lauantai 11. joulukuuta 2021

Lookfantasticin 2021 luukut 4-11

Kylläpä kuluu joulukuu vauhdikkaasti! Joka päivä uusi luukku, mutta välillä olen avannut kaksikin päivää kerralla, kun on unohtunut...

Nyt, kun 11 luukkua on jo avattu mietin, että vaikka mukana on pari hyödyllistä ja kivaa tuotetta, edelleen ehkä tuo matkakokoisten tuotteiden määrä ja hiustuotteet yleisesti tuottavat aina hienoisen pettymyksen. Ellei matkakokoinen tuote ole erityisen hieno - sellainenkin kalenterista jo löytyi. ;)

Neljännestä luukusta tuli matkakokoinen tuote: Caudalie S.O.S Intense Moisturising Cream 15ml. Täysikokoinen 40 ml tuote maksaa 26,45e, joten tämä lienee jotain 11e paikkeilla.
Tämän kasvovoiteen pitäisi olla ideaali kuivalle ja herkälle iholle. Sopinee täydellisesti siis minulle! Ilman muuta menee kokeiluun, vaikkapa seuraavalle kodin ulkopuoliselle reissulle.
Viidettä luukkua avatessa tuli hiukan jo sellainen fiilis, että taas matkakokoinen tuote ja vieläpä hiustuote - hienoinen pettymys. Jo toinen hiustuote ja ollaan vasta päivässä numero 5.
Tuote on Aveda Botanical Repair Strengthening Leave-In Treatment 25ml ja hinta 9,45e. Sinänsä kätevää, että tuote on hiuksiin jätettävä - sen voi helposti ottaa vaikka mökille mukaan hoitoaineeksi. 

Kuvien väritys on paljon vaaleampi kuin itse tuotteen vihreä jostain syystä. Kuvat näyttävät jokaisella näytöllä eri väriseltä.
Kun välillä pääsee kuvaamaan luonnonvalossa, kuvista tulee fiilikseltään hyvin erilaisia. Ja vaaleampia.

Itsenäisyyspäivän luukusta eli 6.12. tuli sitten ensimmäinen iloinen yllätys, meikkituote, ja merkiltä, josta olen tykännyt. Tutustuin aiemman kalenterin kautta delilah-merkin kulmaväriin ja se on edelleen minulla käytössä. Nyt sain sille kaveriksi huulenrajaustuotteen myös.
Tuote on siis delilah Lip Line Long Wear Retractable Pencil sävyssä Buff ja se on täysikokoinen. Hinta 22,95e. Huulenrajaustuotteet näistä kalentereista ovat yleensä aika hyvän värisiä, ehkä kaikille. Niin myös tämä. Tulee käyttöön, kun nykyiset loppuvat!
Tähän tuotteeseen olen hyvinkin tyytyväinen ja se on myös hinnaltaan sen verran kallis, että mukavaa, että saada tämä kalenterista.

Luukusta numero 7 tuli vaikeasti tavattava Omorovicza Refining Facial Polisher 30ml, eli kuorintavoide kasvoille. Normituotteen 100 ml hinta on 70,45e, joten tälle matkakokoiselle versiolle jäänee hintaa jotain 23e.
Näyttää kauniin smaragdinvihreältä ja ohjeen mukaan kasvoja hieroessa tällä, tuote muuttuu harmaaksi työstämisen myötä. Mielelläni tätä kokeilen. Kasvotuotteet ovat meikkien jälkeen lemppareitani - paitsi vääräntyyppiselle iholle tarkoitetut. Tämä tuote sopii kaikille.
8. luukun tuote oli jälleen sarjassamme "hienoisia pettymyksiä" eli matkakokoinen hiustuote. Minulla on Philip Kingsleyn matkakokoinen hiustuote ollut odottamasa käyttöä jo viime vuodelta vai olikohan jopa edelliseltä vuodelta, joten enpä pidätä hengitystä, että tulisi tämä tuote otettua käyttöön.
Philip Kingsley Elasti-styler 5-in-1 treatment 40 ml. Normikokoinen tuote 150 ml maksaa Kicksissä 43e, joten tämä matkatuote voisi maksaa jotakuinkin 12e. Tuotetta käytetään taltuttamaan hiusten pörröisyyttä ja laitetaan pyyhekuiviin hiuksiin, jonka jälkeen kuivataan föönillä. Sopisi varmasti hyvin luonnonkiharaisiin hiuksiini, mutten koskaan föönaa hiuksiani, joten siinä mielessä jäänee käyttämättä.
Luukusta numero 9 tuli kulttituote Narsin poskipuna minikokoisena ja sävyssä Orgasm, minikokoisena. Hinta n. 18e. Tämän olen aikonut ostaa jo kauan, ja nyt on erittäin hyvä kokeilla tätä minikoossa ensin, että miltä vaikuttaa ja sopiiko sävy itselle.
Kuvaan oli tosi vaikea saada oikeaa sävyä. En ole varma onnistuiko edes. Mutta sävy on kaunis, se on selvää. Ilman muuta kokeiluun!
Joulukuun 10. päivä on esikoiseni syntymäpäivä. Olikin vallan ihanaa saada kyseisestä luukusta aivan ihanantuoksuinen kynttilä.
Ritualsin matkakokoinen kynttilä valkoisessa lasissa Sakura-tuoksuisena 140 g. 290 g version hinta on 21,90e, joten tämä maksaa jotakuinkin 11e. Tällaiset tuotteet ovat mielestäni ihania ja varsin käyttökelpoisia yllätyksiä!
Sakura-tuoksu eli kirsikankukka on Ritualsin tuotteissa erittäin viehättävä. Pidän siitä paljon.
Tämän päivän luukku eli numero 11 sisälsi Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate matkakokoisena 10 ml. Isompi 50 ml pullo maksaa 53,95e, joten tämä matkaversio lienee noin 11e arvoinen.
Pidän kyllä ihotuotteista. Shiseidoa en ole käyttänyt itse lainkaan, joten hyvä kokeilla tällä lailla edullisemmin, millainen tuote on kyseessä. Plussaa siitä, että tämän seerumin pitäisi sopia kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille ihoille.
Enää 1-2 tuotetta ja ollaan puolivälissä. Hiukan mietityttää matkakokoisten tuotteiden määrä, tähän mennessä 11 tuotteesta vain yksi on ollut täysikokoinen, tuo delilahin huulenrajauskynä. Meikkituotteita on ollut käytännössä kolme, setting spray, tuo huulenrajauskynä ja Narsin poskipuna.

Tuntuu, että kalenteri yllätti erittäin positiivisesti kahtena ensimmäisenä vuonna, jolloin sen ostin, mutta jollain tavalla sisällön arvo vs. hinta on laskenut joka vuosi enemmän ja enemmän. Ja tuotteiden kiinnostavuus vähentynyt.

Tähän mennessä saatujen tuotteiden arvo on noin 151e, eli kalenterin varsinainen arvo 95e on jo ylittynyt ensimmäisten kahdeksan päivän jälkeen. Eri asia on sitten, olisinko ostanut montaakaan tuotetta edes matkakokoisena itse. Jään hiukan ristiriitaisella mielellä odottamaan jatkoa.

Ei kommentteja: