sunnuntai 12. joulukuuta 2021

Mitä jäi käyttöön Lookfantasticin vuoden 2020 joulukalenterista

Halusin raportoida tänne myös, mitä tapahtui edellisvuoden Lookfantasticin joulukalenterin tuotteille. Kokemukseni erityisesti ihotuotteista oli, että ne oli tarkoitettu rasvaisemmalle iholle kuin omani - minulla on kuiva iho, joskus jopa herkkä. Ylipäänsä olin jollain tasolla pettynyt 2020 kalenteriin, sillä sitä edeltävä kalenteri oli toooodella upea ja erityisen viimeistelty - joka luukussa oli mm. kortti, jossa kerrottiin, mikä tuote on ja mitä sillä tehdään. Sen lisäksi sisältö oli täydellisessä suhteessa pakattu meikkejä ja laadukkaita ihonhoitotuotteita, jopa täysikokoisia, tai vähintäänkin kunnon kokoisia.

Tässä vielä vuoden 2019 ja 2020 kalenterit muistia virkistämään:

Vuoden 2019 kalenterin materiaali oli todella vahva ja kestävä. Vuoden 2020 kalenterissa jo designkin oli kaupallisempi, vähemmän tyylikäs ja vähemmän luksusta.

Kävin kaikki tuotteet läpi ja sain seuraavanlaista statistiikkaa 25 kalenterin kosmetiikkatuotteesta:
  1. Näistä 13 tuotetta on parhaillaan käytössäni tai käytetty jo loppuun.
  2. Tuotteita, joiden en kokenut sopivan minulle, tai eivät kiinnostaneet, on seitsemän.
  3. Kiinnostavia tuotteita, joita en ole vielä käyttänyt, on viisi.
  4. Kuusi tuotetta olen antanut tai aion antaa muille.
Alla jokainen niistä listattuna kuvan ja kommenttini kanssa.

this works Deep Sleep Body Cocoon 100ml (Full Size)

Tämä tuote on parhaillaankin yöpöytäni laatikossa. Hyväntuoksuinen, ehkä vähän laventelia ym., ja käytän sitä käsi- ja jalkavoiteena välillä.

3INA Makeup The Cream Eyeshadow 313 (Full Size)

Tämä kuparinsävyinen voidemainen luomiväri oli todella juhlava. Kokeilin sitä kerran - ei ollut juhlia - ja vähän aikaa sitten meikkivarastojani siivotessa, avasin purkin ja totesin, että tuote oli pahasti kuivettunut, siitä ei ollut enää mihinkään. Mutta sävy oli kaunis.

Rodial Dragon’s Blood Cleansing Water 100ml

Tämän "lohikäärmeenveri"-miselliveden käytin kuluneen kesän ja syksyn aikana. Pullo oli kätevä pumpattava, mutta tuote ei tuoksunut hyvältä, enkä erityisesti siitä pitänyt. Käytin loppuun, koska en halunnut heittää poiskaan. En ostaisi toiste.

ESPA 24-Hour Balancing Moisturiser 55ml (Full Size)

Tämä täysikokoinen kasvovoide on vielä avaamatta, sillä tuote on tarkoitettu rasvaiselle, yhdistelmä- ja tukkoiselle ihotyypille, eli omani vastakohdalle. En ole vielä löytänyt sukulaistakaan, jolle tuote sopisi kuin nenä päähän - omilla tytöillänikin on ennemmin kuiva iho. Huti siis omalta kohdaltani.

Filorga Time Filler Cream 15ml

Tämän kasvovoiteen käytin muistaakseni mökkireissuilla, koska se oli matkakokoinen. Filorgan tuotteita joudun käyttämään hiukan varoen, sillä jostain tuotteesta sain lievän allergisen reaktion. En muista tuliko tästä.

Ecooking Vitamin C Serum

Tämä merkki oli uusi tuttavuus ja ihan hyvä tuote oli tämä seerumi. Ei tuoksunut juurikaan, ehkä vähän "tuoksuttomalta", mutta tuli kyllä käytettyä loppuun. En ostaisi lisää, sillä pidän hyväntuoksuisista tuotteista, enkä huomannut tämän seerumin vaikutuksen olevan mikään erityinen.

Caudalie Vinopure Purifying Gel Cleansing 30ml

Tästä tuotteesta ei ole mitään muistikuvaa. Olen ehkä antanut sen sisarelleni tai äidilleni. Yleisesti en käytä geelituotteita ihoni puhdistukseen, sillä koen niiden yleensä kuivattavan ihoani liikaa.

Mio Clay Away Body Cleanser 30ml

Löysin tänä syksynä tämän tuubin matkakokoisten tuotteiden meikkipussistani ja otin sen ihan päiväkäyttöön suihkuun. Hiukan sitrusmainen tuoksu, oikein miellyttävä, tykkäsin kyllä.

Lord & Berry Magic Brow in Various Shades (Full Size)

Tätä kulmakynää en ole ottanut vielä käyttöön - minulla on vielä 2019 vuoden kalenterista saamani delilahin kulmaväri käytössä. Mutta kokeilen sitä kyllä jossain vaiheessa, ei mitään syytä olla kokeilematta.

Diego Dalla Palma Eye Pencil, musta

En juurikaan ole käyttänyt mustaa kajalia viime vuosina, joten tämä on vielä "iskemätön". Toisaalta, on aina hyvä olla varastossa yksi hyvä kajalkynä, että sellainen on sitten, kun sitä esim. juhlameikissä tarvitsee.

Avant Harmonious Rose Quartz Revitalising & Firming Mask 50ml (Full Size)

Tämä maski oli kalenterin ehkä upein anti: täysikokoinen, taivaallisen tuoksuinen Avantin voide, joka on maski, mutta sellainen, että sen voi jättää yöksi. Eli olen käyttänyt toisinaan yövoiteena. Tätä olen säästellyt ja sitä on vieläkin jäljellä. Juuri eilen illalla laitoin. Ja sehän on 90 euron hintainen!

Rituals The Ritual of Sakura Body Scrub, 125ml

Tykkään kovasti Ritualsin kirsikankukkatuoksusta eli Sakurasta. Tämän vartalon kuorintavoiteen olen jo käyttänyt!

Eve Lom Cleanser 20ml

Tätä puhdistusvoidetta joku seuraamani englantilainen meikkitaitelija sanoi käyttävänsä, mutta tuo matkakokoinen purkki ei ole vielä päässyt kokeiluuni. Mukana kuuluisi tulla musliiniliina, jolla tuo puhdistuskäsittely tehdään, mutta sitä ei ole. Ohjeistus tuotteen käyttöön tuntui niin monimutkaiselta, että itselläni se todennäköisesti jää käyttämättä. Odottelen, josko löytyisi joku päivä tarve, tai annan äidilleni kokeiltavaksi.

Illamasqua Loaded Lip Polish in Vogue

Viimeisen yli 1,5 vuoden aikana on tullut käytettyä hurjan vähän huulipunia, joten tämä on jäänyt toistaiseksi käyttämättä. Sävy on hiukan tummempi kuin mitä olen viime aikoina käyttänyt, mutta kyllä se minulle sopii, kunhan vain tarve sille tulee. Säästän.

Molton Brown Delicious Rhubarb and Rose Bath and Shower Gel, 100ml

Joka vuosi on ollut jokin Molton Brownin suihkugeeleistä. Tämä oli ihan ookoon tuoksuinen, mutta koska en muista tarkemmin, lienee ollut hiukan mitäänsanomaton. Mutta oli se parempi kuin edellisvuoden tai sitä edellisen vuoden tuoksu, jossa oli jotain pippuriakin. Se ei ollut oikein lemppari.

ELEMIS Pro-Collagen Oxygenating Night Cream 50ml

Elemiksen kasvovoiteet ovat myös parhaita, tämäkin oli yhdessä Avantin maskin kanssa aarteeni tässä kalenterissa. On käytetty jo aika päiviä sitten!

Philip Kingsley Mayan Vanilla & Orange Blossom Elasticizer 40ml

Vähiten arvostan matkakokoisia hiustuotteita näissä kalentereissa. Tämä on yksi turhake. Kokeilin sitä muistaakseni jossain vaiheessa hiustenpesun yhteydessä, mutta siellä se on pesuhuoneessa vieläkin. Se piti laittaa muistaakseni kasteltuihin hiuksiin osissa, sitten jättää suihkumyssyn alle 20 minuutiksi ja mielellään tunniksi, ja sitten vasta pestä sampoolla ja laittaa hoitoainetta. Ei tule koskaan kyllä suihkukäyntiä ennakoitua niin hyvin, että tällaista hoitoa tulisi tehtyä...

Luxie 522 Tapered Highlight Brush (Full Size)

Luxien siveltimet ovat passeleita ja olen ottanut jokaisen käyttöön.

GLOV Eye Mask in Navy Blue (Full Size)

Tämä kaunis, ylellinen yömaski on yöpöytäni laatikossa, ja otan mukaan esim. kesällä kyläreissuille, jos ei ole pimentäviä verhoja tiedossa.

REN Ready Steady Glow Daily AHA Tonic 50ml

Koska en käytä kasvovesiä, muistaakseni annoin tämän sisarelleni.

Natasha Denona Mini Blush & Glow Duo

Muistan, että tämä tuli ensimmäisestä luukusta ja oli juuri niin ihana ja herkullinen meikkituote kuin ajattelinkin. Olen käyttänyt hiukan - minulle on kertynyt aika paljon highlightereita, eikä niille ole kovin paljoa käyttöä itselläni, ja tämän käyttäminen on siten jäänyt vähäiseksi, vaikka siinä on myös tuo poskipuna. Se ei tainnut olla kovin vahvapigmenttinen kuitenkaan.

Sleek Hydrating or Mattifying Primer, 20ml (Full Size)

Tälle itselläni ei ole ollut käyttöä, sillä ihoni on ennemmin kuiva kuin rasvoittuva, eli mattaisuutta lisäävää primeria en tarvitse. En ollut vielä avannut sitä lainkaan ja nyt laitoin sen isomman tyttöni joulukalenteriin mukaan, jos vaikka se hänelle sopisi paremmin.

Anastasia Beverley Hills Lash Brag Volumizing Mascara

Löysin tämän juuri laatikostani koskemattomana. Muistelen, ettei tämä ole täysikokoinen, mutta hyvin tyytyväinen olin, että Anastasiankin tuote kalenterista löytyi!

Olin sitä säästellyt, mutta tein toisenlaisia maskarakokeiluja tuossa syksyn mittaan, ja tämä unohtui täysin. Pitää kokeilla keväämmällä, kun siirtynen jälleen ei-vedenkestäviin ripsiväreihin.

Tan-Luxe Super Glow Hyaluronic Self-Tan Serum

Olen sellainen kalpeanaama, että itseruskettavista on aina iloa. En vain yleensä jaksa laittaa, kun pitää kuoria iho edellisenä päivänä ja muutenkin itseruskettavan käyttö on rasittavaa ja haisevaakin.

Tämä seerumimuotoinen itseruskettava oli tosi kätevä. Laitoin illalla kasvovoiteen jälkeen tätä huolelliseseti kasvoille ja sitten olin taas hiukan päivettyneempi aamulla. Ei tuoksunut myöskään liikaa "itseruskettavalle". Muistelen, että sitä vielä muutama tippa lienee jäljellä. Ihan hyvä tuttavuus!

Omorovicza Silver Skin Savior 15ml

Edellisen 2019 kalenterin perusteella olin jo hiukan tutustunut tähän merkkiin ja ajattelin, että tämäpä mukava tuote. Kunnes luin tarkemmin, että tuote on tarkoitettu ongelmaiholle, jossa on tukkeutuneita ihohuokosia ym. Ei siis minulle. On jäänyt kokeilematta, enkä ole vielä löytänyt ketään, jolle tämän matkakokoisen tuotteen olisin antanut - suvussani on enemmän näpytöntä ja kuivaa ihoa...
Olipa itse asiassa hyvinkin mukava käydä läpi nämä edellisen kalenterin tuotteet ja miettiä vähän, mitä on käyttänyt ja mitä ehkä kaapin pohjallekin unohtunut... Minulla on ollut aikeena tehdä hiukan isompaa meikki- ja kosmetiikkasiivousta jossain vaiheessa, joten tämä oli hyvä alkuvalmistelu siihenkin. ;) 

Mielenkiintoista nähdä, millainen statistiikka tämän joulun tuotteista lopulta tulee. Pitäisi ehkä käydä läpi ne upean 2019 kalenterin tuotteetkin, että mitä niistä lopulta jäi elämään ja mitkä jäivät väliin.

Ei kommentteja: