perjantai 22. lokakuuta 2021

Lookfantasticin Beauty Boxit - ja miten päädyin bloggaamaan

Huomasin tässä juuri, että vuosi sitten syksyllä tilaamani Lookfantasticin kolmen Beauty Boxin sarja oli jäänyt totaalisti postaamatta tänne, vaikka kuvatkin otin jo silloin! Vihjasin kyllä jossain aiemmassa jutussani, että olen niistä kertomassa tarkemmin, mutta sitten se jäi.

Sivuraiteille - hiukan bloggauksesta

Toisaalta, eipä se niin vaarallista ole, välillä tämä blogini jää hyvinkin vähälle huomiolle, kun varsinainen elämä vie mennessään. Kun aloitin blogini pitämisen marraskuussa 2009, tarpeeni itseni ilmaisemiselle sekä samanhenkisten bloggaajien kanssa virtuaalinen hengaaminen ja ajatustenvaihto oli aivan valtava henkireikä oltuani kotona lasten kanssa siinä vaiheessa jo neljä vuotta. Suorastaan janosin aikuista seuraa ja sitä löytyi parhaiten kotoa käsin blogimaailman kautta. Hyvin kiitollinen olen myös useammastakin blogiystävästä, jotka matkan varrelta löytyivät, ja joiden kanssa edelleen pidämme yhteyttä (<3 tiedätte, ketä olette)!

Sittemmin palasin töihin, vaihdoin alaa, pääsin jälleen toteuttamaan itseäni, ja elin ruuhkavuosiani, eli blogi jäi jossain vaiheessa vähemmälle. Nyt lapset ovat jo kasvaneet teini-ikään ja sitä myöten sitten haasteita kotona on riittänyt, ja pikkuisen on kutkutellut kirjoitella omia juttujani muistiin tänne taas. Työssäni pääsen kyllä harjoittamaan yhtä rakkauksistani eli kirjoittamista ja jopa kahdella kielellä, joten sinänsä itseilmaisun tarpeeni helpottaa jo sitäkin kautta. Mutta minusta on kiva kirjoitella meikkijutuista, koska niitä harrastan jonkin verran. Sinänsä hassua, koska viimeisen 1,5 vuoden aikana mahdollisuuksia käyttää niitä kaikkia meikkejä, joita vuosien varrella olen hankkinut, ei ole arkimeikkiä lukuunottamatta paljoa ollut. Meikkikonmaritus olisi kai paikallaan.

Oivallus meikkiminästäni

Mutta olen huomannut, että minähän olen meikkiostoshai. Nautin meikkien ostamisesta, vaikka moni jää pintaraapaisun jälkeen lojumaan laatikkoon. Käy kalliiksi, mutta tässähän ei kauheasti muita harrastuksia ole ollut, että mikäpä siinä, jos tuohon haluan roposeni kuluttaa. ;) Pyrin myös hyödyntämään erilaisten verkkokauppojen alennusmyyntejä ja ostan tarjouksista varastoon tuotteita, joita käytän päivittäin, kuten silmänympärys- ja kasvovoiteita, meikinpoistoaineita ja seerumeja.

Ja nytpä sitten kirjaan tänne muistiin ensimmäiset kolme Beauty Boxiani, jotka ostin Lookfantasticilta viime vuoden elo-, syys- ja lokakuussa. Kolmen sarjan sai hintaan 18e/kpl, ja ensimmäisen sain tarjouksesta 8 euron hintaan. Aika hyvä hinta kokeiluun. Enkä tietenkään pystynyt vastustamaan hyvää diiliä.

Beauty Box Elokuu 2020 - "Do more of what makes your soul radiate"

Elokuun laatikko tietenkin jännitti eniten, koska se oli ensimmäinen. Nämä laatikot ovat niin näppäriä ja kauniita. Käytin näistä kaksi laatikkoa tytöilleni ja keräsin heille sopivaa kosmetiikkaa niihin ja muuta pientä joululahjaksi. Siksi olenkin iloinen, että näitä on nyt tältä syksyltä taas pari lisää, sillä joulu on tulossa... ;)
Jokaisessa Beauty Boxissa tulee EDIT-niminen pieni painettu lehti, joka kertoo laatikon tuotteista ja niiden valmistajista, valistaa uusista tuulista ym. Sekin lisää pientä ylellisyyden tuntua ja laatikkoa avatessa todellakin tuntuu, että on synttäripäivä tai joulu.
Kuukauden ajatus: "Do more of what makes your soul radiate"

Tässä laatikossa oli tuotteita mm. Avantilta (jippii), Ahavalta, Caudalíelta. Avantiin olen tutustunut Lookfantasticin joulukalenterien myötä ja pidän niistä todella paljon. Ne vain maksavat niin paljon normihinnoilla, ettei tule muuten hankittua. Mutta ne tuoksuvat ihanalta ja varsinkin kasvotuotteet ihanan täyteläisiä ja ja ja... Tykkään!
Ensimmäisenä Caudalíe Vinoperfect Sérum Éclat Anti-taches kasvoseerumi. Miedon tuoksuinen seerumi, jonka koostumus on ehkä totutumpaa juoksevaa muotoa paksumpi, ja siksi tuubi toimi sille hyvin. Käytin tuotteen aamuin illoin puhdistetulle iholle ennen kasvovoidetta ja kyllä se ihan ok oli, mutten huomannut käyttäessäni mitään erityistä. En ole siis ostamassa uutta tuubia.
Toisena jo mainitsemani Avant Age Nutri-Revive Deluxe Hyaluronic Acid Vivifying Face & Eye Night Cream. Pieni 10 ml tuubi tuntui tuhlaukselta käyttää arkena, kun matkoille lähtiessä on niin kiva ottaa pienempiä tuotteita mukaan. Käytin yövoiteena jo viime vuonna mökkireissulla. Seuraavaa Avantin tuotetta odotellessa...
Ahavalta mukana oli Deadsea Water Mineral Body Lotion. Tämä matkakokoinen tuubi on myös kulkenut mukana mökillä ja muualla, ja on ihanan tuoksuinen. Minä pidän tuoksuvista tuotteista, mutta varoituksen sana, jos et kestä paljoa tuoksua kosmetiikassa, tämä saattaa olla siinä hilkulla, että voisi tuottaa jollekin päänsärkyä tai muuta.

Mion tuote oli Sun-drenched Body Wash, joka odottaa vielä kokeilua. Yökyläillessä ei useinkaan tarvitse ottaa mukaan suihkugeeliä, joten tämä odottelee vielä käyttöä. EDIT-lehden mukaan siinä on sitruunan tuoksua, joten kyllä se tulee käyttöön - rakastan sitruunaisia kosmetiikkatuotteita.
Percy & Reed Volumising Mousse on jäänyt kokeilematta jälleen samasta syystä, olen halunnut säästellä pieniä pakkauksia reissuille. Nyt kyllä tulee fiilis, että ehkä näitä vain pitää ottaa käyttöön, eikä odotella mitään "ehkä-joskus-mahdollisesti" tapahtuvia matkoja. Tämä hiusvaahto oli paketin ainoa hiustuote ja hyvä niin. Itse arvostan eniten ihonhoitotuotteita ja meikkejä näissä "sokkopaketeissa".
Ren Evercalm Global Protection Day Cream -päivävoide tuli kokeiltua ja käytettyä, kun odotin tilaamaani kasvovoidetta ja sillä välin käytin näitä pieniä tuubeja pois. Muistikuva ei ole kovin vahva, joten mitään erikoisen hyvää kokemusta tämä päivävoide ei minulle tarjoillut.

Siinä se, elokuun 2020 Beauty Box on raportoitu. Jottei tästä yhdestä jutusta tule liian pitkä, jatkan päivityksen syys- ja lokakuun laatikoista myöhemmin! Lisäksi tulossa nyt toivottavasti hiukan nopeammin kuvaukset tämän vuoden tammi- ja huhtikuun bokseista, jotka niinikään sokkona tietämättä, minkä kuukauden laatikot toimitetaan.

Ei kommentteja: