torstai 29. joulukuuta 2022

Viimeiset luukut 20-25 Glossyboxin kosmetiikkakalenterista

Viimeiset joulun ajatukset koskien Glossyboxin vuoden 2022 joulukalenteria ja sen jälkeen voikin alkaa miettiä jo ensi vuotta.

Alla kuva tämän joulun yksinkertaisista ja edullisista joulukukistani: Ikean valkoisista hyasinteista. Osan laitoin valkeilla, sileillä kivillä pohjustettuihin lasitölkkeihin ja maljakoihin, ja osan kuvan tavoin ihan paljaaltaan esille. Mukavan eleetöntä ja pelkistettyä - ja saamani muhkea, punainen joulutähti sekä herkkä vaaleanpunertava-valkoinen joulukukka toivat sitten sopivasti väriä ja runsautta hyasinttien rinnalle.

Päästyäni luukkuun numero 20, siihenastisten luukkujen arvo oli jo 358,54e. Katsotaanpa, mihin asti päästään lopussa!

Luukku numero 20 toi mimulle Oriflame Brow-To-Go kulmakynän, 5e / kpl. Kyseessä on aivan perusmallinen, teroitettava kulmakynä. Sävyn numeroa en löytänyt, mutta tummille kulmilleni sopiva sävy joka tapauksessa on. Itse tosin en niin välitä näistä teroitettavista kynistä niin, joten voi olla, että tämä löytää tiensä jollekin toiselle.
Sain 21. luukusta korealaisen merkin kangasnaamion: AHC Natural Essential Mask 6,95e / kpl. Erilaisia naamioita onkin kertynyt kaappiin, koska en tule niitä tarpeeksi usein käyttäneeksi. Sen kerran, kun käytän, muistan aina, että niinpä se iho tulikin taas mukavan kosteutetun tuntuiseksi, kunnes unohdan koko asian seuraavaan kertaan. No, onneksi yksittäispakattuina nämä säilyvät varsin hyvin!
Luukku numero 22 tarjoili minulle Dr. Botanicals Lemon Superfood All-in-one Rescue Butterin, 14,99e / 50 ml, joka vaikuttaa olevan normikoko jopa. Tätä vegaanista vartalovoita voi käyttää joko normaaliin kosteutukseen tai sitten hoitona paikallisesti vaikkapa karheisiin kantapäihin tai vaikka kynsinauhoihin.
Tässä kalenterissahan on ihanat 25 luukkua, joten kun 23. päivä koitti, ei tarvinnut yhtään haikeilla vielä kalenterin päättymisen suhteen, olihan siinä vielä kaksi luultavasti parasta luukkua jäljellä!

No, 23. päivän luukusta tuli Joséphine Cosmeticsin Lip/Power The Bold Matte Liquid Lipstick sävyssä Tiphaine, 25e / kpl. Tuossa jo aiemmin tuli punasävyinen huulipuna, joten tässä olisin arvostanut ehkä hiukan hillitympää sävyä. Mutta tämä huulituote lienee todella hyvin pysyvä - kokeilin hiukan kämmenselkään, enkä saanut kostealla paperilla hinkkaamalla millään kaikkea pois!
Jouluaaton luukku numero 24 on aina tärkeä, ja paras. Tässä kalenterissa tosin oli 25 luukkua, että oli kiva jännätä, tuleeko se "paras" kummasta näistä luukuista, vai ovatko kenties molemmat jotain hienoa.

No, itselleni tämä jouluaaton luukku oli sitten "the" luukku ja se, joka tuotti paljon iloa, sillä siinä oli jopa kaksi upeaa tuotetta: Luvia Prime Vegan Deluxe Brushes ja Rich Nudes Eyeshadow Trio, 50e / koko setti. Kaikki vegaanisia tuotteita. Upeat luomivärisävyt ja jopa kuusi erilaista Luvian sivellintä:
  • 216 Full Face Brush
  • 310 Cream Shader
  • 316 Eye Contour
  • 327 Precision Blender
  • 328 Soft Blender
  • 329 Round Blender
Tätä luukkkua ei kyllä enää voi peitota, vaikka mitä sieltä 25. luukusta tulisi...
Se on muuten jännä juttu, mutta koska juhlimme joulua jo jouluaattona, joulupäivän luukun avaamista ei odota enää yhtään niin innokkaasti jostain syystä. Mutta kyllä luukku numero 25 oli hyvä myös, sillä sieltä löytyi täysikokoinen ja käyttökelpoinen hiustuote: Antonio Axu Anti-Frizz Repair Cream, 18e / 150 ml.
Tämä on kuin luotu luonnonkiharalle hiukselleni, joka on usein hiukan "pörröinen". Tällä toivon saavani siloitettua pörröni pintaa ja selkeämmät kiharat aikaan. Tuotetta voi laittaa sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin, mikä on aina plussaa itselläni, koska usein hiukset pestyäni muotoilutuote unohtuu ja ainoa vaihtoehto on sitten lisätä se myöhemmin kuiviin hiuksiin.

Mutta ei mikään hiustuote voi voittaa herkullista luomiväripalettia ja siveltimiä, ei mikään.

Loppulaskelmani on, että kalenterin sisällön arvo erikseen ostettuna olisi 478,48e vs. alkuperäinen hinta 129e. Itse maksoin kalenterista vähemmän, sillä ostin kalenterin kanssa Benefitin beauty boxin yhteishintaan 129e, mutta vanhemmalle tyttärelleni sama kalenteri maksoikin tarjouksessa vain 73 euroa! Että se oli kyllä vallan loistava diili.

Toki aina näiden kalenterien kanssa on sama kysymys, että mitkä tuotteet olisi oikeasti ostanut, mitkä tulevat oikeasti käyttöön ja mitkä jäävät käyttämättä. Täällä meillä Suomessa tämän vuoden kalenterin sisältö oli eri kuin vaikka Briteissä, mikä on sinsänsä harmi, sillä katselin jotain heidän kalenterinsa avausoperaatiota ja tykkäsin tuotteista.

Jollei tuo jouluaaton luukku olisi ollut niin tosi hyvä, mielikuva tästä kalenterista olisi jäänyt aika valjuksi. Mietin tuossa ennen aattoa, että jonkinlainen pettymys tämä kalenteri oli, mutta jouluaaton luukun sisältö käänsi vaakaa parempaan suuntaan. Joulupäivän hiustuote, vaikkakin täysikokoinen, ei kuitenkaan ihan niin tarpeellinen ja upea ole, että se yksinään olisi auttanut plussafiiliksen puolelle.

Mutta kuinka paljon oikeastaan jään plussalle tästä, se jää nähtäväksi.  Ehkäpä teen tästäkin kalenterista myöhemmin "mitä otin käyttöön, mitä lahjoitin, mitä jää käyttämättä" -tyyppisen postauksen.

Kalenterin sisältö viimeistä luukkua lukuunottamatta
Oikein onnellista uutta vuotta 2023 kaikille!
Toivon, että uusi vuosi tuo uutta hyvää, jota ei ilman vanhan vuoden kolhuja tulisi vastaan.

Ei kommentteja: