torstai 15. heinäkuuta 2010

Muutos edelliseen koruun

Korua muutettiin silti vielä tänä aamuna riipuksen osalta. Alkuperäinen turkoosi "salmiakki" oli korun suunnittelun ensimmäisiä osia, mutta lopullisesta korusta tuli sen verran hopeinen ja kuulas, että tuon salmiakin hiukan gun metal -värinen reunus ja muotokieli eivät istuneet koruun niin harmonisesti kuin tilaajani olisi halunnut. Vaihdoin sen toivotusti pyöreään, vaaleansiniseen helmeen, joita korussa on enemmänkin, jolloin lopputuloksesta tuli rauhallisempi. Kuvan ottoa en ehtinyt hioa yhtään, valosta tuli siis kerrassaan kummallinen, keltainen. Alkuperäisessä kuvassa korun väritys on paremmin esillä.

Minä pidän molemmista versioista, kummallekin keksisin käyttönsä. Mitä mieltä te olette, löytyykö suosikkia?


8 kommenttia:

 1. Tuo pyöreä helmi passaa paremmin :) kaunis koru.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tanja! Kiva, kun pyörähdit täällä! : )

  VastaaPoista
 3. Tykkään tästä versiosta enempi!

  VastaaPoista
 4. Tämä onkin mielestäni rauhallisempi ja harmonisempi, toisessa ehkä enemmän särmää riipuksen takia, mutta se vie huomiota tuolta "ketjuosalta".

  VastaaPoista
 5. Kaunis ja kuulas, pidän tästä.

  VastaaPoista
 6. Korun tilaajakin täällä kommentoi, että koru on todella kaunis.:) Pidin sitä tyttäreni 1-v syntymäpäivillä ja korua kehuttiin kovasti!
  Suuret kiitokset vielä vaivannäöstä, varsinkin kun tilaaja muutti mieltään vielä loppusuoralla...

  VastaaPoista
 7. Hih, kiitos paljon! Ihanaa, että tykkäät korusta! Sitä oli kivaa kieputella, eli eipäs se loppusuoran muutos mitään haitannut. Tärkeintä on, että olet tyytyväinen! : )

  VastaaPoista

Odotan innolla kommenttejasi!