perjantai 17. syyskuuta 2010

Lastenhuoneen sisustusta

En ole kotiani täällä esitellyt, enkä varsinaisesti sille linjalle aio lähteäkään, mutta kun vihdoin löysin Pikkusiskonkin sängyn päätyyn hyllyn alle naulakon, päätin ottaa pari kuvaa tyttösten sänkyseinästä. Hyllyjen tavaroiden paikkaa ajattelin hiukan vaihtaa, koska Isosiskon seinäosuus näyttää niin täydeltä, ja Pikkusiskon tyhjemmältä.

Isosiskon ja Pikkusiskon sängyt, ristiäismekot, mummoni kutomat neuletakit sun muuta. Kukkalamppu epäsymmetrisesti seinässä, koska järjestys huoneessa on ollut toinen, eikä lamppua olla viitsitty siirtää kahtakymmentä senttiä oikealle.

Ensin yritin löytää samanlaisen naulakon Pikkusiskolle, mikä Isosiskollakin on, mutten millään muistanut, mistä tuo naulakko oli. Mielestäni minulla oli vaihtoehtoina, että joko löytyy samaa naulakkoa toinen kappale tai sitten naulakko on selkeästi erinäköinen. Allaolevasta kuvasta näette huonosti, miten erilainen naulakko Pikkusiskolle sitten löytyi HomeAtHome-nettikaupasta. Kiva kauppa ja kiva omistaja, jonka tapasin noutaessani tavarat itse.

Löysin muuten samaisesta kaupasta alennusmyynnistä myös työhuoneeseen kattolampun, jota olemme odottaneet melkein kolme vuotta. Otin siitäkin kuvan, mutta siitä tuli niin rakeinen, ettei päässyt näytille lainkaan. Lamppu on kyllä kiva, muttei valaise huoneen yläosaa riittävästi. Taitaa olla sittenkin liian pieni valaisin työhuoneeseemme. : (

Hauska kruununaulakko, mikä näkyy ikävä kyllä jokseenkin pienesti tässä kuvassa.

Tässä vielä selkeämpi kuva myös Isosiskon seinästä.

Isosiskon naulakkoseinä. Kuvat ovat todella erivärisiä, mutta ehkä niistä silti saa jotain irti.

Minulla on myös ollut jo pitkään kummankin nimet isoina, puisina kirjaimina, jotka odottavat maalaamista. Maalikin on jo valmiina, mutta aikomukseksi on toistaiseksi jäänyt. Olen miettinyt, että ripustanko kirjaimet näille seinille sänkyjen tuntumaan, vaiko vastakkaiselle seinälle, vai jopa leikkihuoneen seinälle, jossa on vielä tyhjää tilaa.

Onko muuten vinkkejä, millä ne kannattaisi maalattuun seinään kiinnittää? Kirjaimissa on kyllä reiät ruuveille, mutta minä en usko, että mieheni suostuu naputtelemaan seinään monta pientä naulaa vierekkäin kahteen kertaan... Siksi joku tarravaihtoehto on varmasti paras. : )

8 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Suloisen näköinen seinä! Ajattelin ehdottaa sinitarraa kirjainten taakse - meillä on lasten etukirjaimet vaatelipastoissa ja hyvin pysyvät sinkkarilla!

Rva Kepponen kirjoitti...

Voi miten ihana vaaleanpunainen seinä.

Leonida kirjoitti...

Joo, sinitarrahan on tosi hyvä idea! Kiitos Heli! Ja kiitos Rva Kepponen!

Olen tykännyt itsekin tuosta vaaleanpunaisesta, koska se ei ole sellainen perusvaahtokarkki, vaan lähempänä jotain lohenpunaista, eli taittaa vähän lämpimään.

katri kirjoitti...

Ihana tyttösten huone. Seinän sävy on niiiiiin herkku.

Mirka kirjoitti...

Missä ne romut ja leluröykkiöt ovat??? Missä muovihärväkehelvetti?

Ai, niin. Teillä onkin niitä kilttejä ja siistejä tyttöjä... :D :D

nimim. "Kade"

Leonida kirjoitti...

Kiitos katri ja Mirka!!! Meillä pahin röykkiö on olohuoneessa... : )

Taivaanrannan maalari kirjoitti...

Kaunista, nättiä, söpöä ja suloista... Minua on Aina hykerryttäneet nuo vanhat lastenvaatteet seinällä...suloisia muistoja, ja samalla kauniita sisustuselementtejä.

Leonida kirjoitti...

Kiitos Maalari!

Olen ihan samanlainen, että ihastelen aina lastenvaatteita toisten seinillä, joten olin erityisen onnellinen, kun kolme vuotta sitten muutimme nykyiseen kotiimme, ja sain laittaa nämä omalle seinälle. Niiiin rakkaita muistojakin...