torstai 15. heinäkuuta 2010

ÄHH numero 15

Puoli kuuta melkein kulunut ja viisitoista korua tehty. Tavoitteessa ollaan, kun loma perjantaina alkaa. Jos saan tehtyä vielä heinäkuun aikana koruja, ne tulevat kaikki tavoitteeni päälle. Lomasuunnitelmat ovat vielä nimittäinen ensimmäistä viikkoa lukuunottamatta auki. 

Tämänkertainen koru on tilattu. Tilaaja, mukava naapurini, halusi pitkän korun, jota yhdessä helmilaareillani hahmoteltiin. Päädyin kieputtelemaan korun vaijerin sijaan, koska korun kantaja pitää hopeasta, eikä halunnut korusta liian sinistä. Lopputulos on mielestäni kauniin kuulas, ja jälleen koru on sellainen, että itsekin pitäisin sitä. Tilaajakin tykkäsi, ja sehän tekee minut todella iloiseksi!
 
 Kaulakoru 73 cm Meren kosketus.
Lasi- ja foliolasihelmiä, hopeoituja välihelmiä, kierrätetty riipuksen päähelmi lasia sekä hopeoidut korunosat.

Seuraavaksi ajattelin tehdä korun itselleni. En tiedä ehdinkö heinäkuun puolella vai en, mutta haaveissa on jotain punaista. Nyt olen tehnyt monta korua turkooseissa fiiliksissä, joten ehkä käväisen punaisen puolella seuraavaksi. Tai sitten en. Kun teen koruja itselleni, ja jos en ole mielessäni etukäteen mitään miettinyt, aloitan suunnittelun hypistelemällä helmiäni ja fiilistelemällä. Silloin voi punainenkin suunnitelma vaihtua johonkin aivan toiseen!

2 kommenttia:

Rva Kepponen kirjoitti...

Voi miten kaunis koru! On kyllä ilmava ja silti siinä on vielä väriäa. Mä en enää kestä näitä turkooseja ihanuuksia, mä haluan kanssa. Otatko tilauksen?

Leonida kirjoitti...

Ihanaa, Marita, että tykkäät!!

Kyllä voin ottaa tilauksen, mutta toimitusajasta en vielä osaa sanoa mitään tarkempaa. Voin laittaa sähköpostia ja vähän kysymyksiä, että mitä sinulla on mielessä. Yritän saada viestiä tulevaan vielä ennen huomisen lähtöä, mutta tämä ja huominen ovat aika täysiä päiviä, koska olemme viikon mökeillä, eikä mitään ole vielä pakattu, eikä kaupassa käyty. : )