen piristävät kummasti, vaikken olekaan vielä aktivoitunut käymään omaa vaatekaappiani läpi tarkemmin. Joka työpäivä kuitenkin olen videokameran edessä etätoimistosta käsin, että siinä mielessä nuo meikkijutut ovat ajankohtaisia päivittäin. Nyt sitten hiukan helpommalla saavutan huolitellun luomilookin. Hyvä niin!

*) En ole tehnyt minkäänlaista yhteistyötä Trinny Londonin kanssa, vaan ihan omilla itse ansaituilla rahoillani ostanut kaikki tuotteet. :) 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiinnostava juttu! Trinny Londonin nettikaupan sivut ovat aikas houkuttelevat, joten en ihmettele yhtään, että päätit kokeilla. Vaikuttiko brexit millään tavalla tilauksesi lopullisiin kuluihin? Mietin juuri itsekin, että olisi kiva löytää helppokäyttöinen ja voidemainen luomiväri; olen tosi laiska meikkaaja, joten mitä yksinkertaisempi toteutus, sitä parempi :-)!

Leonida kirjoitti...

Heippa "Anonyymi"!
Kiitos kommentistasi! Tämän ekan satsin tuotteiden tilaamiseen ei Brexit vaikuttanut mitenkään, mutta olen tilannut toisenkin kerran myöhemmin keväällä ja siinä mainittiin, että Trinny London maksaa kaikki alvit ja tullauskulut. Muistaakseni jouduin antamaan tullausta käsittelevälle suomalaiselle taholle luvan tehdä tullaus puolestani. Mutta sain siihen ohjeen ja meni ihan hyvin.

Toisessa tilauksessa otin myös huulipunia, joita käytän kätevästi poskipunana, sekä uusimman luomivärisetin. Pitäisiköhän tehdä niistäkin juttu...