maanantai 11. heinäkuuta 2011

Korttiloita

Olin tuossa taannoin onnekas, kun mummoni juhlapäivän iltana kahdeksan aikaan ajaa päräytin Mirkalle, jossa askartelivat Rva Kepponen ja Haltiakummi kera Mirkan samanhenkisen naapurin. Reissusta tuli meikäläiselle yöreissu, sillä kaipasin kovasti irrottautumista työkuvioista loman ekana päivänä.

Aikomuksena oli tehdä vain yksi kortti, mutta lopputuloksena valmiita kortteja tuli kaksi, puolivalmiita kaksi ja yksi Mirkan hienosti valmistelema korttipohja roskiksesta! Hyvä seura inspiroi, tosiaankin.

Osa korteista on edelleen puolivalmiita, mutta kolme voin jo esitellä aiemmin tekemieni tuotosten lisäksi.

Onnea kuusivuotiaalle J:lle!
Tämä oli siis se ainoa pakollinen kortti, jonka aioin tehdä seuraavaa päivää varten, mutta lopulta päädyin käyttämään lähes kaiken aikani seuraavaan korttiin, jolloin tähän korttiin tuli sitten tämä tuhruleima... Leima väritetty Copiceilla.

Onnea TS 63 vuotta!
Tähän korttiin piti lisäämäni toivotus jollakin kauniilla fontilla, mutta tuli (taas) kiire antaa kortti lahjan kera saajalleen, joten turvauduin Dymoon. Dymo, mikä ihana kapistus ja pelastaja se onkaan! Ihana, ihana perhosleikkuri on Rva Kepposen. Perhoset väritetty Distresseillä, sitten käsitelty Glossylla ja lopuksi lisätty vähän kimalleliimaa.

Mansikkainen kesätervehdys.
Tämä leima aikoi ensin mukaan ensimmäiseen korttiin, mutta lopulta tein sille ikioman kortin. Leiman väritys Copiceilla niinikään.

Aiemmin kesäkuussa tein kolme tagikorttia, joista yksi tuli jo annettua pois. Olin ihan tyytyväinen näihinkin käytettävissä ollut aika huomioon ottaen.

Kukkatagit.
Kuvankäsittely ei ollut valtava suksee, joten värit ovat vähän mitä sattuu.

Edellisellä Kätevien Emäntien eli Kätsyjen tapaamisella tein kortteja osin valmiiksi, mutta ovat edelleen viimeistelemättä. Sen sijaan tässä ne pari valmista korttia, joista en ole ehtinyt kunnon kuvaa vielä laittaa, vain nuhruisen ryhmäkuvan.

Onnea kuusivuotias O!
Tämän kortin saajatyttönen toivoi viime vuonna syntymäpäivälahjaksi "kauheuksia". Siispä prinsessat ja keijut tuntuivat hiukan lällyiltä... Tähän korttiin olin aika tyytyväinen. Väritys Copiceilla.

Onnea on...
Kuvan olin leimannut ja värittänyt Copiceilla jo aiemmin, joten kortti valmistui pikainspiraationa. Odottaa vielä saajaansa, toisin sanoen sain kartutettua valmiiden korttien varastoani tällä!

Muusa.
Tämänkin leiman olin värittänyt Copiceilla jo aiemmin, lisäksi perhosen olin päällystänyt Glossylla. Kortti valmistui sitten melko mukavassa tahdissa, kun aikaavievin osa oli jo tehty. Tästä samaisesta Mirkan leimasta on muuten joku Keppostelija tehnyt luonteikkaan kortin, jota syfilikseksi kutsumme kaikella rakkaudella. : D

PS. Loma on muuten ihanaa aikaa. Blogijuttuakin saa kirjoittaa ihan rauhassa, kun meillä sattuu olemaan parin yön loma lapsista!

6 kommenttia:

Rva Kepponen kirjoitti...

Mun kommenttini taisi kadota...

Ihania kortteja. Ja paljon erilaisia tyylejä. Tuo Doodle-kortti on "epätavallisinta" Leonidaa. Viimeisimmässä on taas eniten sinun värimaailmaa. Minä tykkään niistä kaikista.

Nauttikaa lapsivapaasta lomapätkästä! Ja kyllähän näillä säillä kelpaa lomailla :)

Leonida kirjoitti...

Kiitto, kiitto, Rva Kepponen!

Kivaa on kokeilla välillä jotain muuta kuin sitä, mistä eniten tykkää. Niin, eikä perustyylini ehkä uppoa pikkulapsiin kovin helposti, että pitääkin kokeilla VÄREJÄ!

Jotenkin silti tässä postauksessa nuo kuvat näyttää jotenkin olmeilta, vaikka livenä ovat ihan kivoja.

Vielä huomisiltaan lomaillaan näin, sen jälkeen taas perheenä... Nähdään pian!

Haltiakummi kirjoitti...

Voih, ei nuo kuvat näytä lainkaan olmeilta, ihan ihaniahan ne ovat! Ja nuo glossylla korostetut perhoset ovat kyllä niiiin ihania, taas näkee miten pienetkin jutut tekee suuria :)

Leonida kirjoitti...

Kiitos ihanainen! : D

Ritva_47 kirjoitti...

Oi kuinka kivoja ja tosiaan tyyleiltään erilaisia kortteja...tykkään!!
Nauttikaa ihanasta kahdenkeskisestä ajasta... yhteinen aika antaa kivasti voimaa jaksaa sitten taas sitä srkea, olkoonkin että on lomalla.
Ihanaa kesän jatkoa!

Leonida kirjoitti...

Kiitos kaunis, Ritva!

Kahdenkeskinen aika oli ihanaa ja erittäinkin tarpeellista, mutta oli myös ikävä tyttösiä. Eilen illalla haimme kotiin. Myöhemmin illalla totesimme miehen kanssa, että on se ihanaa, kun lapset nukkuvat taas yläkerrassa omissa sängyissään... Huomenna mökkeilemään koko perhe!

Mukavaa, rentoa ja korttituotteliasta kesää! : )