sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Äidin koru

Edellisestä postauksesta vierähti jo tovi. Nyt on tarjolla myös kuvat äidille tekemästäni korusta kortin oheen.. Tosin aika huonoja kuvia ovat. Ei vain ole aikaa oikein mihinkään nykyisin. Paitsi viimeisen viikon sisällä valokuvakirjatilauksen tekemiseen on mennyt varmaan 20 tuntia! Mutta kirjat ovat tärkeille lasten isoisovanhemmille, joten panostus lienee tuskansa väärtti.

No, joka tapauksessa tässä on koru, jonka pääkivet, fasettihiotut lasihelmet ostin Wanhan Sataman Kädentaitomessuilta. Ovelasti vilauttelin ostoksiani äidilleni ja kysyin, mistä tykkää eniten. Hän sanoi, että näistä, ja mietti vielä, että pidempi koru voisi olla kiva. Ja hah, siinä oli lahjatoive muotoiltu!

Kuvaa editoidessani huomasin, että etualalla korussa on yksi siemehelmi karkaamassa lenkkiin, ja bicone näyttää löysältä. Pitää korjata, kun seuraavan kerran korun näen ja pihdit ovat matkassa!

Kaulakoru 81 cm Amber and Ice.
Fasettihiottuja lasihelmiä, Swarovskin kristallibiconeja, siemenhelmiä sekä kullatut helmihatut, lenkit ja korunosat.

Äitini halusi kuvan myös tummalla alustalla. Itse asiassa kuva taisi onnistua paremmin kuin ylempi, jonka värit ovat aika mielenkiintoiset. Tunnelmaa taustan väri muuttaa kummasti.

.
Ai niin, äitini tykkäsi korusta todella paljon. Korttikin oli mieleinen, erityisesti kannen teksti.

9 kommenttia:

Petriina kirjoitti...

On todella kaunis !

Ennätinkin jo odotella seuraavaa postausta :-)

Eloise kirjoitti...

ja jälleen kaunis koru! Pitäisiköhän seuraavaksi tilata sinulta tällainen... ;)

Mirka kirjoitti...

Mä olen odotellut jotain tuska-ahdistus-epätoivo-postausta, mutta tulikin koru!!! Ja kaunis kuin mikä!:) Jännää todellakin, miten tuo tausta vaikuttaa tunnelmaan. Olisi tosi jännä nähdä sama koru myös iholla ja erilaisten vaatteiden kanssa.

Leonida kirjoitti...

Kiitos tytöt! Kiva kuulla, että on kaivattu. ; D

Ihanaa, että tuo kelpaisi tilauskoruksikin, Eloise! Siis tilaa vain, mutta toimitusaika voikin sitten olla vasta ensi vuonna! Sen verran vähän aikaa on omille käsitöille. Joulukortit ja lahjakorut läheisille menevät etunenään loppuvuoden, samoin erään ystäväsi tilaus (samanlaisesta korusta kuin itselläsi)... ; )

Tällä nimenomaisella hetkellä kumpikin käsi ulvoo väsymystään ja rasitustaan, koska olen istunut viimeisen viikon sisällä ainakin 20 tuntia, joista varmaan 10 tänään, kasatessani valokuvakirjatilaustani.

Tilasin lasten isoisovanhemmille kullekin keskenään hitusen erilaiset kuvakirjat, ja siinä oli aivan järjetön homma! Kaiken lisäksi valmiiden kuvakirjojen tilaaminen kesti kaksi tuntia, eli klo 20-22 tänä iltana! Paperikuvat, joita halusin samaan tilaukseen, ovat vieläkin latautumassa, puoli tuntia kulunut... Älytöntä! Toivottavasti kuvakirjat ovat sitten onnistunut lahja, koska tuska niiden aikaansaamiseksi oli hirmuinen. Mieskin oli tänään lähes yksinhuoltaja...

Leonida kirjoitti...

Meni, Mirka, ristiin kommentit! Kiitos! Kyllä se tuska-STRESSI-väsymyspostauskin varmaan joskus tulee, jos saan aikaa sitä kypsytellä. Kaistanleveys on aika kovalla käytöllä päänupissa nykyään.

Piti kuvaamani koru myös äitini kaulassa, mutta se unohtui. Katsotaan, jos tulisi joku kerta se kuvattua.

Rva Kepponen kirjoitti...

Hieno koru. Äidistäsi oli varmaan ihanaa saada se lahjaksi.

Leonida kirjoitti...

Kiitos Rva Kepponen! Kyllä äityli tykkäsi, kovastikin!

irkku kirjoitti...

Aivan ihana koru! Voi kun osaisi itsekin!

Leonida kirjoitti...

Hurjan paljon kiitoksia, irkku!! Kiva, kun kävit!