perjantai 29. lokakuuta 2021

Neljäs kerta toden sanoo? Viimeisin tilaukseni Trinny Londonilta

Olen kertonut kokemuksistani Trinny Londonin tuotteista nyt kolmessa erillisessä postauksessa: täällä, täällä ja täällä. Haluan painottaa, että olen ostanut jokaisen tuotteen omalla rahallani ilman alennuksia; en ole mainostamassa Trinny Londonia heidän piikkiinsä, vaan kerron omista kokemuksistani tämän merkin parissa.

Tällä erää viimeisen Trinny London -ostokseni tein sen jälkeen, kun olin saanut hyvityksen aiemmasta pilalle menneestä tuotteesta. Luomiväriostoissa oli itseäni jäänyt houkuttamaan yksi tietty sävy ja huulituotteissa viileämpi sävy, kun aiemmat ostoni ovat selkeästi lämminsävyisiä.

Tuotteiden mukana sai valita kolme eri TL-tuotenäytettä
Olin jo aiemmin rakastunut Eye2Eye-luomiväriin sävyssä Chalice ja nyt sen vihdoin tilasin. Halusin myös kokeilla Lip Luxea, jossa on enemmän pigmenttiä. Niinpä tilasin sellaisen sävyssä Sooze, joka on viileämpi sävy. Mukaan sain kolme tuotenäytettä valitsemissani sävyissä aika näppärän ja laadukkaan näköisessä "paketissa", joka on tuossa pystyssä taustalla ylemmässä kuvassa. Näistä yksi oli juurikin se BFF Eye -tuote, joka meni nopeasti pilalle, ja pari muuta iholle tarkoitettua kosmetiikkatuotetta.
Tykkään Chalice-sävystä tosi paljon! Sillä saa viileänsävyisen smoky eye -tyyppisen meikin todella näppärästi. Huulipunasävynä tuo Sooze onkin aika tumma itselläni, vaikka mallien huulilla TL:n nettisivuilla se näytti varsin hyvältä. Täytynee sipaista sitä vain pieni hipaisu kerrallaan ja lisätä vaikka kiiltoa päälle.
Kuva ei mielestäni tee oikeutta Soozen sävylle, koska näyttää jotenkin ruskealta keinovalossa. Todellisuudessa on raikkaampi, joskin tummahko.
Pigmenttiä kummassakin riittää hyvin, mikä on aina plussaa. Näistä etenkin Chalice tulee varmasti vakikäyttöön!

Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen Trinny Londonin meikkituotteisiin, vaikkakaan en aio meikkivoiteita tms. ostaa enää, koska sillä saralla tiedän itselleni paremmin sopiviakin. Tällä erää taidan tyytyä näihin ostoksiini ja suunnata ostohousut jalassa jonkin toisen merkin pariin seuraavalla kerralla.

Ei kommentteja: