sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Synttärionnittelut blogiystävälle

Kortti-innostusta riittää näköjään. Niinkin paljon, että torstaina Isosiskon ollessa kerhossa, Pikkusiskon ottaessa pienet päivänokoset, kyhäsin pikaisesti, mutta ilolla, kokoon blogiystävälleni Mirkalle synttärikortin, koska olimme tapaamassa perjantaina hiukan korusuunnittelun merkeissä.

Kansi onnistui ihan mukavasti, vaikka aikaa oli vain vähän. Mutta sisältö ei ollutkaan sitten niin siistin näköinen, kun kynäkin yritti tehdä tenän, ja kokeilin uusilla akvarellikynilläni vähemmän tyylikkäästi. Mutta koska Mirka opasti akvarellikynien käytön minulle, oli jotenkin kohdallaan testailla niitä juuri hänen korttiinsa... : )

Hauskaa synttäriä Mirkalle!

4 kommenttia:

anna kirjoitti...

vau, sun mahtava korttitahti vaan jatkuu ;)

Leonida kirjoitti...

Joku korttitulppa kai on lähtenyt irti... Tai nyt taas muistan, miten kivaa korttien teko on aina ollut. Nyt minulla on myös joitakin työkaluja, joita ennen ei ollut, ja joiden ansiosta homma sujuu entistä helpommin. Esimerkkinä voin mainita Fiskarsin paperileikkurin.

Korteissa on kiva katsoa, että mihin päätyy, kun ottaa tuota ja tuota lähtökohdaksi. Koruissa suunnitteluun menee enemmän aikaa ja se vaatii kaistanleveyttä itseltäni enemmän kuin nyt on tarjolla. Toki korttejakin voi suunnitella aivan yhtä hartaasti kuin korujakin, mutta toistaiseksi korttien teossa minua ilostuttaa vähempikin.

Mags kirjoitti...

Tässä kortissa on kyllä viehättävät kuvat <3

Leonida kirjoitti...

Kiitos Mags-muru!