tiistai 29. joulukuuta 2020

Kokemuksia Lookfantasticin 2020 joulukalenterista Osa 1

Tilasin jo kolmatta kertaa Lookfantasticilta joulukalenterin ja aikomuksenani oli päivittää tänne luukkujen sisältöjä tänne pitkin joulukuuta. Mutta koska aloitin uuden työn marraskuun alussa, huomasin, että aikani meni toisaalta töissä ja iltaisin vähän tööttinä ollessani en halunnut istua koneen äärellä lainkaan. Ja tokihan oli myös jouluvalmisteluja...

No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, mielelläni kirjaan tänne itsellenikin muistiin, mitä sieltä tuli tällä kertaa.

Ensimmäisen kalenterini tilasin vuonna 2016 ja olin huiman yllättynyt sen koosta - odotin jotain A4-kokoista 5 cm syvyistä laatikkoa, mutta tuli aika paljon isompi 10 cm syvyinen laatikko. Sisältö oli hieno, koska minulla ei ollut koskaan ollut kosmetiikkakalenteria. Silloin kalenteri oli upean näköinen, mutta tavallista ohuehkoa kartonkia vielä normiluukuilla.
Vertailun vuoksi Fazerin silloinen kalenteri vieressä.Viime vuonna hankin sitten elämäni toisen Lookfantasticin kalenterin ja olin todella huippuyllättynyt ja tyytyväinen sen sisältöön. Se oli todella upea, ja ehdottomasti monta kertaa arvokkaampi kuin sen sisältö. Materiaali oli todella laadukas, paksua kartonkia, irrotettavat lokerot, kerrassaan upea ulkoisestikin!
Vuoden 2019 joulukalenteri

Tänä vuonna kalenterin arvoksi lupailtiin vielä enemmän kuin viime vuonna, yli 500 euroa, mutta senpä näen, kun olen kirjannut kaikki tuotteet tänne hintoineen. Ostohinta kalenterille tänä vuonna oli 95e, paitsi jos sen sai jäsenhintaan -15e, eli 80 eurolla. Mielenkiintoista nähdä, mihin todellinen arvo nousee. Ja arvoon vaikuttaa myös se, minkä verran tuotteita on käyttökelpoisia. Tällä hetkellä tuntuu, että viime vuoden kalenteri voittaa siinä asiassa, mutta sepäs jää nähtäväksi...

Vuoden 2020 joulukalenteri

Tänä vuonna itse kalenterin toteutus ei tuntunut niin laadukkaalta, vaikka toki se on edelleen uudelleenkäytettävä irrotettavine laatikoineen. Kiiltävä musta pohja hopeisella tekstillä on tyyliltään huomattavasti "räikeämpi" ja ohuemmasta kartongista tehty kuin viimevuotinen paksu, mattapintainen, tummansinikultainen toteutus.

Tuotteet oli pakattu pinkkiin silkkipaperiin, mutta viime vuonna kussakin luukussa oli mukana kortti, jossa kerrottiin tuotteesta tarkemmin. Ehkä olisin kaivannut ennemmin ohjelappuja kuin silkkipaperia tänäkin vuonna. Jotenkin en ehtinyt perehtyä tuotteisiin aamuisin, joten lappunen olisi ehkä avannut joitakin tuotteita/merkkejä paremmin.

Se, mikä näissä kalentereissa on aika kivaa, on se 25. luukku, joka suomalaisittain on todellista ekstraa.

Mutta päätin tehdä kyseisen tutustumisen näitä juttuja kirjoittaessani, joten kerään tänne tietoa tuotteista muistiin. Siispä, mennään joulukuun ensimmäiseen päivään, jolle oli varattu hieno kultainen luukku.

Luukusta sain Natasha Denonan Mini Blush Glow Duon 4g, hinta 18,45e matkakokoisena. Se on kyllä ihan riittävän iso normaalikäyttöön, sillä tykkään vaihdella meikkituotteitani, joten liian suuret tuotteet menevät helposti hiukan hukkaan.


Ulkoinen pakkaus on ihanan ylellinen, samoin tuote itse peileineen. Poskipuna tuli heti käyttöön juuri sopivana, hiukan korallihtavana (onko se edes sana) värinä, jota olin kaivannut. Kuvissa puna näyttää aivan liian vaalealta. Myös highlighteria olen käyttänyt luomilleni ja olen tyytyväinen.


Tämä Mini Blush Glow Duo osui itselleni hyvin ja tuli heti käyttöön
Toisen päivän luukusta sain Luxien 522 Tapered Highlighter -siveltimen. n. 15e. Se on hyvälaatuisen tuntuinen, mutta minulla on jonkinmoinen arsenaali Real Techniquesin siveltimiä, joten otan tämän käyttööni vasta, kun totean sitä tarvitsevani. Kaunis se kuitenkin on!


Kolmantena päivänä luukusta putkahti matkakokoinen Molton Brownin Delicious Rhubarb & Rose Bath & Shower Gel 100 ml, n. 11e. Tämä menee kyllä säästöön odottelemaan matkustavaisempia aikoja, ehdottomasti! Tuoksu nopeasti pullosta tuoksuteltuna on herkullinen. Pidän ylipäänsä tuotteista, joissa on ruusuntuoksua.


Luukkujen sisällöistä lisää myöhemmin. Tällä on hyvä aloittaa kalenterikatsaus!2 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Innolla jään seuraamaan näitä sun LF postauksia, koska jäin nuolemaan näppejäni joulukalenterin osalta. Nopeat todellakin syövät hitaat.

JA Kiitos murmeli kommentista blogiini, olen edelleen aivan liikuttunut. <3 Mitä parhainta uuden vuoden viikkoa ja kaikkea ihanaa <3

Leonida kirjoitti...

Hih, kiitos! Voipi olla, että tulee harvaan tahtiin, mutta sitten useampi luukku kerralla. :D

💖 Totuuden sanoja sinne kirjailin... Iso halaus ja tsemppiä uudelle vuodelle! 💖