maanantai 18. lokakuuta 2021

Kolmas tilaukseni Trinny Londonilta - hitti vai huti?

Olen hurahtanut Trinnyyn. En siis Trinny London -nimiseen kosmetiikkamerkkiin, vaan keulakuvaan itseensä Trinny Woodalliin. Ja olen siis täysin hänen vaikutuksensa uhri, sillä tein elokuussa kolmannen tilaukseni Trinny Londoniin. Pääasiallinen innostukseni on siis voidemaiset Eye2Eye-luomivärit sekä huulituotteet. Kokeilin tilata myös meikkituotteita iholle aiemman epäonnistuneen BFF Eye -ostokseni jälkeen ja kerron myös, miten siinä kävi.

Tilaukseni osui osittain hyvin, osittain huonosti. Olin halunnut aiempien ostosteni jatkoksi (täällä ja täällä) lisää sekä vaaleampaa luomiväriä että tummempaa hiukan dramaattisempiin lookeihin. Huulituotteista kaipailin kiiltotyyppisiä. Päätin myös kokeilla Trinnyn suojakertoimella varustettua BFF SPF 30 Cream -voidetta sekä BFF De-Stress -sävytettyä voidetta katseltuani nyt monta kuukautta Trinnyn niitä käyttävän. Lisäksi tilauksen mukana tuli TL-kangaskassi, vahvaa, kestävää kangasta, jota voin hyvin käyttää vaikkapa rannalle mennessä kesällä.

Kolmas tilaukseni TL:ltä
Kokonaistilaukseni yllä: kolme Eye2Eye-luomiväriä, kaksi huulikiiltoa, aurinkosuojavoide ja meikkivoide sekä niiden myötä pari tyhjää T-Pot -purkkia matkoja varten.
Olen yrittänyt useampaan otteeseen kuvata luomivärejä luomillani, mutta kännykamerani ei oikein missään valaistuksessa tee kunniaa väreille, vaan lopputulos on aina jotenkin valju. Siispä en kyseisiä kuvia voi käyttää. Alla mallina kuva, jonka otin laitettuani luomilleni pelkästään aiemmin hankittua Eye2Eye Fortune -sävyssä. Yhtään ei saa selvää, mikä väri oikeastaan luomella on. Livenä sävy oli paljon näkyvämpi!
Eye2Eye Fortune -sävy - ei erotu juuri yhtään värinä luomelta, livenä kylläkin.
No, tämän tilauksen luomivärejä oli siis kolme, Hope, Faith ja Emperor. Näistä olen kokeillut useamman kerran vasta Hopea, ja about kerran kumpaakin kahta muuta - ei ole ollut oikein nyt tarvetta kovin tummille tai dramaattisille meikeille...

Se hyvä puoli näissä voidemaisissa luomiväreissä on, että niitä pystyy aika kivasti kerrostamaan. Itse kokeilin varovaisesti Emperoria joku arkiaamu ja toimi ihan hyvin, kun ei laittanut liian tummaksi. Myös Faithin sävy oli hyvä. Purkeissa Emperor näyttää paljon tummemmalta, mutta käsivarteen lätkäistynä näkyykin yllättävä sävyero näissä kahdessa, ks. alla.
Olin jokseenkin yllättynyt siitä, että Emperor, joka näyttää purkissa sekä TL:n sivujen malleilla hyvinkin tummalta, on swatchissa käsivarrellani noinkin punertavan ruskea - kun Faithissa on selkeästi vähemmän punapigmenttiä. Kokeilin yhtenä iltana päivän silmämeikin päälle toiseen silmään Faithia ja toiseen Emperoria ja täytyy myöntää, että siinä sisävalaistuksessa en kyllä nähnyt eroa sävyissä. Mielestäni Emperor ei omilla luomillani ihan noin punaruskealta näytä. Hope on hyvin vaalea sävy, jota halusinkin pohjasävyksi liikkuvalle luomelle. Sitä olen käyttänyt jonkin verran sellaisenaan pelkän rajauksen kanssa.
Huulituotteita tilasin kaksi erilaista: Lip Glow sävyssä Cordy ja Sheer Shimmer sävyssä Dido. Kumpikin monikäyttöisiä ja sopivat hyvin jo hankkimieni Lip2Cheek-tuotteiden (Lady J, VeeBee, Pia) päälle. Toinen näistä myös tuoksuu ihanalta (en muista nyt kumpi), mikä ei ole itsestään selvää TL-tuotteiden kohdalla, kuten kohta kerron.
Tällä lailla swatchina käsivarrella nämä kiiltosävyt eivät näytä yhtään miltään, vaikka yritin kerrostaa. Parempi vaikutus on huulella jonkin pigmenttisemmän huulituotteen päällä.
Omissa videoissaan Trinny aloittaa ihon meikkaamisen aina lätkimällä kasvoihin muutaman pumppauksen BFF SPF 30 -voidetta, jota tilasin ensimmäistä kertaa myös sävyssä Light. Itse en Trinnyn kasvoista sinänsä mitään visuaalista muutosta näe, muuta kuin hieromisesta punaiseksi muuttuneen ihon, mutta ymmärrän suojakertoimien päälle ja tuumasin, että tämä on ehkä miellyttävämpi tuote laittaa iholle meikkivoiteen alle kuin mikään varsinainen aurinkosuojatuote. Tuoksu on aika neutraali ja tämän otin käyttöön heti.
Sitten lähemmäs sitä hutipuolta. Tuo varsinainen väriä tuova meikkiseerumi, BFF De-Stress sävyssä Jemima, oli jo ensi pumppauksella pettymys, ja epäilin tuotteen olevan pilaantunut hajusta päätellen. Tuote tuoksui voimakkaasti kemikaalilta, pohjatuoksuna sama kuin keväällä hankkimassani BFF Eye -silmänalustuotteeessa, mutta siinä se, ei ollut mitään muuta tuoksua, kuten silmänalustuotteessa alun perin oli! En uskaltanut kokeilla sitä kasvoilleni lainkaan, vaan levitin hiukan kämmenselälleni. Sitä sitten nuuskuttelin pitkin iltaa ja totesin, että tuoksu ei katoa, vaan sama kemikaalin haju säilyi ihollani. En ehkä halua, että ihoni tuoksuu sellaiselta koko päivää.
Ihkaensimmäisessä tilauksessani viime keväänä olin valinnut BFF Eye -tuotteen Maisie-sävyssä, mutta se oli hienoinen pettymys, sillä se ei varsinaisesti peittänyt tummia silmänalusiani. Jätin sen pariksi kuukaudeksi kokonaan käyttämättä, kunnes kesällä tartuin siihen taas tilanteessa, jossa silmänaluset eivät olleet niin tummat. Mutta mikä pettymys, tuote oli mennyt pilalle, sillä se haisi niin pahalle, etten todellakaan halunnut sitä enää iholleni laittaa. Alun perin tuote tuoksui neutraalimmalta, hiukan kemikaalilta, muttei liikaa. Nyt tuoksu oli muuttunut hajuksi, ja siitä tiesin, että tuote oli mennyt pilalle. En siitä tosin heti reklamoinut, kun ajattelin, että ehkä nyt yksi hutituote on ok, eikä kaada maailmaani.

Mutta nyt, kun vielä kalliimpi meikkivoide haisi suorastaan ikävältä, totesin, että nyt on aika laittaa jotain palautetta - tuotteet ovat suht kalliita kuitenkin, ja otin yhteyttä Trinny Londonin asiakaspalveluun. Olen aiemmin saanut ikäviä ihoreaktioita joistakin kosmetiikkatuotteista, jotka jätetään kasvoille, joten en uskaltanut ottaa kasvojeni kanssa riskiä, jos BFF De-Stress vaikka olisikin oikeasti pilalla. Ja toisaalta, vaikka tuote olisi priimaa, se saattoi silti olla iholleni sopimaton.
Loppujen lopuksi sain hyvin avuliaalta TL asiakaspalvelulta sopivan hyvityksen, eli uuden tuubin BFF De-Stressiä sekä tililleni hyvityksen BFF Eye -silmänalustuotteesta. Sitten jäin jännäämään tilannetta uuden tuubin kanssa.

Sain jokin aika sitten uuden tuubin ja testatessani sitä totesin, että tuoksu on melkein yhtä ikävä kuin ensimmäisessä tuubissa. Eli todennäköisesti tuote on kunnossa, mutta siinä on vain vahva kemikaalin tuoksu. Nyt olen kokeillut BFF De-Stressiäkin iholleni, vaikka tuoksu ei miellytäkään. En saanut siitä minkäänlaista allergista reaktiota, ja koska ihoni on tasainen ja kaipaa enemmän värin tasoitusta, tämä tuote sopii oikein passelisti. Tykkään ehkä enemmän Clarinsin Skin Illusionista, jota käytän tällä hetkellä sävyssä 105N, sillä se tuoksuu taivaallisen hyvältä ja on hiukan juoksevampaa kuin Trinny Londonin tuote. Mutta uskon voivani käyttää ainakin tämän jälkimmäisen tuubin kyllä, vaikken tuoksusta niin perustakaan. En tiedä, mitä teen sille ensimmäiselle...

Ja koska hintahyvitys silmänalustuotteesta tuli TL-tililleni, piti tietenkin tehdä vielä yksi pieni tilaus, jotta sen sai käytettyä. Mutta siitä seuraavassa postauksessani lisää. Tämän jälkeen uskon, että TL-valikoimani alkaa riittää ja korkeintaan tilaan täydennyksiä, jos joku lempparituote sattuu loppumaan.
Toistaiseksi viimeinen TL-tilaukseni

4 kommenttia:

P kirjoitti...

Mä olen kanssa hieman ihastunut Trinnyyn. Mainio persoona kyllä.
Mutta kokemuksesi tuotteiden kanssa ei kyllä saa innostumaan tilaamisesta. Taitaa olla aika tuoksuvia tuotteita.
SInä ja Taru olette nyt niin puhuneet noista voidemaisista luomiväreistä, että oliskohan aika testata.

Taru kirjoitti...

Trinny on hurmaava, mutta meikkijutut eivät välttis vakuuta. Alan olla tätä nykyä MAC tyttöjä!

Iloa viikkoon!

Leonida kirjoitti...

Hei P,
Olen samaa mieltä, että tuoksun kanssa voi tulla hitti tai huti, ja etenkin noiden kasvoihin laitettavien meikkivoiteiden ym. kohdalla ihan ehdottomasti huti. Vaikka sinänsä peittää ihan kivasti, eikä ole liian paksu kerros.

Mitä ryppyisemmät luomet, sitä parempi on alkaa käyttää voidemaisia luomivärejä, mutta tykkään itse kovasti siveltimistä ja koen, etteivät siveltimeni, joiden pitäisi sopia myös voidemaisten tuotteiden kanssa, toimi niin kivasti näiden kanssa. En siis ole valmis luopumaan vielä puuterimaisista luomiväreistäkään.

Mutta tänäkin aamuna pistin Chalice-sävyä koko luomelle sormella ja vähän ripsaria, ja sillä mentiin... Halaukset sinne ja kerro, jos kokeilet voidemaisia värejä jossain vaiheessa! <3

Leonida kirjoitti...

Heippa Taru (miksei Bloggerissa saa vastattua enää suoraan kommenttiin, vaan kaikki tulee tänne samaan pötköön??)!

Kyllä, Trinny-faniksi on helppo tunnustautua ja haaveilla, että olisi edes kerran elämässään niin hyvässä kunnossa kuin Trinny, saati sitten samanikäisenä... ;)

Mutta ihan totta, meikkihommissa ei pidä olla liikaa "melkein hyviä", tai menee maku. Itse pärjään nyt näillä mitä on, ja käytän pois nuo melkein hyvät, ja katsotaan, josko jossain vaiheessa kyllästyn voidemaisiin luomiväreihin. Niitä on eniten ja arkimeikkiin koen ne varsin helppoina. Juhlameikkiin sitten mieluummin käytän puuterimaisia luomivärejä ja siveltimiä. Jos nyt juhlameikkejä pääsisi hiukan enemmän tekemään...

Ja Machan on vanha ja luotettava merkki, ei varmasti mene pieleen sen kanssa. Itsellä on pari Macin huulipunaa, mutta muihin meikkeihin en ole sillä puolella langennut (vielä).

Ihanaa viikonloppua! <3