perjantai 7. lokakuuta 2011

Tunnustus

Olen ollut aika hiljainen tyttö blogirintamalla viime aikoina. On vain ollut muuta elämää välillä, eikä aika riitä kaikkeen kivaan koko ajan. Mutta en todellakaan ollut unohtanut ihanaa tunnustusta, jonka sain ihanalta Annalta annan aarteet -blogista. Kiitos vielä tästä, murunen!


Ohjeen mukaan tunnustuksen saajan kuuluu:
 1. Kiittää tunnustuksen antajaa.
 2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.
 3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
 4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestä.
Jaa-a, kahdeksan satunnaista asiaa minusta. Hmm. Hurjan vaikeaa keksiä kerrottavaa, kun voi kertoa ihan mistä tahansa aiheesta. No, tällaisia juttuja tuli mieleen:
 1. Juuri tällä viikolla olen hieman pettynyt itseeni, sillä rikoin karkkilakkoni, tai oikeammin en noudattanut periaatteitani karkkien syömisen suhteen.
 2. Haluaisin pitää korkokenkiä säännöllisesti töissä, mutten kykene, sillä vasemman jalan isonvarpaan nivel on nuorena vähän vahingoittunut ja siinä on alkava nivelrikko. Se rajoittaa koron mittaa ja kenkää ylipäänsä.
 3. Pidin tänään vapaapäivän askartelemalla Mirkan ja Rva Kepposen seurassa koko päivän. Se oli ihanaa!
 4. Tykkään älyttömästi kengistä ja laukuista, vaikka aina kuljen arjen kiireessä suurin piirtein samoissa kengissä vaihdellen samoja paria laukkua.
 5. Ostan mielelläni laadukkaita kenkiä ja laukkuja, mutten ole erityisesti merkkien perään.
 6. Olen allerginen koiralle ja muutamille heinille. Allergiani kehittyivät vasta aikuisiällä.
 7. Unelmakotini on isossa omakotitalossa, jonka isolla pihalla olisi vanhoja omenapuita, ja joka sijaitsisi silti selkeästi taajamassa ihmisten ja palvelujen lähellä. Sitä sitten sisustaisin pikkuhiljaa maailman tappiin asti. Talossa olisi muun muassa askarteluhuone sekä hiljentymishuone!
 8. Olen näppärä tyttö ostamaan netistä ja muualtakin kaikenlaista tuiki tarpeellista. Rahaa kuluu, mutta kyllä sitä aina säästössäkin on.
Tunnustus pitäisi jakaa kahdeksalle blogille, mutta koska osaan lempiblogeistani samainen tunnustus jo meni, ja hyviä blogeja on niin paljon, en osaa valita. Mielestäni kaikissa seuraamissani blogeissa on jotain sellaista "substanssia", että ansaitsisi tämän tunnustuksen. Annan siis tunnustuksen kaikille seuraamilleni blogeille!

  Ei kommentteja: