keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Onnea äityli!

Tänään on ihanan äitini syntymäpäivä. Sitä juhlitaan kunnolla vasta myöhemmin, mutta kävimme lasten kanssa tänään tervehtimässä äitimurua. Olin tehnyt kortin ja lahjakorun jo jonkin aikaa sitten, joten oli taas istuttava niiden päällä tähän asti. Tänä iltana huomasin, etten ollut muistanut ottaa kuvaa korusta lainkaan. Siispä tähän juttuun tulee vain se kortti. Korukuva tulee vasta myöhemmin.

Onnea rakas äityli!

Kortin leimatekniikan opin hollantilaisen Stampinbackin ständillä elokuisessa askartelutapahtumassa, mutta unohdin ostaa kyseisen leimasimen. Onneksi Rva Kepposella se oli, kun Kätevät Emännät kokoontuivat, ja sain kuvan talteen - onneksi. Leima on mielestäni ihana. Leimattu mustalla Versafinella ja väritetty Distresseillä. Tekstileima on puolestaan Mirkan. Kiitos vain, tytöt, lainasta!

4 kommenttia:

Rva Kepponen kirjoitti...

Kaunis kortti. Noi isot kukat sopii ihanasti korttiin ja ne koristeet keskellä on kauniit. Musta toi leimakuva on myös kiva, en ole vielä tehnyt siitä mitään. Ja nyt menit laittamaan riman aika korkealle.

Leonida kirjoitti...

Kiitos kovasti! Tämä meni myös KK:n vintage-haasteeseen. : )

Suosittelen muuten käyttämään Stazonia, jos käytät kiiltäviä korttipohjia. Versafinellahan kesti tosi kauan, ennen kuin kuva kuivui.

Mirka kirjoitti...

Voihan jukra, miten hieno! Itse asiassa ihan täydellinen kortti! Kaikki osaset sopii toisiinsa ihan mahtavasti. Mietin pitkään, että olen varmaan nähnyt tuon kortin jo aiemmin, mutta taisikin tosiaan olla siellä KK:ssa esillä.

Musta on tullut varsinainen hatarapää näiden kommenttien kanssa. Luulen kommentoineeni, mutta näemmä nytkin olin vain _ajatellut_ tekeväni niin. No, parempi myöhään.

Leonida kirjoitti...

Kiitos monitaituri-Mirka! Pistin kortin jo aiemmin sinne KK:hin, koska äiti ei sitä lue. : )

Mulle on käynyt aivan samoin, ihan omankin blogini kommenttien kanssa.