sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Mieluisia vieraita

Olen tässä viettänyt viimeiset viikot aika pitkälti kotosalla olkapäätä parannellen. Siispä olin enemmän kuin iloinen, kun viimein olin tarpeeksi toipunut, ja sain Haltiakummin ja Rva Kepposen kahvittelemaan luokseni. Tarjoilut olivat kyllä ihan jotain muuta kuin joskus aiemmin: lounaaksi tilasimme pitsaa ja kebabia, kahvitteluihin olin varautunut pakasteleivonnaisilla. Kyllä nekin kävivät kaupaksi. ;)

Mainitsin näille varsin Käteville Emännille, että saa myös askarrella, vaikken itse pystyisikään, joten arvon leidit tulivat tarvikkeet ja aihiot mukanaan. Itse olin varustautunut Sinellistä ostamillani Art Deco -aiheisilla 3D-arkeilla, joista ajattelin polkaista helposti ja vähällä (käsi)vaivalla näyttäviä kortteja, jotta saisin askarteluhimoani jotenkin tyydytettyä etenkin, kun parasta askarteluseuraakin oli tarjolla.

Tältä se sitten näytti.
Pöytä oli melkeinpä liian siisti verrattuna "normaaleihin" askartelusessioihimme!
Kepposkalla joulukortti työn alla - hyvissä ajoin.
Kaunis teema Rva Kepposella tänä(kin) vuonna.
Haltiakummin taidonnäyte 11 vuotta täyttävälle tytölle - varmasti tykkää!
Haltiakummi viimeisteli tämän upeasti väritetyn kortin. Katsokaapa pilviä kuvan taustalla!
Ensimmäiset kahdesta Art Deco -kortistani. Yhteensä tein niitä iltaan mennessä viisi.

Meillä oli ihana päivä. Mirka ei päässyt päivällä mukaan, mutta onneksi piipahti kaffella illalla, joten ehdimme vaihtaa pitkästä aikaa kuulumiset.

Kerrassaan virkistävä päivä minulle, vaikka käsi huusikin hoosiannaa illalla...

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana on poppoonne ja kortit kanssa!

Rva Kepponen kirjoitti...

Oli kyllä kiva nähdä pitkästä aikaa! Olisi saanut vaan olla aikaa monta tuntia enemmän.

Toivottavasti voit kohta askarrella kahdella kädellä!

Leonida kirjoitti...

Kiitos Pohdiskelija! Meillä on kyllä kiva ja tuottelias poppoo... :)

Leonida kirjoitti...

Niin oli! Aika loppuu aina meiltä kesken, kumma juttu. Pitää nähdä pian uudestaan, vaikkei edes askarreltaisi. :)

Parempaan suuntaan mennään koko ajan käden kanssa, nytkin näpyttelen jo molemmilla - tosin vain hetken pystyy toistaiseksi.

Haltiakummi kirjoitti...

Oli kyllä ihan valtavan mukavaa, vaikka seuraavana päivänä olikin ihan järjetön sokeripäänsärky - mistäköhän lienee ;))) Mutta silti, kiitos kivasta, pikkupuuhastelevasta ja parantavasta päivästä :) Taidan tulla ensi viikolla etelässä käymään, niin soittelen, että missä meette silloin <3

Leonida kirjoitti...

Kiitos itsellesi!

Pakasteherkuista on jotenkin vaikea taikoa terveellistä, mutta herkullista purtavaa, jolla ei olisi liian sokerin vaikutuksia. Ja siis helposti yhdellä kädellä. :o Toivottavasti myöhemmin voidaan herkutella yhtä terveellisesti kuin viimeksi sun luonasi!

Soittele, ilman muuta soittele, kun olet tulossa tänne päin!!

Ritva kirjoitti...

Askartelu ystävän tai ystävien kanssa on kertakaikkiaan ihan huippumukavaa -ja silloin tuntuu ettei mikään aika riitä. Aika loppuu joka kerta kesken - se on tuttu ilmiö täällä suunnalla myöskin.

Oih ja voih,mitä ihanuuksia olitte saaneetkaan aikaiseksi - kertakaikkiaan upeita kortteja!

Leonida kirjoitti...

Kiitos Ritva! Ajattelin ihan samaa, kun näin Haltiakummin ja Rva Kepposen lopulliset kortit! Minun korttini ovat toki kivannäköisiä, mutta todella vähällä vaivalla ja minimaalisella omalla luovuudella tehty, että kiitos vain Papermania...

Mä olen muuten todella iloinen, että löysit askartelukavereita sieltä kotiseudulta! Kyllä ne askarteluhetket ystävien seurassa ovat ihan verrattomia.

Ritva kirjoitti...

Leonida; se on niin sinun ansiotasi että rohkaistuin ottamaan yhteyttä muihin... ja piiri vain laajenee koko ajan. Tuntuu, että olen saanut ystäviä, jotka ovat vertaansa vailla. Ystäväkseni luen myös sinut siellä kaukana - toivottavasti tavataan vielä uudelleen :)

Leonida kirjoitti...

Et muuten arvaakaan, kuinka iloinen olen kuullessani tuon - että olen saanut rohkaistua sinua pienessä asiassa, joka on kuitenkin tuonut sinulle hurjan paljon!

Minäkin toivon, että vielä tavataan!