perjantai 24. syyskuuta 2010

Onnitteluja pikkupojille

Ystävälläni on kaksi suloista poikaa. Molemmilla on syntymäpäivät syyskuussa. En ollut tehnyt juuri poikien, pikkupoikien, kortteja ja totesinkin, ettei minulta edes löydy tarpeeksi iloisia, räiskyviä värejä (Mirkalta kyllä olisi löytynyt), joten menin sitten niillä, mitä oli.

Vanhempi pojista pitää kovasti dinosauruksista ja lohikäärmeistä. Yksi dinosaurus on menossa lahjaksikin. Tämän kortin lohikäärmeen leimasin Mirkalla. Mirka olisi kyllä taikonut siitä jotain aivan uskomattoman hienoa, mutta kun meillä kotona olin vain minä käytettävissä, lopputulos on jotain toisenlaista. Olen silti tyytyväinen lopputulokseen.

Värittelin kuvan akvarellipuukynillä, taustan Distresseillä ja lisäsin kuparinväristä kiilleliimaa sopiviin kohtiin. Isosisko piirsi sisäkanteen kukkia sekä kirjekuoreen päivänsankarin kuvan.

Onnea nelivuotiaalle!

Toinen kortti tuleekin pikkuveljen ensimmäisille syntymäpäiväkesteille. Siinä perheessä tykätään myös muista eläimistä...

Tässä kortissa kokeilin maskia leijonan kohdalla. Värittelin osin Versa Coloreilla ja Distresseillä. Kielen korostin Glossy accentilla. Pikkusisko sai vuorostaan piirtää sisäkanteen haluamansa kuvan. Siitä tuli melkein kokonainen perhepotretti, jossa komeilevat 1-vuotias päivänsankari, hänen äitinsä ja isänsä. Isällä on vaaleanpunainen mekko, heh.

Onnea yksivuotiaalle!

10 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Siis höpö höpö, että olisin muka pystynyt edes tuohon. Ja sitä paitsi jos ihminen hankkii yhden työhuoneellisen leimoja on vähintäänkin kohtuullista, että siinä sivussa tulee kaupanpäälliseksi muutama leimailusta innostunutta ystäväkin...

Tuo lohikäärme on ihan mielettömän upea!!! Ja taustapaperiinkin kokonaisuus sopii kuin nenä päähän. Kakkoskorttikin on todella onnistunut. Ollaanpa siellä oltu ahkeria!

Mags kirjoitti...

Lohikäärme-kortti on kyllä mielettömän hieno!!

Rva Kepponen kirjoitti...

Kivat kortit. Mustakin tuo lohis on kyllä tosi komea! Ostitko tuon sieltä messuilta? Jos ostit, niin nyt kyllä harmittaa, etten tullut hankkineeksi sitä myös.

Leonida kirjoitti...

Kiitos tosi paljon, murut!! Korttien vastaanotosta en vielä tiedä, koska ne annetaan vasta huomenna. : )

Se lohikäärmeleima on todella hieno, minulla on se myös punaisena kohokuvana leimattuna Mirkalta. Elikkä, Rva Kepponen, ei tarvitse ostaa kaikkea itse, kun on varsin ihana hamsteri askarteluystävänä. : D : D : D

- Janzqu - kirjoitti...

Tosi hienot kortit! En itse kyllä juurikaan harrasta korttitaiteilua, paitsi skräppäystä, mutt näistä tykkään. Pojat varmaan tykkäs, vai tykkäskö?:)

Leonida kirjoitti...

Kiitos paljon Janzqu! Isompi, neljävuotias, tuntui tykkäävän, pienempi 1vee ei tainnut pysyä lahjoissa ja korteissa perässä... : )

Mags kirjoitti...

Hei, tulin toivottelemaan sun esikoiselle toipumista! Onneksi se lasten paranemiskyky on niin paljon aikuisia parempi.
Hyvää mieltä teille kaikille :-)

Leonida kirjoitti...

Voi kiitos, Mags! Tosi huomaavaista! Kipsi on olkapäästä sormien juuriin asti ja paikallaan varmaan ainakin neljä viikkoa. Ei saa kastellakaan... Mutta kyllä se vaan teki kovasti kipeää ennen kuin kipsi kuivui, koska olkaluun alaosa meni poikki. Pukkileikissä pihakaveri tönäisi Isosiskon aidalta alas, eikä toinen ehtinyt varautua mitenkään. Urhea pieni murunen yritti olla päivystyksessä niin reipas, vaikka käsivarren hipaisukin aiheutti ison itkun.

Taivaanrannan Maalari kirjoitti...

Wau, tuo dragon on magee!!

Leonida kirjoitti...

Kiitos paljon, Maalari!! : )