tiistai 27. joulukuuta 2022

Glossyboxin joulukalenterin luukut 12-19

Joulu on jo takana päin, ja vasta nyt jaksan ja muistan kirjata kalenteriasiat tänne talteen. Päivät ennen joulua vilahtivat todella nopeasti ohi. Tuntui, ettei jouluakaan ehtinyt valmistella kuin vasta jouluviikolla, vaikka yleensä lähes kaikki lahjat olen hankkinut jo marraskuun loppuuun mennessä, tai vähintäänkin tehnyt metatyön sen eteen, mitä hankkia. Ja joulukuun alusta alkaen olen tykännyt laittaa jotain jouluun liittyviä koristeluja kotiin.

Mutta ei tänä vuonna. Tämä loppusyksy oli niin kovin raskas työpaikan yt-neuvottelujen ja tavallisen loppuvuoden työkiireen takia, etten työpäivien jälkeen oikein jaksanut enää kuin katsoa passiivisena telkkaa.

Joulu itsessään lopulta meni mukavasti ja onnistuin viimeistään paketteja väsäillessä tavoittamaan joulumieltä, joka oli viime metreille asti kadoksissa... Joulukalenterini sentään muistin avata lähes joka päivä ja tässä raportti luukkujen 12-19 sisällöistä.

Luukku numero 12 tarjoili näköjään täysikokoisen Skinchemist Pure Collagen 5% Biphase Serumin 44,90e / 30 ml. Tuote sisältää kollageenia, joka auttaa säilyttämään ihon kosteutta ja mm. tasoittaa hienoja juonteita. Käyttöohjeen mukaan pulloa ravistetaan muutaman sekunnin ajaksi, jotta seerumi aktivoituu, ja levitetään puhdistetulle iholle ennen muita voiteita.

Skinchemistin kollageeniseerumi menee ehdottomasti kokeiluun!
Kolmastoista ja perjantai toi luukusta täysikokoisen Benefit Lovetint Cheek & Lip Stainin sävy Lovetint, 19,90e / 6 ml.

Kokeilin sävyä pikaisesti ja onhan se aika punainen, fiery red Benefitin mukaan, mutta sitä pystyy kerrostamaan. Tuote ei myöskään tuntunut kuivalta tai matalta huulilta, vaan oikeastaan aika huomaamattomalta. Aion ottaa käyttöön, vaikken punaista huulipunaa kovin usein käytäkään. Ehkä vaikka vain piristämään kotipäivää.

Luukku numero 14 tarjoili matkakokoisen tuotteen nimeltä Lottie London Ready Set Go Translucent Setting Powder, 4,95e / 5 g. Täysikokoisen tuotteen koko on 15 g.

Tällekin tuotteelle on varmasti käyttöä ja väritön sävy sopii kaikille. Annoin tämän toiselle tyttärelleni pienenä joulusukkalahjana, sillä itselläni on vastaava jo käytössä. Hän oli hyvin tyytyväinen.
Ensimmäisten 14 päivän luukkujen antia, Useampi täysikokoinen tuote ja mukavan vähän hiustuotteita. ;)
Joulukuun puolivälin eli 15. päivän luukusta tuli matkakokoinen My Clarins Re-Boost Healthy Glow Tinted Gel-Cream 7,50e / 15 ml. Kuvauksen mukaan tuote on ihoa sävyttävä ja välittömästi heleyttävä. Värillinen koostumus tasoittaa ihon sävyä ja antaa iholle luonnollisen peittävyyden. Tuote on vegaaninen.
Kalenterin toinen silmämeikkituote tuli 16. päivän luukusta täysikokoisena: Artdeco Volume Supreme Mascara 19,50e / 15 ml. Tämän ripsivärin pitäisi kestää jopa 10h tuhriutumatta ja sekä tuuhentaa että pidentää ripsiä. Se ei ole vedenkestävä, mutta tuhriutumattomuuslupaus kuulostaa hyvältä ominaisuudelta.
Olen vuosi sitten testaillut erilaisia ripsivärejä, kun totesin, että lempimaskarani Lancômelta alkoi sutata silmänalusiani, ja jouduin siirtymään vedenkestäviin ripsiväreihin. Lancômen vedenkestävä versio tappoi kaarevuuden ja lopulta testailemistani paras ripsiväri olikin edullisin eli Maybellinen Lash Sensational Waterproof Mascara.

Nyt sain joululahjaksi uuden ripsivärin tämän kalenteriversion lisäksi ja pitääkin alkaa taas testailla, löytyykö Maybellinelle voittajaa...
Mutta takaisin kalenterisisältöön: 17. päivän luukusta sain matkakokoisen Korres Apothekary Wild Rose Night Brightening Sleeping Facialin, 22,50e / 20 ml. Täysikokoinen on 40 ml.

Tämän yönaamion voi laittaa illalla puhdistetulle iholle seerumin jälkeen ja jättää vaikuttamaan yön yli. Sopii minulle huomattavasti paljon paremmin kuin 20 min vaikuttavat naamiot, jotka vaativat jonkinlaista imeyttämistä/taputtelua ennen kuin voi esimerkiksi lähteä nukkumaan. Kokeilen varmasti, voittaako tämä lemppariyönaamiotani Avantilta: Moisture Surge Overnight Treatment.

Joulukuun 18. päivä toi luukusta matkakokoisen hiustuotteen, joista en yleisesti ottaen ole innoissani, elleivät ne ole shampoota tai hoitoainetta. Tai jotain täysikokoista muotoilutuotetta. Tällä kertaa tuote oli Brave. New. Hair. Balance Soothing & Moisturising Leave-in Scalp Tonic, 15e / 75 ml.

Hiuksiin jätettävät tuotteet ovat aina parempia kuin monimutkaisia prosesseja vaativat, joten tämä leave-in -tuote päänahalla menee kokeiluun, mikäli sisälämmitysaika ja stressi jälleen kuivattavat päänahkani talven ajaksi. Ja vielä parempi, että tuote levitetään kuivien hiusten hiuspohjaan. Sen pitäisi rauhoittaa, kosteuttaa ja tasapainottaa hiuspohjaa tekemättä siitä rasvaisen tuntuista.

Luukku numero 19 paljasti tuotteen nimeltä Kueshi Wintery Body Scrub, Dulce aroma a vainilla, 14,99e / 75 ml. Vartalonkuorintavoiteitahan kuluu usein kerralla aika paljon, joten tämä on hyvä lisä varastoihini, ja tulee varmasti käytettyä. Kueshin sivuilla kerrotaan, että tuotteet ovat sekä luomuja että vegaanisia.
Sitten hieman statistiikkaa lopuksi.

Tämän postauksen luukuista tuli laskujeni mukaan kolme täysikokoista tuotetta. Edellisten luukkujen 1-11 joukossa oli niinikään kolme täysikokoista tuotetta.

Ensimmäisten 11 luukun arvo oli edellisessä postauksessa mainitsemani 209,30e, ja näistä 12-19 luukuista tuli lisää 149,24e. Toisin sanoen ensimmäisten 19 luukun tuotteiden arvo on yhteensä 358,54e.

Jatkan piakkoin luukkujen 20-25 raportilla - siellä tuli pari erittäin kiinnostavaa tuotetta!

Mukavaa uuden vuoden odotusta!

Ei kommentteja: