maanantai 28. kesäkuuta 2010

Jälleen onnitteluja

Keskiviikkona on läheisen sukulaisen syntymäpäivät; 62 vuotta tulee täyteen. Tein hänelle tämän kortin, jonka sisäkannessa oli mukana pieni kirjekuori lahjarahaa varten. Rahat oli korvamerkitty itsensä hemmotteluun, vaikkapa jalkahoidon muodossa. Lahja annettiin jo juhannuksena ja saajaleidi oli yllättynyt ja tyytyväinen.

Kortilla osallistuin samalla Koukussa kortteihin -sivuston toiseen Vintage-haasteeseen, jossa vaatimuksena oli käyttää kortissa punaista. Valokuvan käsittelin crackle-maalilla (kutsuisinko sitä krakleeraukseksi?), jolla saa kuvan halkeilemaan ikäänkuin vanha taulu voisi halkeilla. Käytin kolmea eriväristä paperia, kahta leimaa, nauhaa, paperikukkia, helmiä sekä Distress-mustetta kukkien ja tekstin pohjan värjäämiseen. Sisäpuolelta ei taaskaan ole kuvaa, mutta sielläkin oli käytetty osaa papereista ja lahjarahakirjekuori värjätty Congratulations-tekstin tavalla.

Onnittelukortti 62-vuotiaalle T:lle.

6 kommenttia:

Eloise kirjoitti...

oi,oi, kuinka kaunista...!

Leonida kirjoitti...

Kiitos Eloise!!

Rva Kepponen kirjoitti...

Upea kortti! Täytyy varmaan hankkia tuollaista krakeelausmaalia ja alkaa testailemaan.

Leonida kirjoitti...

Kiitti Marita!

Tämä tehostevinkki tuli suoraan Mirkalta, kun kävin leimailuopissa hänen luonaan. Tuote on siis Crackle accents (Inkssentials), jolla saa tuon halkeilevan efektin.

Mirka kirjoitti...

Tuon tyyppisellä kortilla voisit hyvin osallistua myös K-18 haasteisiin. Sen verran on nimittäin pilkettä pimulla silmäkulmassa... ;) Todella hyvin onnistunut kortti!

Leonida kirjoitti...

Kiitos Mirka!!

Enpäs tullut ajatelleeksi, että tuo voisi olla K-18 myös. Ei minulla taida vielä löytyä mitään K-18 leimoja tai kuvia ylipäänsä, mutta pitänee vähän tutkia muiden kortteja, että miten muut ovat keksineet K-18 -asioita toteuttaa.