torstai 9. syyskuuta 2010

Näytä fantastiselta

Blogiani seuranneet lukijat tietänevät, ja muutamat blogiystäväni ovat jopa nähneet, että minulla on pitkät, kihartuvat hiukset. Käyn kampaajalla kaksi kertaa vuodessa leikkaamassa ja värjäämässä hiipivät harmaat piiloon. Ei tule käytyä useammin. Lopun aikaa olen omillani hiustenhoidon kanssa. Siispä olen todennut, että minun kannattaa satsata tuotteisiin.

Heinäkuussa totesin, että hiukseni ovat aivan sairaan huonokuntoiset, ja kampaaja vasta syyskuussa. Hoitoainekin loppui, enkä halunnut maksaa maltaita kampaajan tuotteista. Vajaan viiden vuoden kotonaolon jälkeen, olen kerrassaan ekstaasissa, kun löydän tapoja ylläpitää joitakin ylellisyyksiä, sekä välttämättömyyksiä, elämässäni selkeästi edullisemmin ja uskomattoman kätevästi, mieluiten kotiovelle kannettuna - mikäli se ei maksa ekstraa.

Tämän pohjustuspuheen jälkeen seuraa mainososio. Tilasin nimittäin brittiläisestä www.lookfantastic.comista itselleni kasan hiustuotteita, enimmäkseen Fudgea ja Tigiä, sekä ghd:n superhyvän lämpösuojasuihkeen. Tulipa mukaan yksi silmämeikinpoistoainekin, kun sellaistakin tarvitsin. Ja se mieletön juttu tässä on, että vaikka toimituskustannukset yhdeksästä tuotteesta olivat niinkin paljon kuin vajaa 20 euroa, niin silti tuotteet tulivat selkeästi halvemmiksi Englannista tilattuna! Paketti jopa kannettiin suoraan kotiovelle viikossa tilauksen tekemisestä.

 ghd lämpösuoja, Fudgen shampoita ja hoitoaineita, Escentuals-silmämeikinpoistoaine, Tigin hiusmuotoilutuotteita.

Käydessäni kampaajalla, kurkistin uteliaisuuttani samojen tuotteiden hintoja hyllyssä. Ensimmäinen esimerkki: Fudgen sampoot ja hoitoaineet kampaajallani 19,80e, postin kautta toimituskuluineen 12,20 e/kpl. Toinen esimerkki: tuo ghd:n lämpösuoja, jota kampaajani luonnehti markkinoiden parhaaksi, oli hyllyssä 28e, kotiin tuotuna 12,35e!!! Loputkin tuotteet maksoivat toimituskuluineen 10 - 14,20e tuon kalleimman ollessa Bare Escentualsin meikinpoistoaine. Järkyttävää!

Järkyttävää siksi, että kotimaiset kampaamotuotteiden myyjät eivät mitenkään voi kilpailla kansainvälisten nettituotetoimittajien kanssa. Minä suosisin mielelläni kotimaisia jälleenmyyyjiä missä vain tuotteissa, mutta vastaan tulee yleensä hinta, ostamisen helppous, ja usein myös valikoima. Näiden kotiäitivuosien aikana olen arvostanut sitä, että saan jotakin tarpeellista, joskus jopa tarpeetonta, edullisesti ja helposti, laajasta tuotevalikoimasta ja netin kautta. Usein myös kotiin kuljetettuna samaan hintaan.

Minun asiakassuhteeni lookfantastic.comin kanssa alkoi jo vuosi sitten kesällä, kun keksin ostaa sieltä ghd Styler IV -suoristusraudan mm. työelämään palaamista varten. Vinkin sain toiselta kampaajalta, nettikaupan löysin itse. Suomessa hinta raudalle saattaa olla jopa 295e, kun Briteistä tilasin sen lämpösuojasuihkeen ja matkapussi/suoja-alustan kanssa hintaan 120e. Sen jälkeen olen tilannut sieltä kampaamotuotteiden lisäksi myös meikkejä ja ihonhoitotuotteita. Näyttää siltä, että asiakassuhteeni on vakiintunut.

2 kommenttia:

Eloise kirjoitti...

Kiitos vinkistä :)!

Leonida kirjoitti...

Ole hyvä vain, Eloise! : )