lauantai 1. toukokuuta 2010

Viileetä mustaa

Kaverini tuli kylään ja halusi penkoa helmilaatikoitani. Sitten valitsi helmet ja hahmotteli niistä pöydällä, millaista korua havittelee, ja teki tilauksen. Tässä tulos:


Kaulakoru 50 cm Cool Black.
Alhaalla keskellä helmi Muranon lasia, lisänä mustia akaatteja, pitkulaisia lasihelmiä, hopeoituja välihelmiä, siemenhelmiä sekä hopeoitu lukko.

Olin erittäin tyytyväinen siihen, että pitkulaiset lasihelmet löysivät elämänsä tarkoituksen, sillä ihka ensimmäisen koruni jälkeen en ollut keksinyt niille sopivaa paikkaa. Nyt löytyi, kiitos kaverini E:n! : )

2 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Siis tuo on todella hieno ja tyylikäs! Tykkään itse noista "etupainotteisista" koruista, joiden helmet ovat takana pienemmät ja kapeammat. Olisiko sinulla turkooseja helmiä jemmassa, mä voisin tilata sellaisen? Olen jotenkin ihan koukkuuntunut turkoosiin.

Leonida kirjoitti...

Kiitos paljon, Mirka! Arvaa mitä? Sain perjantaina miehen mukana hänen työkaveriltaan pari korua purettavaksi ja materiaaliksi uusiin koruihin - lasihelmiä kirkkaana ja TURKOOSINA! Osa kuutioita, suurin osa pyöreitä paria eri kokoa... Juuri ajattelin, että näyttäisivät upeilta ruskettunutta ihoa vasten. Kiinnostaako?

Laita vaikka mailia tuohon leonida0402@gmail.com -osoitteeseen, niin keskustellaan tarkemmin. Voin vaikka ottaa kuvan helmistä ja lähettää sinulle.