maanantai 17. toukokuuta 2010

Vihdoin jotain korujakin

En ole saanut aikaan juuri mitään korurintamalla. Jotenkin tuntuu, että on niin kiire iltaisin muutenkin, jos ei muuten, niin Pikkusiskon kanssa pihalla (Isosisko voi leikkiä pihapiirissä jo itsekseenkin). Kotihommatkin jäävät aivan paitsioon ja täällä minä kärvistelen sekasotkussa, jota katselen 24h ympäriinsä.

Mutta äitienpäivä on viimein ohi ja saan tänne kuvan korusta, jonka tein äidilleni lahjaksi. Olen siis joutunut "istumaan" korukuvan päällä jo jonkin aikaa, mutta vihdoin saan sen laittaa tänne. Äiti onneksi piti korusta, ja mielestäni se sopi erityisen hyvin hänen kaulaansa, sievästi ruskettuneelle iholle. Kuparitavara on hankittu Gemshow-Onlinesta, iso riipus messuilta Oma Korun osastolta, muut lasihelmet messuilta osastolta, jota en muista enää.

Kaulakoru 47 cm Nousee päivä, laskee päivä.
Täyttä kuparia: ketjua, helmiä, lukko, vaijeri, korunosat, ja lasihelmiä.

Tein seuraavan korun hyvin pikaisesti Hobby Pointista aikanaan kalliilla ostamastani ketjusta ja Pariisista löytyneestä riipuksesta. Halusin kokonaan hopeanvärisen pitkän korun itselleni, ja tällainen siitä tuli:

Kaulakoru 73 cm Hopeakukka.
Ketju ja riipus korumetallista, hopeoidut renkaat ja korunosat. Nimen suhteen ei kyllä kukkinut päässä yhtään originellisti.

Viimeisenä laitan kuvan avaimenperästä, jonka tein papalleni, mutta jota en ole vielä hänelle antanut. Löysin kätköistäni niinikään Hobby Pointin löydön eli kolikon, josta olin miettinyt jo jonkin aikaa tekeväni korun. Ei tullut korua, tuli avaimenperä.

Avaimenperä Riimut.
Punainen akaatti, hopeoidut korunosat, kolikko ja avainrengas korumetallia.

6 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Hienoja!! Erityisen ihastuksen huokauksen aiheutti toi todella upea raha!!

Rva Kepponen kirjoitti...

Kauniita koruja. Äitisi korun lasihelmiin ihastuin erityisesti. Ja avaimenperä on todella hieno. Jos sulla olisi tarvikkeita toiseen avaimenperään, olisin potentiaalisesti kiinnostunut ostamaan sellaisen.

Anonyymi kirjoitti...

Ja minä taas iskin silmäni tuohon keskimmäiseen koruun, tuohon hopeaiseen kukkariipukseen...Kerrassaan Ihana!
'
Elina

Leonida kirjoitti...

Kiitos paljon kaikille!!

Marita: Raha oli ainoani, mutta jos pääsen stadiin joku päivä Hobby Pointin aukioloaikana, voin toki käydä vilkaisemassa, jos siellä niitä vielä olisi. Varmaan viimeistään kesälomalla heinäkuussa... : )

Anonyymi kirjoitti...

Oi! Erityisesti Lumikukka on ihastuttava!!!
Ja kyllä ne korut odottaa, kevät/kesä saa nyt voittaa!!

Leonida kirjoitti...

Kiitos Hymytyttö! Höh, Lumikukka olisikin ollut parempi nimi kuin Hopeakukka, josta minulle tulee mieleen biisi Hopeinen kuuuu...