lauantai 13. syyskuuta 2014

Aurinkoa päivään

Aurinkopetini on lojunut terassilla ilman käyttöä jo kuukauden. Pehmuste on ollut turvassa sateilta, ja pieni pöytäkin katoksen alla. Siirrettävälle aurinkovarjollekaan ei ole ollut pahemmin käyttöä sitten koulujen alun. Tänään paistaa!

Tulin aamiaisen jälkeen terassille mielihuvini pariin: kupponen cappuccinoa vieressä, minä mukavasti aurinkopedillä ja tällä kertaa läppäri mukaan blogien lukemista varten! Useimmiten minulla on lehti, mutta blogien seuraaminen on jäänyt niin vähälle viime aikoina, että ihan harmittaa, joten päätin ottaa pienimuotoisen blogimaratonin.

Luettuani pari juttua lukijani alusta (kiitos vain Anna ja Jen) huomasin, kuinka ihanasti aurinko lämmittää, läheisten isojen koivujen lehdet havisevat tuulessa, noin 25 yksilön naakkaparvi liitelee korkealla sinisellä taivaalla ja juttelee keskenään, ja kuinka minua huvittaakin enemmän vain istua, katsella ja kuunnella. Tuntea sekä auringonpaiste että leppeä tuulenvire ihollani.

Siihen hetkeen piti pysähtyä. Vain havainnoimaan antaen ajatusten liitää.
Muistoja kesältä 2014:
Kauneushoitolassa terassilla. Yllätysaamiainen äidille sänkyyn. Opiskelukaverien kanssa illallisella. Valmistumislahja. Iltahetkimökkilaiturin lepotuolilla. Mökkigrillissä kärvähtänyttä pitsaa. Kaunis, kaunis kuu. 15 vuotta yhdessä, 11 naimisissa.


4 kommenttia:

Rva Kepponen kirjoitti...

Nauti paisteesta minunkin puolestani. Meikäläinen sairastaa, onneksi tänä aamuna laski se karmea kuume.

Mukavaa viikonloppua!

Leonida kirjoitti...

Voi raasua! Toivottavasti saat hyvällä omatunnolla vetäytyä vällyjen väliin lepäämään ja ehkä tyhjentämään digiboksia??

Päivä on ollut hurjan kaunis, mikä suuri ilo!

Taru kirjoitti...

Ihania kuvia!
15 vuotta yhdessä, 11 naimisissa - LÄMPÖISET onnittelut ja respectit ;)!

Leonida kirjoitti...

Kiitos Elisa!!

Tuntuu kuin oltaisi oltu aina yhdessä, vaikka ehti sitä elämää olla jo aiemminkin, mutta silti hämmästyttää tuo vuosien kerääntyminen...