perjantai 28. maaliskuuta 2014

Hyvä päivä

Meillä on perjantait Pikkusiskon kanssa vapaapäiviä. Ihania päiviä. Otamme tarkoituksella lunkisti; välillä syömme aamupalankin vasta kymmeneltä, ja joskus olemme juuri pukeutuneet, kun Isosisko puolen päivän aikaan palaa koulusta. Tykkään tällaisista päivistä kovasti.

Onnistuneeseen perjantaiaamuumme kuuluu ohjelma tai kaksi Late Lammasta sekä mielellään yksi Leila leipoo -jakso. Tai Hauskat kotivideot, joskus Viidakkokirja. Ja minulle siinä ohessa kuppi cappuccinoa.
Ikean maidonvaahdotin 1,90€ on todellakin hintansa väärti. Kahvimaitoa vaahdotettuna, espressotujaus joukkoon, kanelia päälle ja maun mukaan makeutusta. Nam!
Tänään Pikkusisko söi lounaan auringossa terassilla, minä sisällä ja ikkunan kautta skoolailimme toisillemme.

Isosiskokin kotiutui koulusta ja tekee innoissaan matikan lisätehtäviä. Annoimme hänelle porkkanan lisätehtäviin: hän on saamassa kesän alussa uuden puhelimen, kosketusnäytöllisen siis, ja kun hän saa kirjan kaikki lisätehtävät tehtyä, hän saa puhelimen jo aiemmin. Arvatkaa vain, onko täällä kynä ja kumi sauhunneet siitä lähtien aamuin illoin!

Tämä päivä on hyvä.

5 kommenttia:

Leonida kirjoitti...

Kiitos murunen!

Ritva kirjoitti...

Aika täydelliselle perjantaipäivälle kuulostaa <3

Leonida kirjoitti...

Niin se olikin. Ja ajatella, että tällä konseptilla mennään lähes joka perjantai! :)

Tiinamarhelleena kirjoitti...

Mietin tässä vuorotteluvapaalla itsekin sitä, kuinka etuoikeutettua ja harvinaista onkaan "völlyä" hetkestä toiseen, syödä myöhäisiä aamupaloja, katsoa töllöstä mitä sattuu ja keskittyä juuri tähän hetkeen. Ihanuutta!

Leonida kirjoitti...

Sanos muuta! Ylipäänsä ruuhkavuosina se, ettei ole hetkeen kiire, on mannaa. Tuntuu, että olen aivan eri lailla ladannut akkujani, kun on aikaa, vaikka paljon puuhaa ja mietittävää moneen suuntaan onkin jatkuvasti.