maanantai 29. maaliskuuta 2010

Pikkuperhoselle

Ensimmäisen hopeakoruni tein pienelle, vastasyntyneelle tytölle. Hopeinen lukko on mielestäni hiukan suuri, mutta en ehtinyt ajoissa saada postissa pienempiä lukkoja. Ehkä isompi on helpompi laittaa kiinni pikkulapselle...

Kaulakoru lapselle 30 cm Perhosen siivin.
Valkoisia 4 mm makeanvedenhelmiä, ruusunvärisiä 3 mm Swarovski-biconeja, riipus ja korunosat sterling-hopeaa.

5 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Onpa tosi ihana lahja! Aivan ikimuistoinen ja varmasti eri luokkaa kuin joku kaupasta ostettu juttu.

Luulen, kuule, että iso lukko on käytännöllisyyden kannalta hyvä juttu. Kukaan muu kuin tekijä itse ei kiinnitä siihen huomiota... Tiedän, miltä tuntuu kun joku pieni yksityiskohta häritsee, vaikkei sillä ole mitään merkitystä kokonaisuuden kannalta.

katri kirjoitti...

Ihanan söpö. :)

Leonida kirjoitti...

Kiitos molemmille! Pitäisi tehdä omillekin tytöille jotkut ihanat korut tähän tyyliin. Niin paljon koruideoita, niin vähän aikaa...

Laura kirjoitti...

Aivan ihana perhoskoru! Muutenkin sun blogia on ilo seurailla :) Ja mä NIIN tiedän ton tunteen, et kun olis niin paljon ideoita mutta aika ei riitä niiden toteuttamiseen! Siksipä kirjoittelenkin ideoita aina muistiin, niin eivät unohdu!

Leonida kirjoitti...

Kiitos muru!

Niin mäkin välillä raapustan helmiyhdistelmä- ja korumalli-ideoita post it -lappusille jossain bussissa tai missä vaan, jos on odotusaikaa syystä tai toisesta ilman pikkuötököitä. Niitä lappuja sitten löytyy yhdestä sun toisesta käsilaukusta paaaaljon myöhemmin... ; )