tiistai 29. kesäkuuta 2010

Viileetä kesääkö?

Luojan kiitos, tuntuu kesä lämpenevän, vaikka tätä seuraavaa korua tehdessä ei ollutkaan niin kuuma. Tässä on tilauskoru, jonka suunnitteli pitkälti Mirka itse. Siitä tuli niin nätti, että mietin tässä, jos tekisin itselleni samantyyppisen kesäksi.

Korunosat ja lukon laitoin sterlinghopeasta, jotta korusta tulisi mahdollisimman pitkäikäinen, ja koska tiedän Mirkan arvostavan erityisesti laatua. Hopea toki näkyy hinnassakin, mutta suunnittelutyöstä en veloittanut mitään, kun oli niin hyvä suunnittelija tilaajana!!! : D

Kaulakoru 43,5 - 46,5 cm Viileä kesä.
 Riipuksessa vuorikristalli, lasinen salmiakkihelmi, sterlinghopeiset helmihatut ja rengas. Korussa hopeoidut korulinkit, lasihelmiä, siemenhelmiä ja hopeoidut helmihatut. Lukko, korupiikit ja kaikki korunosat sterlinghopeaa.

12 kommenttia:

Eloise kirjoitti...

Jälleen kerran - aivan ihastuttava koru! Minäkin voisin kuvitella haluavani tuollaisen. Tai ei tarvi edes kuvitella :).

Leonida kirjoitti...

Kiitos Eloise! Tai kiitä Mirkaa... ; )

Jos saan hankittua hopearenkuloita tai vastaavia ja noita koristeellisia korulinkkejä jossain vaiheessa lisää, saatan tehdä pari tällaista lisää, edullisemmista materiaaleista kesäkoruiksi. Itselleni ja vaikkapa Sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Arvaa mitä, ihan SIKAIHANA!! Bravot sekä suunnittelijalle että toteuttajalle!

Mirka kirjoitti...

On se kyllä IHANA, vaikken ole vielä livenä nähnytkään!!! Ja tee vaan samanlaisia lisää, en vaadi royalteja ;)

Ymmärrän kyllä nyt koruntekijöitä ihan uudella tavalla, kun itse sain hypistellä niitä helmiä ja mallata niitä toinen toisensa perään. Sitten joskus minäkin aloitan... Nyt täytyy vähän rajoittaa, kun homma on paperiaskartelun kanssa keulinut niin rankasti. Seuraavaksi laajennan repertuaariani maalaamisen suuntaan. Ja sitten vasta helmet.

Leonida kirjoitti...

Kiitos Hymytyttö ja Mirka!!

Niin syyhyttäisi koruilla, mutta iltaisin tuntuu, ettei silti meinaa jaksaa. Ehkä tässä loman aikana puhtia löytyy enemmän - ja aikaakin, kun on kaksi silmäparia lasten kanssa puuhatessa.

Mirka, kun huomaat, että sinulla ei olekaan korua sen ja sen vaatteen kanssa, mutta että kaupastakaan ei löydy sellaista, minkä haluaisit, saatat alkaa penkoa netin helmikauppoja... ; )

Eloise kirjoitti...

Oi,oi... Kiitos tarjouksesta, mielelläni kantaisin tuollaista korua kaulallani :), kerro vaan sitten, mihin hintaan se vaihtaisi kotia. Tai kaulaa :). Eikä sillä ole kiirettä, maltan kyllä odottaa, kun mulla on yks kesäkoru, jota kannan tällä hetkellä mielelläni. Huomaan vaan, että mun pitää ostaa vaatteita sille korulle, niinkin päin voi käydä ;))ö

Eloise kirjoitti...

Oho, viestini viimeinen kirjain on ö, mutta sillä ei ole mitään erityistä kerrottavaa, siis silkka vahinkolyönti... ;)

Leonida kirjoitti...

Hih, pistän tuon hautumaan ja odottamaan sitä luppohetkeä, jolloin pääsisin koruja ajan kanssa väsäämään - silloin syntyy varmasti tuloksiakin! Korvan takana eli työlistalla on myös se aiempaan koruusi sopiva rannekorukin. ; )

Rva Kepponen kirjoitti...

Ihana koru. Mä en kyllä nyt ihan ymmärrä, että miten se koru Mirkalle on menossa, kun minä olen ostanut kaikki kesävaatteeni turkooseina :)

Mun tekisi myös mieli aloittaa korujen tekeminen, mutta yritän nyt vielä hiukan hillitä intoani. Mulla on nyt noita korttitarvikkeita, lankoja, ompeluvehkeet, akryylimaalit, akvarelleja tolkuttomasti ja sitten Tiffanytyövehkeet ja muutama neliö lasia.

Mirka kirjoitti...

Itselläni on korttitarvikkeita tolkuttomasti, noin 200 leimaa (arvio), kilokaupalla skräppipapereita, akvarellit (sekä kynät että oikeat maalit), pastellit, akryylimaalit, Inktensevärit, kaikki Distress-musteet, taiteilijatasoiset piirustuskynät, ompeluvälineet, lankoja paljon, huovutusvilloja hirveästi, sekalaisia askarteluvälineitä iso laatikollinen, askartelutasoisia helmiä pieni laatikollinen...

Seuraavana hankintalistalla ainakin muutamia alkoholimusteita kokeiltavaksi. Ja sitten vasta niitä helmiä. Ajattelin kyllä, että menisin jollekin helmityökurssille, niin pääsisi sillä tavoin näppärästi alkuun. Sitten joskus siis...

katri kirjoitti...

Ihana. Kesäisen viileä. :) Mirkalla on selkeästi lahjoja korusuunnitteluun.

Leonida kirjoitti...

Marita: Kiitos Mirkan ja omasta puolestani! Turkoosi on kyllä mielestäni paras kesäväri, vaikkei minulla ole yhtäkään turkoosia vaatekappaletta! Ehkä siksi, etten ole koskaan kovin ruskettunut...

Niin, tuntuu, että me, jotka tykkäämme käsillämme tehdä, innostumme kokeilemaan kaikenlaisia juttuja. Eikä niin väliä, vaikka jotkut jäisivät lopulta pois, kun kuitenkin se käsillä tekeminen jossain muodossa varmasti jatkuu.

Mirka: Ai vähän keuli noiden korttikamppeiden kanssa? Se huovutusvillajuttu oli kyllä mielestäni aivan älyttömän hauska, kun halusit pienen avaimenperän ja tilasit arviolta 500-kertaisen määrän villaa. ; )

Katri: Kiitos! Niin on Mirkalla lahjoja, jotka ehdottomasti kannattaisi hyödyntää!