sunnuntai 24. lokakuuta 2021

LF Beauty Boxit - jatkoa

Huomasin unohtaneeni kirjoittaa viime syksyn kolmesta Lookfantasticin Beauty Boxista, ja päätin korjata erheeni ennen kuin tuuppaan tietoa uusimmista hankkimistani laatikoista.

Beauty Box syyskuu 2020 - Don't just count the years, make the years count!

Syyskuun laatikko oli synttäriversio, sillä Lookfantasticin Beauty Boxit täyttivät vuosia. En kyllä muista montako. Laatikko oli todella passeli synttärilahjalaatikoksi laittaa eteenpäin, kaunis kuin mikä! Mukana jälleen tuo kuukausittainen EDIT-lehti myös.
Don't just count the years, make the years count!
Syyskuun laatikossa tuli muutama näppärä tuote, joista pidin paljon ja käytän edelleen. Toisaalta sieltä tuli myös yksi turhake, pop socket asiaankuuluvalla mainostekstillä, jolle en löytänyt yhtään käyttöä, vaikka kännykuorissani niitä käytänkin välillä.
Tämä Brushworksin jaderoller oli kiva löytö itselleni. Kun muistan, rullailen sillä seerumit paikoilleen. Jade tuntuu aina mukavan viileältä ja voi sitä ainakin kuvitella, että nesteet saavat kyytiä rullaillessa...

Olen myös hyvien siveltimien ystävä ja ilokseni paketista löytyi myös Luxien luomivärisivellin 209 Large shader. Olen keräillyt aiemmin Real Techniquesin siveltimiä hyvän valikoiman, mutta Lookfantasticin kalentereista ja nyt tästä Beauty Boxistakin olen saanut kasaan muutaman Luxienkin siveltimen. Tämä nimenomainen soveltuu sekä puuterimaisille että voidemaisille meikkituotteille. On käytössä myös!
Seuraava hyvä tuote, jonka otin käyttööni näistä on ihana ihana Elemis Pro-Collagen Marine Cream -päivävoide. Tuote on anti-aging, joten kovin nuorelle iholle ei sovi, mutta itselleni passaa oikein hyvin. Tästä voiteesta on ollut itselläni kokemusta aiempien Lookfantasticin kalenterien kautta saamieni Elemiksen tuotteiden myötä. Avantin tuotteiden ohella nämä Elemiksen kasvovoiteet ovat olleet ihan lemppareitani jo pidempään. Ja omalle kukkarolle toki tyyriitä, joten erikseen en niitä ole itselleni ostellut.
Tämä syyskuun laatikko oli kyllä hyvä. Sieltä tuli aivan ihana meikkituotekin, nimittäin Illamasqua Beyond Powder mini-highlighter sävyssä OMG. Tätä tuotetta en ole halunnut vielä "avata" käyttöön, ettei se ala mennä pilalle siveltimen kautta tulevasta ihon rasvasta, sillä itselläni on useita highlighter-tuotteita jo käytössä, eivätkä ne meinaa kulua mihinkään - ainakaan nyt korona-ajan kourissa maskin takana. Onneksi tuntuu, että alkaa kulkeminen jossain vaiheessa vapautua ja ehkäpä sitten on taas aika laittaa poskipäihin vähän hohdetta!Superkivoja tuotteita tosiaan, tykkäsin tämän laatikon sisällöstä enemmän kuin edellisen. Seuraava onnistunut tuote mukana oli Diego Dalla Palman huulenrajauskynä sävyssä 80 Antique Pink. Se on aika kiva ja moneen sopiva sävy. Itse tykkään huulenrajauskynissä enemmän ruuvattavia hylsyjä kuin teroitettavia lyjiykynämäisiä, mutta kyllä tämä toimii. Olen pari kertaa käyttänyt.


Suukko Diegolta!
Sitten paketista tuli vielä Espan tuote nimeltä Pink Hair and Scalp Mud hiuksille. Nämä hiusten mutanaamiot jäävät usein kyllä käyttämättä. Talvella pipokaudella ehkä kannattaa hiuspohjaa välillä kosteuttaa, ja katsotaan, löydänkö tämän putkilon siinä vaiheessa vielä jostain. Eli melkeinpä turhake itselleni tämä.
Mutta se todellinen turhake on allaoleva pop socket Beautyboxin nimellä. Huoh, moista mainoskampetta en haluaisi puhelimeeni liittää. Siispä se jää käyttämättä, koska kukaan muukaan ei tuollaista kaipaile, ihan varmasti ei. Tämä oli varmasti eräänlainen "kaupanpäällinen"; koska laatikossa oli jopa seitsemän tuotetta, kun yleensä niitä on ilmeisesti 5-6 kappaletta. Että anteeksi annettakoon tämä, koska niin moni tuote osui ja upposi tullen käyttöön pysyvämminkin.
Ja sitten on jäljellä vielä lokakuu 2020 Beautybox, jonka raportoin tänne toisella kertaa.

4 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Kiitos tästä, onko LF joulukalenteri hankittu? Mulla vielä harkinnassa :D

Leonida kirjoitti...

Heippa Taru!
Ollos hyvä, vielä pari laatikkoa raportoimatta! ;) Ja kyllä, vaikka viime vuonna en ollut niin tyytyväinen LF-joulukalenteriin, kurkistelin sisällön läpi ja päätin tilata - yksi syy on myös hinta, alle 100e.

Toivotaan, että olen tyytyväisempi kuin viimeksi. Ja olen jo autuaasti unohtanut tuotteet, jotka sieltä tulee! ;D

Jos muuten aiot tilata LF-kalenterin, pidä huolta, että tilaat ajoissa. Viime vuonna se myytiin loppuun ennakkotilauksilla jo, kuulemma.

Taru kirjoitti...

Nyt oli hinta 95e, hiukan kyllä tekisi mieli...Puss!!

Leonida kirjoitti...

No hyvä, jos niitä on vielä jäljellä! Kerro, jos päädyt ostamaan! <3