torstai 25. maaliskuuta 2010

Marmoria sitruunalla

Vihdoin sain otettua kuvan, väreiltään melko huonon tosin, siitä toistaiseksi viimeisestä marmorikorusta. En ole koskaan ennen tehnyt korua, jossa on keltaista!

En ole siis ennen ollut kovin tietoinen lemon jadestakaan. Se on ilmeisesti niin sanottua uutta jadea (new jade), joka ei ole jadea lainkaan, vaan omalla käännökselläni "serpentiiniä" (serpentine). En tiedä, kääntyykö tuo englanninkielinen serpentine serpentiiniksi, kun kyseisellä sanalla on jo aivan muu merkitys, mutta tähän on nyt tyydyttävä. : )

Kaulakoru 50 cm Marble Arch - lemon.
Tynnyrihelmiä marmorista, lemon jade -helmiä kahta kokoa, kaikki kivihelmet Beads Directista, isoja hopeoituja helmihattuja Gemshow-Onlinesta, pienempiä helmihattuja Helmien talosta sekä hopeoidut korunosat.

4 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Onpas hienot värit, siis oikeastaan tosi jännät! Onko tuo keltainen tosiaan keltainen, vai limen värinen?

Leonida kirjoitti...

On se keltainen sellainen vaaleankeltainen ja helmissä on myös valkoista. Tulee mieleen joku itsetehty marenkisitruunatorttu (nam). : ) Olemassahan on limenkin värisiä helmiä, eli nämä ovat keltaisia.

Tosi kivaa on kyllä välillä mennä pois mukavusalueelta ja tehdä koruja ei-niin-omista väreistäkin. Vielä odottaa inspiraatiota sokkopussissa saatuja sinisiä (!) lasihelmiä kahta mallia...

Helmi Nainen kirjoitti...

Mukavan pirteä koru, pidän kovasti!!
Erityisen jännityksellä odotan seuraavaa!! Olen ihan sininen ihminen ja lähestulkoon kaikki sininen on kaunista!!! Korusikin siis jo jänskättävät... :)

Leonida kirjoitti...

Kiitos Hymytyttö! Oo, onpa hienoa, että joku odottelee korujani jännityksellä! Olen ihan otettu. Katsotaan, milloin sininen hetki löytyy...