maanantai 1. maaliskuuta 2010

Mikä minulle nimeksi?

Hei!
Olen vastikään syntynyt korusetti, joka koostuu vaijerikaulakorusta ja memory wiresta tehdystä rannekorusta. Äitini rakastaa värejäni, muttei millään keksi nimeä minulle. Eikä hän halua jättää minua myöskään Nimettömän nimiseksi, sillä se ei tee hänen mielestään minulle oikeutta. Minuun on käytetty sellaisia isoja jaspiksia, joista äitini on erityisesti pitänyt, ja voisi sanoa, hillonnut, jo pitkään.

 Kaulakoru 47 cm ja rannekoru 38 cm (kaksinkertainen) Vielä nimetön.
Isoja 16 mm jaspiksia (pearl river jasper), mustia 10 mm fossiilijaspiksia, ruusukvartsihelmiä, pikkuruisia siemenhelmiä galvanisoidusta hopeasta, lukko ja helmihatut antiikkihopeanvärisiä. Muut korunosat ja rannekorun välihelmet hopeoidut.

Rannekoruosani on äitini ensimmäinen kokeilu memory wirellä, ja sen hän joutuukin korjaamaan jo ensimmäisen käytön jälkeen. Hyväksi kehuttu G-S Hypo Cement -liima taisi olla liian haastava äidilleni: tuntui, ettei se kuivunut ikinä ja hän olikin epävarma, että kestävätkö memory wiren päättelyhelmet pelkällä liimalla. Eivät kestäneet, tai toinen niistä. Nyt onkin sitten mietteissä, että liimatako uusi päättelyhelmi ja kokeilla, onnistuuko liiman kanssa paremmin, vai poistaa osa helmistä ja kääntää perinteiseen tapaan memory wiren päihin silmukat. Olisiko kokeneemmilla koruntekijöillä suosituksia suuntaan tai toiseen? Haluaisin kovasti "tervehtyä" ja päästä äitini käyttöön.

Ehdotuksia nimekseni otetaan kiitollisena vastaan tämän viikon ajan! Ehdotuksista sopivin valitaan kotiraadin toimesta. Odottelen innolla ristiäisiäni!

4 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Kävisikö 'yöpilvi' ;-)
Katsos nimittäin tätä
http://www.mantynen.com/teemu/foto/displayimage.php?album=5&pos=0

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin, en ole memory wirea käyttänyt, mutta hypo cementiä kyllä monta vuotta ja se on todella hyvä liima helmitöissä! Jospa koittaisit 'karhentaa' sitä vaijerin päätä, niin liimalla olisi parempi tarttumapinta?

-Mags

Mirka kirjoitti...

Mä olen miettinyt pääni puhki tätä nimiasiaa. Ensin ajattelin, etten keksi mitään, mutta asia on todella jäänyt vaivaamaan. :)

Olen myös kallistumassa tuolle "pilvi"-linjalle. Itse ajattelin jotain "myrsky tulossa", vaikka se onkin vähän synkkä. Pitäisi olla jotain iloisempaa. Ehkä "sumu"? Komppaan kyllä Magsia, "yöpilvi" on hyvä!

Leonida kirjoitti...

Hyviä ehdotuksia, tytöt! Minullekin tulee mieleen jonkun vanhan maalauksen myrskytaivaan värimaailma, mutta en keksi, että minkä.

Yöpilvi on kyllä osuva nimi! Täytyy kuitenkin antaa loppuviikko aikaa, jos joku vielä haluaisi kantaa korkensa kekoon, että on reilu peli!