torstai 1. heinäkuuta 2010

ÄHH numero 1

Liityin ensimmäistä kertaa Inkun ideoimaan Älä Hilloa Helmiäsi - haasteeseen heinäkuuksi. Tai ainakin ensimmäiseksi puoliskoksi ennen kesälomaamme. ÄHH-korujen teon tahtia en ole vielä täysin päättänyt, mutta olen listannut ajatuksen tai tilauksen tasolla olevat korut, jotka pitäisi saada toteutettuakin. Niitä on nyt ainakin kymmenen, mutta mukana ei ole mahdolliset koruihin sopivat korva- tai rannekorut, vielä.

En tosin halua laittaa itselleni paineita, vaan enemmän intoa ja jaksamista, koska viime aikoina en ole jaksanut antaa koruilulle tarpeeksi aikaa. Olen siis kovasti halunnut tehdä koruja, mutta en vain ole iltaisin lasten nukkumaanmenon jälkeen enää millään jaksanut niitä tehdä. Olen tosin ajatellut koruja sitäkin enemmän, todella kaipaavasti!

Ensimmäinen ÄHH-koru on todella kauan odotettu ystäväni tilaus, johon kivetkin tilasin varta vasten Beads Directista Englannista. Toiveena oli mustia, mieluummin isoja, kiviä ja värinä kulta. Niistä toiveista sitten syntyi tämä koru. Mustissa aaltomaisissa akaattiovaaleissa on hieno kiilto ja hiukan valkoisia raitoja. Kullattu lukko ja ketju, josta pätkin sopivia osia akaattien väliin ovat Helmien talosta. Tilauksena oli vain kaulakoru, mutta sitten innostuin tekemään rannekorun myös. Saa nähdä, haluaako ystäväni rannekorun myös. Olen kyllä tekemässä myös toisen tällaisen korun rannekorulle pariksi, jos se jää minulle.


Kaulakoru 48 cm Saban kuningatar.
Isoja aaltomaisia akaattiovaaleja, lenkkiketju, lukko ja korunosat kullatut.

ÄHH on täten polkaistu käyntiin!

2 kommenttia:

inkku kirjoitti...

Upea on aloitus! Mustan ja kullan yhdistelmä on oikein majesteetillinen, tykkään. :)

Leonida kirjoitti...

Kiitos Inkku! Ja kiitos ÄHHisi, tämä muutaman kuukauden inspiraatiota odottanut koru tuli vihdoin tehtyä! : D