sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

ÄHH numero 14

Suunnittelin alunperin Bysantti-korun Isosiskon kerhotädille, täti E:lle, lahjaksi. tein samanlaisen myös itselleni. Kuitenkin täti E:n työkaveri ihastui koruun ja myin hänelle lopulta oman kappaleeni. Jäin kuitenkin haikailemaan korua vielä itselleni, ja nyt sain sen vihdoin tehtyä!

Versio on hiukan erilainen, koska pyöreitä jaspiksia minulla ei ollut enää tarpeeksi, mutta ovaalit kävivät oikein hyvin. Muutin myös pyöreät lenkit ovaaleiksi. Pidin korua heti eilen erittäin tyytyväisenä. Tästä kappaleesta en kyllä luovu! : )

Kaulakoru 53 cm Bysantti - ovaali.
Kalkkiturkoosia ja leopardinnahkajaspista (Chinese leopard skin jasper), hopeoidut lenkit, lukko, riipus ja korunosat.

Seuraavaksi pitäisikin tarttua tilauskoruun, kun saan rauhallisemman hetken, ja kunhan Pikkusisko tervehtyy kuumeestaan. Tämä koru tuli nopeammin, koska olin jo kaksi melkein samanlaista tehnyt aiemmin.

9 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Sinulle kyllä taitaa tämä helle sopia tekeleiden määrästä päätellen, tai sitten mania on pukannut päälle! ;) Itse en saa aikaan mitään! En mitään!

Leonida kirjoitti...

Korutarvikkeeni muuttivat kesäkotiin ruokapöydällemme, koska syömme pääasiassa terassilla näillä ilmoilla. Olen siis pystynyt joinakin päivinä väsäilemään koruja jopa päiväsaikaan - vähän kerrallaan tosin. Siitä on sitten ollut helpompi taas jatkaa illemmalla, kun talo rauhoittuu.

Minua itse asiassa harmitti kovasti, kun meni pari kuukautta niin, etten yhtään jaksanut tehdä koruja. Joten olen kiitollinen, että ÄHH on potkinut persuuksiin ja samalla erittäin myönteisesti innostanut tarttumaan taas ihaniin helmilaatikoihini...

Pirita kirjoitti...

Upea!

Leonida kirjoitti...

Kiitos Pirita!!!

Mags kirjoitti...

Oon tätä käynyt jo tykkäämässä monta kertaa :-D
Helle on kauhiaa, ei jaksa tehdä mitä tahtois!

Leonida kirjoitti...

Kiva, kun olet käynyt!! Kesän väri taitaa olla turkoosi! Ja tuo ruskea on sellainen, josta tykkään kovasti.

Niin on kuumaa. Onneksi vilvoiteltiin tyttöjen kanssa tänään pienen järven rannalla, jossa on matala vesi (ei ollut niin korkealla stressikäyrä), joten nyt ramaisee, mutta mieli on virkeä. Vesi on kyllä ihanaa nyt, kun se on niin lämmintä.

Laura kirjoitti...

Niin ihana tuo koru, voi että! Niinkuin muutkin sanoivat, niin oot ollut kyllä tosi ahkera näinä hellepäivinä :-)

inkku kirjoitti...

Tästä mä tykkään, kovasti! Tulee jotenkin ranta tästä mieleen. :)

Leonida kirjoitti...

Kiitos Laura ja Inkku! Olen hyvässä vauhdissa edelleen, yksi tilauskoru valmis, kunhan saan kuvatuksi...