keskiviikko 15. joulukuuta 2021

Huhtikuun LF Beauty Boxin sisältö

Tilasin alkusyksystä Lookfantasticin alennuksesta sokkona kaksi Beauty Boxia, yhteensä 25e. Kummassakin tuli kuusi tuotetta, joista en tiennyt etukäteen mitään. Ensimmäisen sisällöstä kerroin täällä. Kuvat ovat ikävä kyllä iltavalaistuksessa otettuja, mikä ei kauniisti onnistu tällaiselta amatöörikuvaajalta, joka käyttää puhelimen kameraa. ;) 

Nämä ovat kyllä huolella tehtyjä, laadukkaan oloisia settejä. Laatikot tukevia ja kauniita, mukana painettu Edit-lehti, jossa kerrotaan tuotteista ja niiden valmistajista. Ja minä tykkäsin näistä kahdesta boksista, jotka tulivat sokkona. Tykkään yllätyksistä.

*Mitään tuotteista en ole saanut ilmaiseksi, vaan kaikesta itse maksanut*

Let your dreams blossom

Tälläkin kertaa tuli käyttökelpoisia tuotteita ja uusia tuttavuuksia, ja jotain yhdeltä lempparimerkiltäkin. Ylläoleva otsikko on suoraan boksin sisältä, sekin mukava yksityiskohta.
Tämän boksin ylivoimaisesti paras tuote on Avant Pink Orchid Subtle Restoring Overnight Serum - tuubi 30ml. Näissä bokseissa, kuten Lookfantasticin joulukalentereissakin tuotteita on joskus pakattu edullisemmin - niin näköjään myös tämä. Linkin mukaisessa pakkauksessa tuotteen hinta on jopa 104,45e. Aika hyvä etu, kun ottaa huomioon, että maksoin laatikosta 12,50e.
 
Avantin tuotteet ovat ylipäänsä lemppareitani - ja olen tutustunut niihin nimenomaan Lookfantasticin joulukalenterien myötä. Hinnaltaan niin kalliita, etten itse ostaisi ikinä normaalihinnoilla. Tämä tuote on jo käytössä!
Boksista löytyi myös Eyluren Light & Wispy No: 011 irtoripset liimoineen. Vastaavat maksavat 6,95e, en löytänyt Lookfantasticilta näitä samoja. Ne annoin esikoiselle, joka moisia käyttää enemmän. Itse tykkäisin kyllä käyttää, mutten osaa edelleenkään niitä kunnolla laittaa paikoilleen.

Kolmas tuote boksista on Ren Evercalm Global Protection Daycream herkälle iholle matkakoossa 15ml. Täysikokoisen 50ml tuotteen hinta 42,95e
Boksista löytyi myös Beauty Pro Rose Infused Sheet Mask 5,95e, jonka pitäisi olla rauhoittava ja kosteuttava. Tykkään kasvomaskeista, kun vain muistaisi niitä hiukan useammin käyttää.
Kaksi viimeistä tuotetta olivat jännä huultenkuorintaväline Glov Scrubex, 14,95e ja kynsilakka Be your inc.redible self with Nails.inc, sävyssä Mayfair Lane, kauniin vaaleanpunertava sävy. Ikävä kyllä hintaa en lakalle löytänyt.
Varsin mukava paketti tämäkin. Huultenkuorijan annoin joulukalenterissa esikoiselle lahjaksi, ne ripset annoin jo aiemmin ja muut ajattelin käyttää itse. ;) 

Voisi sanoa myös, että oli hintansa väärtti ihan ehdottomasti. Mikään tuotteista ei jää siis käyttämättä.

Ei kommentteja: