perjantai 1. tammikuuta 2021

Kokemuksia Lookfantasticin 2020 joulukalenterista Osa 2

Jippii, vanha vuosi paketoitu ja nakattu menemään ja uusi vuosi 2021 saa alkaa! Vaikka itselleni 2021 parani merkittävästi loppua kohden uuden tosi mieleisen työpaikan myötä, vuosi on ollut ihmisille niin mikro- kuin makromielessäkin todella vaikea ja myös surullinen, ettei sitä tule ikävä.

Minä palaan nyt ihanan vapaapäivän myötä kirjaamaan kalenterikokemuksiani joulukuulta. Edellisessä postauksessa pääsin kolme ensimmäistä luukkua eteenpäin, tässä niitä tulee hiukan enemmän.

Joulukuun 4. luukusta löytyi matkakokoinen Rodial Dragon’s Blood Cleansing Water 100 ml ja 19,45e. Tuote ei ole tuttu, mutta muistan, että viime vuoden kalenterista tuli samaa sarjaa huulinaamio, jota en vieläkään ole käyttänyt! Se on täysin unohtunut!

Mutta tästä misellivedestä voisi sanoa, että melkoisen tyyristä tavaraaa, jos 100 ml maksaa melkein 20e! Itse käytän mieluummin rahaa iholla pidempään viihtyviin tuotteisiin, kuten silmänympärys- tai päivävoiteisiin kuin puhdistustuotteisiin, jotka lopuksi huuhdotaan pois. Mutta ainahan se on ylellistä kokeilla tuotetta, joka on kalliimpi, että onko se naama sitten puhtaampi, kauniimpi, nuorempi, jne...

Varmasti on hyvä ja otan seuraavaan reissuun mukaan, mutta tuntuu, että matkakoot eivät ole olleet kovin ajankohtaisia melkein vuoteen, joten arvostaisin ehkä enemmän täyskokoista! Tietysti näitä matkakokoisia voi käyttää normiarjessakin, mutta tuntuu, ettei meinaa raaskia, että kun on söpö matkakokoinen pakkaus, se pitää säästää tosiaankin sinne matkalle. Jopa niin kauan säästää, että voidemaisissa pakkauksissa sisältö jo ehtii eltaantua...
Seuraavasta eli luukusta numero 5 putkahti esiin ihana meikkituote, 3INA Cream Eyeshadow 313 3 ml ja 14,95e. Kokeilin luomiväriä jo kerran, voidemainen ja levitettävissä ihan hyvin, helpointa ehkä sormilla. Kuivuu ja pysyy paikoillaan.

Näissä joulukalentereissa on hyvä olla jonkinlainen tasapaino iho- hius- ja meikkituotteiden välillä. Itse tykkään eniten kasvovoiteista ja meikeistä. Hiustuotteet ovat jokseenkin plääh, koska ne ovat yleensä aina matkakokoisia, ja kaikenlaiset naamiot taas sellaista nice-to-have, mutten käytä kovin säännöllisesti.

Että hyvä juttu tämä kauniinvärinen luomiväri!
Luukku numero 6 toi mukanaan juurikin vähiten miellyttäväksi sisällöksi mainitsemani hiustuotteen, Philip Kingsley Mayan Vanilla & Orange Blossom Elasticizer 40 ml ja hinta-arvio n. 13e, jos 75 ml tuote maksaa 25e.

Tämä tuote on syväkosteutusta hiuksille ja laitetaan kosteisiin hiuksiin ennen sampoopesua. Sen voi antaa vaikuttaa hiuksissa jopa tunnin ennen hiustenpesua. Menee varmasti kokeiluun, vaikka onkin matkakoko... :) 

Kalenterin 7. luukussa oli jälleen matkakoossa REN Glow Daily Tonic AHA Tonic 50ml ja 8,45e. Tuotekuvauksen mukaan tämä kasvovesi kuorii, kirkastaa, napakoittaa ja kosteuttaa. Tuote on vegaaninen ja Petan sertifioima eli ei ole käytetty eläinkokeita.

No, minä en juuri kasvovesiä käytä, koska yleensä tuntuu, että ne imevät loputkin kosteudet kuivasta ihostani puhdistuksen jälkeen, mutta toisinaan saatan kokeilla pyyhkiä putsarin jäämät kasvovedellä. Annoin tämän sisarelleni, jolla on sille enemmän käyttöä. Kalenterimielessä jälleen uusi matkakokoinen tuote on hienoinen pettymys.
Edellisen luukun jälkeen oli kiva avata luukku numero 8 ja löytää sieltä lupaavannäköinen pieni purkki. Jokohan nyt tulisi jokin ihana silmänympärysvoide tai muu käyttökelpoinen täysikokoinen tuote??

No ei, tuote oli Eve Lom Cleanser 20ml ja 20,45e. Tosin Look Fantasticin ostopakkauksessa mukana on myös musliiniliina, jota ei kyllä kalenterissa näkynyt, eli hinta lienee hiukan pienempi ilman liinaa.

Näyttää hinnan perusteella olevan melkoisen kallis tuote, sillä purkissa on tosiaan vain 20 ml ainetta. Tuotekuvauksen mukaan puhdistusvoide poistaa jopa vedenkestävän maskaran. Musliiniliinan osuus oli kuoria ihoa, mutta sen tehoa en nyt pääse kokeilemaan. Hienoinen pettymys huomata, että jotain puuttuu.
Tässä vaiheessa alkoi olla jonkin verran toiveita seuraavien luukkujen suhteen. En ole itse kovin ronkeli tyyppi, mutta kannattaa muistaa, että minulla on erittäin tuoreessa muistissa edellisvuoden kalenteri, joka oli kyllä älyttömän upea sisällöltään (ja ulkokuoreltaan), ja johon tätä kalenteria tulee jatkuvasti verrattua. Jos en olisi koskaan vastaavaa vielä ostanut, olisin varmasti tosi tyytyväinen tähänkin!

Siispä 9. päivän luukun sisältö jännitti jonkin verran - mennäänkö ylös- vai alaspäin odotusten kohtaamisessa. Luukusta tuli Diego Dalla Palma Eye Pencil 2.5 ml musta ja hinta 17,95e. Huomattavaa on, että tuolla Diego Dalla Palman omilla sivuilla, johon linkki vie, tuotteen hinta on 24e!

No voi vähän plääh. Mustalla teroitettavalla silmänrajauskynällä ei ole minulle juuri käyttöä. Ja niitä on saatu useampia matkan varrella milloin mistäkin. Ei mikään raflaava rajaustuote, ikävä kyllä.
Joulukuun 10. päivä on esikoiseni syntymäpäivä, joten minulla on aina erityiset odotukset sitä päivää kohtaa, ja samoin 10. päivän luukkua kohtaan. Tätähän ei siis kukaan muu tiedä, etenkään mikään kosmetiikkavalmistaja tai kalenterintekijä, että 10.12. on erityinen päivä. Mutta se on päivä, jolloin on aina erityisen mukava yllättyä.

Tänä vuonna kävi niin hassusti, että koska tuo synttäriaamu osui arkeen, olin enemmän kiinnostunut, mitä tyttö sai kalenteristaan, annoimme lahjat ym. ja sitten kiireesti töiden kimppuun. Unohdin avata luukun kokonaan! Tapaninpäivänä päätin pakata tyhjän kalenterin varastoon odottamaan ensi vuotta siltä varalta, että tyttöni haluavat minun täyttävän kalenterit heille, kuten joskus olen täyttänyt, ja koska nyt niitä on jopa kaksi tallella. Ihmettelin, miten kalenteri voi vielä tyhjänäkin painaa niin paljon ja liikutin sitä hieman - tunsin jotain raskasta liikkuvan sisällä!

Ja voi mitä ihanaa löytämisen iloa sain kokea, kun huomasin, että 10. luukku olikin jäänyt kokonaan tyhjentämättä! Sieltäpä löytyi iso purnukka: Rituals the Ritual of Sakura Body Scrub 125ml ja n. 8,50e. Tämäkin on puolikas normikoosta 250 ml, mutta on tässä jo hiukan enemmän tavaraa. Ja Ritualsin tuotteet tuoksuvat ihanilta!

Tätä tuotetta aion ehdottomasti kokeilla, kunhan edellinen kuorintavoiteeni loppuu. 

Tähän on hyvä päättää kalenterikatsaukseni toinen osa. Lisää seuraa!


Ei kommentteja: