sunnuntai 11. joulukuuta 2022

Joulukuu - ja ihan uusi kosmetiikkakalenteri! Luukut 1-11

Viime joulun jälkeen vannoin, etten ostaisi enää Lookfantasticin kosmetiikkakalenteria, sillä sen taso oli jotenkin pudonnut vuosien varrella. Sen hinta oli aiemmin ollut hyvä, alle 100 euroa, mutta tänä vuonna katselin tarkoituksella muita. Näköjään muutkin ovat kääntyneet kilpailevien kalenterien puoleen, sillä Lookfantasticin kalenteria saa edelleen, vaikka joulukuu on jo ehtinyt alkaa. Aiemmin se myytiin ennakkotilauksilla loppuun.

En ehtinyt tilata itselleni Lykon Me-phoria -kalenteria, joka myytiin loppuun erittäin nopeasti, joten lopulta tartuin tarjoukseen, jolla sain 129 euron Glossyboxin kalenterin mukana Benefitin tuoteboksin, ja totesin, että hinta on ok, ehkä noin 100 euroa, joka on jonkinlainen henkinen kipurajani. Sen jälkeen tietenkin huomasin kalenterin hinnan laskeneen noin 73 euroon, että otti hiukan pattiin, mutta eipä sille mitään voinut... Nyt kalenteri on loppuunmyyty, eli tuo viimeinen alennushinta lienee ollut hyvä hintapointti.


Kalenteri hivelee väritykseltään esteettistä silmääni. Sitä on ilo pitää esillä. Joulukuun ensimmäisestä luukusta tuli kulttivoide Sol de Janeiron Brazilian Bum Bum Cream 7.20e / 25 ml. En ole sitä itse hankkinut, joten kiva päästä tuoksuttamaan ja kokeilemaan, mistä niin moni kauneusmaailmassa kohkaa. Olisin toki mielelläni ottanut täysikokoisen version, mikäli voide on yhtä hyvä kuin maineensa.
Seuraavasta luukusta, joulukuun 2. päivänä tuli kirkkaanpunainen kynsilakka: Nails Inc, sävy St. James 19,30e /14 ml. Käytän todella harvoin kynsilakkaa, koska kynteni tuppaavat katkeilemaan ja koska olen vähän laiska. Siispä jos jotain lakkaa käytän, sen väri on neutraalissa suunnassa. Mutta varpaankynsissä pitää olla kirkasta lakkaa! Siispä tämä punainen tulee käyttöön varpaisiin.
So far so good. Joulukuun kolmantena päivänä tuli ensimmäinen matkakokoinen meikkituote: Gosh Effect Powder, sävy 06 Green, 10e / kpl. Purkki on hyvin pieni, mutta toisaalta, mikään vihreäsävyinen meikki ei yleensä osu itselleni, joten tämä saattaa päätyä jollekulle muulle. Tätä pigmenttijauhetta voi käyttää monella tavalla, myös kostuttamalla ja sivelemällä eyelinerin tavoin.
Neljäs luukku toi uuden tuttavuuden, en tunne merkkiä entuudestaan: matkakokoinen Banila Co Clean It Zero Cleansing Balm 9e / 25 ml. Ilmeisesti merkki on eteläkorealainen ja yleensä korealainen kosmetiikka on varsin kiinnostavaa, joten varmasti tulen kokeilemaan tätä ihonpuhdistusvoidetta!

Viidennestä luukusta tuli jännä tuotetyyppi: vartaloseerumi. Tuote on täysikokoinen Earth Harbor Laguna Replenishing Body Serum 25e / 60 ml. Tuotteen pitäisi olla melko riittoisa ja se kannattaa hieroa pyörivin liikkein kostutetulle iholle. Se ei minulle selvinnyt, että miksi ylipäänsä pitää olla seerumi, eikä vartalovoide... Positiivista on, että tälle tuotteelle myydään refillejä.

Itsenäisyyspäivän eli 6.12. luukusta sain tyttäreni mielestä tosi hyvän täysikokoisen tuotteen: LH cosmetics On Set - Long-Lasting Setting Sprayn 25e / 100 ml. Meikin kiinnityssuihketta taitaa olla jonkun aiemman kalenterin peruina kaapissa, mutten ole käyttänyt, sillä meikki on aina pysynyt kasvoillani aika hyvin. Mutta tämä lienee laatutuote ja voihan sitä kokeilla, mikä sen vaikutus on!

Ensimmäisten kuuden päivän tuotteet vielä yhdessä kuvassa, josta näkee mittasuhteet.

Seiskaluukku tarjoili matkakokoisen kasvoöljyn: Balance me Radiance Face Oil 18e / 10 ml. Olen saanut jostain aiemmasta kalenterista tai beauty boxista saman merkin toisen öljyn Balance Me Rose Otto Face Oil, joka oli itselleni hiukan liian hoitava - tai sitten laitoin sitä kerralla liikaa. Tätä öljyä suositellaan lämmittämään sormien välissä pari tippaa ja sitten hieromaan puhdistetulle iholle kaulasta otsaan.

Tuote sopii nestehukasta kärsivälle iholle, kuivalle, kypsälle ja hyperpigmentaatiosta kärsivälle iholle. Itselläni on kuiva iho, etenkin talvisin, kun sisälämmitysaika alkaa ja on pakkasta. Tämä sopinee paremmin tuo Rose Otto Face Oil. Tämä Radiance Face Oil sopii myös lisättäväksi kosteusvoiteeseen, tai sillä voi hoitaa kynsinauhoja tai jopa hiuksia. Tuoksu on voimakkaan yrttinen. Tulee mieleen jotkut Dr. Hauschkan tuotteet.
Kahdeksannen päivän luukusta tuli hyvän merkin matkakokoinen meikkituote: Ciaté London Glow-To Illuminating Blush, sävy Matchmaker 16 e / 2,5 g. Mielenkiintoinen tuote, mikäli tykkää poskipunansa kiillolla. Aion kyllä kokeilla tätä vaikkapa talven jossain juhlassa. Ikävä kyllä en ole aamuisin ehtinyt ottaa kuvia monestakaan tuotteesta ilman pahvipakkausta, mutta ehkä myöhemmin teen postauksen, jossa näkyy enemmän purkkeja ja sisältöjä.
Yhdeksännen päivän luukku tarjoili minulle 7 kpl seerumiampulleja: Doctor Babor Power Serum Ampoules Beta-Glucan 64,50e / 7*2 ml ampulli. Tuote on ihoa rauhoittava, vahvistava ja hoitava, jonka sanotaan vähentävän ärtynyttä ja punaista ihoa sekä hoitaa stressaantunutta ja herkkää ihoa. Tästä ei pitäisi sitten tulla allergista reaktiota, kuten joistain kasvovoiteista olen saanut. Mielenkiintoista päästä testaamaan!
Kymmenennen päivän luukusta sain ensimmäisen hiustuotteen ja matkakoossa. Jos joku on lukenut aiempien vuosien kalenteripostauksiani, niistä käynee ilmi, että kalentereissa hiustuotteet ovat minulle varsinaisia turhakkeita, sillä ne ovat useimmiten matkakokoisia, eivätkä välttämättä sovi itselleni. Tällä kertaa hiustuote on merkiltään uusi tuttavuus, tuote hoitoaine ja tuubikin aika suuri, joten tälle saattaa jopa tulla käyttöä!

Kyseessä on siis We Are Paradoxx Moisture Express Hairmask 14e / 40 ml. Arganaöljyä sisältävä superkosteuttaja hiuksille.
Vielä yhden luukun sisältö tähän postaukseen, nimittäin 11.12. luukun. Sieltä sain hyvin käyttökelpoisen käsivoiteen L'Occitane Cherry Blossom Hand Cream 8,50e / 30 ml. Käsilaukkuun tai yöpöydän laatikkoon sopivalle tuubille on aina kysyntää. Tämä koko on pienin, voisi sanoa, että matkakoko. Lisäksi käsivoidetta saa 75 ml ja 150 ml tuubeissa.

Tykkään L'Occitanen tuotteista, ihania tuoksuja ja tämä kirsikankukantuoksuinen voide tulee ehdottomasti käyttöön jossain vaiheessa.
Ensimmäisten 11 päivän luukkujen ostoarvo on tällä hetkellä 209,30e. Eli jo nyt tuotteiden arvo ylittää kalenterin ovh:n 129e. Aika monta matkakokoista tuotetta tässä kyllä tuli, että siitä miinusta. Mutta tuotteet ovat pääosin sellaisia, joille löydän kyllä käyttöä, jopa hiustuotteelle, koska se on hoitava maski.

Mielenkiinnolla odotan, mitä seuraavista luukuista löytyy. Iloista joulunodotusta kaikille!

Ei kommentteja: