torstai 18. helmikuuta 2010

Jalat maassa, pää pilvissä

Otsikon motto on mielestäni loistava! Itse tuppaan olemaan välillä liiankin järkevä ja pragmaattinen, joten nämä uusimmat korut toteuttavat tuon Jalat maassa -osan, sillä materiaalina on ihanan luonnonväriset stabiloidut turkoosit. Korunosat ovat poikkeuksellisesti kullatut, vaikka itse olen enemmän hopean tai kuparinkin ystävä. Ehkä kuitenkin joskus tulee näitäkin käytettyä. Korun nimeä muokkasin hiukan.

Kaulakoru 51,5 cm ja rannekoru 20,5 cm Juuret maassa.
Kaulakorussa korukivinä stabiloitu turkoosi sekä "aurinkokivi" 6 mm (sunstone) ja pikkuruiset messinkiset siemenhelmet. Korunosat kullatut. Rannekorussa pääkivet samat, mutta siemenhelmet kuparinväriset. Korunosat niinikään kullatut.

Pää pilvissä -koru tulee sitten joskus, kun pääsen täysin ennakkoluulottomaan ja vapaaseen mielentilaan, jossa symmetria ja perfektionismi saa antaa sijaa mielikuvitukselle ja uusille väriyhdistelmille. Se ei todennäköisesti tapahdu klo 21 jälkeen illalla, voin kertoa...

Sain muuten tänään postissa Helmetin kirpputorilta tilaamani kolme nauhaa samppanjanvärisiä makeanvedenhelmiä, jipii! Kiitos Päkälle niistä ja yllärihelmistä myös! Niistä toivon saavani tehtyä itselleni piiiitkän pitkän helmikorun jonain päivänä. : )

2 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Oo, pidän tästä korusta aivan täysillä!! Mukavasti eri muodot rytmitetty :-)

Leonida kirjoitti...

Niin upeiden korujen tekijältä kuin sinä olet, olen ihan otettu tästä kommentista!